Աստերոիդների ցանկ (268201-268300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (268101-268200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (268301-268400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(268201) 2005 AK45 15 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(268202) 2005 AS59 15 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268203) 2005 AK65 13 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268204) 2005 AG74 15 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268205) 2005 AY81 07 հունվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(268206) 2005 BF11 16 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268207) 2005 BY16 16 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(268208) 2005 BR17 16 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268209) 2005 BO21 16 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268210) 2005 BP23 16 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268211) 2005 BL48 17 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268212) 2005 BQ49 17 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268213) 2005 CY 01 փետրվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(268214) 2005 CY8 01 փետրվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(268215) 2005 CG20 02 փետրվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(268216) 2005 CF32 01 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268217) 2005 CR39 07 փետրվար 2005 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(268218) 2005 CX39 04 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268219) 2005 CK46 02 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268220) 2005 CO67 01 փետրվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(268221) 2005 CD68 02 փետրվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(268222) 2005 CZ73 01 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268223) 2005 EE3 01 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268224) 2005 ET13 03 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268225) 2005 EF22 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(268226) 2005 EF24 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(268227) 2005 ED30 04 մարտ 2005 Գնոսկա Ս. Սպոզետի
(268228) 2005 ES43 03 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268229) 2005 EY50 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(268230) 2005 EL72 02 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(268231) 2005 EO89 08 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(268232) 2005 EH136 09 մարտ 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(268233) 2005 EQ170 07 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(268234) 2005 EA220 10 մարտ 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(268235) 2005 ER223 12 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268236) 2005 EA228 10 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268237) 2005 GQ50 05 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268238) 2005 GA63 02 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268239) 2005 GT107 10 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268240) 2005 GW181 12 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268241) 2005 HC6 30 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268242) Փեբլ 2005 JW1 04 մայիս 2005 Հալեկալա Ջեյմս Բեդիենտ
(268243) 2005 JH117 10 մայիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268244) 2005 JP143 15 մայիս 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268245) 2005 LR41 12 հունիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268246) 2005 MQ2 17 հունիս 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268247) 2005 MT5 27 հունիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268248) 2005 MU18 28 հունիս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268249) 2005 ML20 30 հունիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268250) 2005 MS20 30 հունիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268251) 2005 MF24 28 հունիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268252) 2005 MD27 29 հունիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268253) 2005 MT33 29 հունիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268254) 2005 MO41 30 հունիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268255) 2005 NJ10 03 հուլիս 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268256) 2005 NO19 05 հուլիս 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268257) 2005 NA21 06 հուլիս 2005 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(268258) 2005 NN35 05 հուլիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268259) 2005 NG43 05 հուլիս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268260) 2005 NJ49 10 հուլիս 2005 Ջարնակ Ջարնակ աստղադիտարան
(268261) 2005 NS60 10 հուլիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268262) 2005 NM85 03 հուլիս 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(268263) 2005 NE123 06 հուլիս 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(268264) 2005 NS124 08 հուլիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268265) 2005 OF5 28 հուլիս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268266) 2005 OJ8 26 հուլիս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268267) 2005 OQ9 27 հուլիս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268268) 2005 OJ18 30 հուլիս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268269) 2005 OB21 28 հուլիս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268270) 2005 OC22 29 հուլիս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268271) 2005 OF22 29 հուլիս 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(268272) 2005 OA29 30 հուլիս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268273) 2005 PA1 01 օգոստոս 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(268274) 2005 PH6 07 օգոստոս 2005 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(268275) 2005 PP7 04 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268276) 2005 PA11 04 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268277) 2005 PB22 06 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268278) 2005 PX23 08 օգոստոս 2005 Սերո Տոլոլո Մ. Բույե
(268279) 2005 QL4 24 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268280) 2005 QG5 22 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268281) 2005 QW8 25 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268282) 2005 QV26 27 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268283) 2005 QF29 24 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268284) 2005 QM31 22 օգոստոս 2005 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(268285) 2005 QH36 25 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268286) 2005 QE41 26 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(268287) 2005 QW44 26 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268288) 2005 QZ46 26 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268289) 2005 QH53 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268290) 2005 QE62 26 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(268291) 2005 QX71 29 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(268292) 2005 QN74 29 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(268293) 2005 QW79 27 օգոստոս 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(268294) 2005 QE82 29 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(268295) 2005 QJ83 29 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(268296) 2005 QG86 30 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(268297) 2005 QL87 31 օգոստոս 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(268298) 2005 QW88 30 օգոստոս 2005 Սայնթ Վերան Սայնթ-Վերան աստղադիտարան
(268299) 2005 QJ92 26 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(268300) 2005 QN94 27 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (268101-268200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (268301-268400)