Աստերոիդների ցանկ (20601-20700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (20501-20600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (20701-20800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(20601) 1999 RD197 8 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20602) 1999 RC198 8 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20603) 1999 RT199 8 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20604) Վրիշիկպատիլ 1999 RW205 8 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20605) 1999 RX209 8 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20606) Վայդման 1999 RM214 5 սեպտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20607) Վերնազա 1999 RR219 4 սեպտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20608) Ֆրեդմերլին 1999 RH224 7 սեպտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20609) 1999 RO225 3 սեպտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(20610) 1999 RK235 8 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20611) 1999 RL235 8 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20612) 1999 RT237 8 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20613) 1999 RE240 11 սեպտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20614) 1999 SN3 24 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20615) 1999 SZ3 29 սեպտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(20616) Զիշանսայեդ 1999 SH6 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20617) 1999 SA7 29 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20618) Դենիբաթլեր 1999 SG7 29 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20619) 1999 SB10 30 սեպտեմբեր 1999 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(20620) 1999 SW10 30 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20621) 1999 TK11 9 հոկտեմբեր 1999 Ամատելլա դե Մար Ժ. Նոմեն
(20622) 1999 TQ11 8 հոկտեմբեր 1999 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(20623) Դևիդյանգ 1999 TS11 10 հոկտեմբեր 1999 ԷվերՍթար Մ. Աբրահամ, Գ. Ֆեդոն
(20624) Դարիոզանետի 1999 TB12 9 հոկտեմբեր 1999 Գնոսկա Ս. Սպոզետի
(20625) Նոտո 1999 TG20 9 հոկտեմբեր 1999 Յանագիտա Ա. Ցուչիկավա
(20626) 1999 TH21 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20627) 1999 TF38 1 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20628) 1999 TS40 5 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20629) 1999 TB90 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20630) 1999 TJ90 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20631) Ստեֆուլեր 1999 TW91 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20632) Կարլիռոսեր 1999 TC92 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20633) 1999 TU93 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20634) Մառիչարդսոն 1999 TP94 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20635) 1999 TV96 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20636) 1999 TC97 2 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20637) 1999 TX103 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20638) Լինգչեն 1999 TV108 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20639) Միշելուի 1999 TD109 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20640) 1999 TF118 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20641) Յենուանչեն 1999 TF121 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20642) Լաուրաջոնսոն 1999 TC124 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20643) Անջելիկալիու 1999 TK142 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20644) Ամրիտդաս 1999 TN144 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20645) 1999 TH149 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20646) Նիխիլգուպտա 1999 TM150 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20647) 1999 TQ155 7 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20648) 1999 TF166 10 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20649) Միկլենով 1999 TP170 10 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20650) 1999 TG173 10 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20651) 1999 TE219 1 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20652) 1999 TY229 2 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20653) 1999 TN245 7 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20654) 1999 TO247 8 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20655) 1999 TT248 8 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20656) 1999 TX258 9 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20657) Ալվարեզ-Քենդալ 1999 TL261 14 հոկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(20658) Բուշմարինով 1999 TY270 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20659) 1999 UE 16 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(20660) 1999 UF 16 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(20661) 1999 UZ 16 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(20662) 1999 UC1 16 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(20663) 1999 UU2 19 հոկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(20664) 1999 UV4 31 հոկտեմբեր 1999 Մոդրա Ա. Գալադ, Յ. Տոթ
(20665) 1999 UQ8 29 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20666) 1999 UX8 29 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20667) 1999 UM11 27 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(20668) 1999 UN11 27 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(20669) 1999 UO13 29 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20670) 1999 UA46 31 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20671) 1999 UX48 31 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20672) 1999 UU50 30 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20673) Ժանել 1999 VW 3 նոյեմբեր 1999 Ֆարփոյնթ Գ. Բելլ
(20674) 1999 VT1 4 նոյեմբեր 1999 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(20675) 1999 VK6 5 նոյեմբեր 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(20676) 1999 VA7 8 նոյեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(20677) 1999 VT7 7 նոյեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(20678) 1999 VE9 8 նոյեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(20679) 1999 VU9 9 նոյեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(20680) 1999 VX9 9 նոյեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(20681) 1999 VH10 9 նոյեմբեր 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(20682) 1999 VP23 14 նոյեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(20683) 1999 VT44 4 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20684) 1999 VW44 4 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20685) 1999 VX48 3 նոյեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20686) Թոտումկարա 1999 VX54 4 նոյեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20687) Սելետորե 1999 VQ60 4 նոյեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20688) 1999 VR62 4 նոյեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20689) Ժույուանչեն 1999 VF63 4 նոյեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20690) Կրիվելո 1999 VY66 4 նոյեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20691) 1999 VY72 11 նոյեմբեր 1999 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(20692) 1999 VX73 1 նոյեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(20693) Ռամոնդիազ 1999 VV81 5 նոյեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20694) 1999 VT82 1 նոյեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(20695) 1999 VM92 9 նոյեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20696) Տորեսդուարտ 1999 VJ95 9 նոյեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(20697) 1999 VK115 9 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20698) 1999 VE127 9 նոյեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(20699) 1999 VJ144 11 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(20700) 1999 VG145 8 նոյեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (20501-20600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (20701-20800)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]