Աստերոիդների ցանկ (268901-269000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (268801-268900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (269001-269100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(268901) 2007 BA57 24 հունվար 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(268902) 2007 BH58 24 հունվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268903) 2007 BQ74 17 հունվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268904) 2007 BX77 17 հունվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268905) 2007 CP 05 փետրվար 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268906) 2007 CR3 06 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268907) 2007 CW3 06 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268908) 2007 CW6 06 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268909) 2007 CQ10 06 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268910) 2007 CS11 06 փետրվար 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268911) 2007 CO13 07 փետրվար 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(268912) 2007 CS15 06 փետրվար 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268913) 2007 CO17 08 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268914) 2007 CM19 05 փետրվար 2007 Լուլին Հ. Չին Լին, Յ. Քուանժի
(268915) 2007 CF23 07 փետրվար 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268916) 2007 CB24 08 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268917) 2007 CD27 08 փետրվար 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268918) 2007 CW37 06 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268919) 2007 CO41 07 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268920) 2007 CH43 08 փետրվար 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268921) 2007 CW44 08 փետրվար 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268922) 2007 CK45 08 փետրվար 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268923) 2007 CT45 08 փետրվար 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268924) 2007 CO51 08 փետրվար 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268925) 2007 CP51 08 փետրվար 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268926) 2007 CA56 13 փետրվար 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(268927) 2007 DR1 16 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268928) 2007 DE4 16 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268929) 2007 DA9 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268930) 2007 DT9 17 փետրվար 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(268931) 2007 DE10 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268932) 2007 DJ10 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268933) 2007 DT13 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268934) 2007 DX13 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268935) 2007 DW20 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268936) 2007 DV21 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268937) 2007 DX23 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268938) 2007 DD27 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268939) 2007 DC28 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268940) 2007 DS28 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268941) 2007 DN33 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268942) 2007 DE37 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268943) 2007 DF38 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268944) 2007 DH39 17 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268945) 2007 DR42 17 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268946) 2007 DQ44 17 փետրվար 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268947) 2007 DU44 17 փետրվար 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(268948) 2007 DS46 21 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268949) 2007 DZ49 16 փետրվար 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268950) 2007 DJ51 17 փետրվար 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(268951) 2007 DW53 19 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268952) 2007 DG55 21 փետրվար 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(268953) 2007 DL74 21 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268954) 2007 DU76 22 փետրվար 2007 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(268955) 2007 DS77 22 փետրվար 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(268956) 2007 DU78 23 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268957) 2007 DQ94 23 փետրվար 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268958) 2007 DD98 25 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268959) 2007 DG98 25 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268960) 2007 DV105 20 փետրվար 2007 Լուլին LUSS ծրագիր
(268961) 2007 DR109 17 փետրվար 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268962) 2007 EL6 09 մարտ 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268963) 2007 EP11 09 մարտ 2007 Նեշվիլ Ռ. Կլինգան
(268964) 2007 EB16 09 մարտ 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268965) 2007 EL17 09 մարտ 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268966) 2007 EJ18 09 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268967) 2007 EY20 10 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268968) 2007 EY23 10 մարտ 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268969) 2007 EZ24 10 մարտ 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268970) 2007 EC25 10 մարտ 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268971) 2007 ED28 31 մարտ 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268972) 2007 EQ31 10 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268973) 2007 EZ31 10 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268974) 2007 EQ40 09 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268975) 2007 EK42 09 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268976) 2007 EG45 09 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268977) 2007 EM52 11 մարտ 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(268978) 2007 EW53 11 մարտ 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268979) 2007 EG54 11 մարտ 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268980) 2007 EF65 10 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268981) 2007 EU67 10 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268982) 2007 EK69 10 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268983) 2007 EO70 10 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268984) 2007 EY78 10 մարտ 2007 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268985) 2007 EH80 10 մարտ 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268986) 2007 EC83 12 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268987) 2007 EG87 13 մարտ 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268988) 2007 EC89 09 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268989) 2007 EM90 09 մարտ 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268990) 2007 EG91 09 մարտ 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(268991) 2007 EE98 07 ապրիլ 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268992) 2007 EZ98 11 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268993) 2007 ED101 11 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268994) 2007 EE101 11 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268995) 2007 ER101 11 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268996) 2007 EG105 11 մարտ 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268997) 2007 EJ105 11 մարտ 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268998) 2007 ES108 11 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268999) 2007 EL109 11 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(269000) 2007 EL113 12 մարտ 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (268801-268900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (269001-269100)