Աստերոիդների ցանկ (243801-243900)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (243701-243800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (243901-244000)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(243801) 2000 SS135 23 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243802) 2000 SU137 23 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243803) 2000 SC157 26 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243804) 2000 SR158 23 սեպտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243805) 2000 SS159 28 սեպտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243806) 2000 SH162 21 սեպտեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(243807) 2000 SR176 28 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243808) 2000 SB196 24 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243809) 2000 SF223 27 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243810) 2000 SS233 21 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243811) 2000 SR237 25 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243812) 2000 SY241 24 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243813) 2000 SP277 30 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243814) 2000 SL292 27 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243815) 2000 SB297 28 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243816) 2000 SY297 28 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243817) 2000 SU306 30 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243818) 2000 SU315 28 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243819) 2000 SO335 26 սեպտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243820) 2000 SJ343 23 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243821) 2000 SB344 22 սեպտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243822) 2000 ST357 28 սեպտեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(243823) 2000 SC372 25 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243824) 2000 TS10 01 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243825) 2000 TX10 01 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243826) 2000 TX20 01 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243827) 2000 TD25 02 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243828) 2000 TH25 02 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243829) 2000 TO32 06 հոկտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243830) 2000 TV36 06 հոկտեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(243831) 2000 TG40 01 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243832) 2000 TM60 02 հոկտեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(243833) 2000 UG30 31 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243834) 2000 UM51 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243835) 2000 UH68 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243836) 2000 UU71 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243837) 2000 UF74 29 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243838) 2000 UQ80 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243839) 2000 UZ81 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243840) 2000 UP107 30 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243841) 2000 VV23 01 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243842) 2000 VZ30 01 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243843) 2000 VT35 01 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243844) 2000 VK40 01 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243845) 2000 VG50 02 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243846) 2000 VT61 09 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243847) 2000 VA62 09 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243848) 2000 WO 16 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243849) 2000 WK8 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243850) 2000 WR15 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243851) 2000 WO22 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243852) 2000 WM24 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243853) 2000 WQ64 27 նոյեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243854) 2000 WW69 19 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243855) 2000 WA73 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243856) 2000 WC86 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243857) 2000 WR102 26 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243858) 2000 WR104 23 նոյեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243859) 2000 WS129 19 նոյեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243860) 2000 WA131 20 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(243861) 2000 WJ131 20 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(243862) 2000 WZ143 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243863) 2000 WJ154 30 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243864) 2000 WJ163 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243865) 2000 WX172 25 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(243866) 2000 WB184 30 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(243867) 2000 WF189 18 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(243868) 2000 WP189 18 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(243869) 2000 XJ1 03 դեկտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243870) 2000 XQ1 03 դեկտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243871) 2000 XZ2 01 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243872) 2000 XW17 04 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243873) 2000 XM29 04 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243874) 2000 XY30 04 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243875) 2000 XB40 05 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243876) 2000 XU40 05 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243877) 2000 YR1 17 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243878) 2000 YY6 20 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243879) 2000 YU7 21 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243880) 2000 YH23 28 դեկտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243881) 2000 YP33 31 դեկտեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(243882) 2000 YT38 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243883) 2000 YO46 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243884) 2000 YB56 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243885) 2000 YQ94 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243886) 2000 YK99 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243887) 2000 YA101 31 դեկտեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(243888) 2000 YP119 17 դեկտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243889) 2001 AO6 02 հունվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243890) 2001 AD36 05 հունվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243891) 2001 AV45 15 հունվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243892) 2001 AM50 14 հունվար 2001 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243893) 2001 BN5 19 հունվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243894) 2001 BW23 20 հունվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243895) 2001 BA27 20 հունվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243896) 2001 BN48 21 հունվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243897) 2001 BH52 17 հունվար 2001 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(243898) 2001 BD56 19 հունվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243899) 2001 DA12 17 փետրվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(243900) 2001 DC61 19 փետրվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (243701-243800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (243901-244000)