Աստերոիդների ցանկ (18101-18200)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (18001-18100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (18201-18300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(18101) Կուստենիս 2000 LF32 5 հունիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18102) Անգրիլի 2000 LN34 3 հունիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18103) 2000 MC5 26 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18104) Մահալինգամ 2000 NP3 3 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18105) 2000 NT3 7 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18106) Բլամե 2000 NX3 4 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18107) 2000 NC5 7 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18108) 2000 NT5 8 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18109) 2000 NG11 7 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18110) HASI 2000 NK13 5 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18111) Պինե 2000 NB14 5 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18112) Ժանլյուկժոզետ 2000 NX17 5 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18113) Բիբրինգ 2000 NC19 5 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18114) Ռոզենբուշ 2000 NN19 5 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18115) Ռաթբուն 2000 NT19 5 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18116) Պրատո 2000 NY22 5 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18117) Ջոնհոջ 2000 NY23 5 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18118) 2000 NB24 5 հուլիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(18119) Բրաուդե 2000 NZ24 4 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18120) Լիտվինենկո 2000 NA25 4 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18121) Կոնովալենկո 2000 NF25 4 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18122) Ֆորեստամարտին 2000 NL27 4 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18123) Պեվան 2000 NS27 4 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18124) Լիպերրի 2000 NE28 3 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18125) Բրայանուիլսոն 2000 OF 22 հուլիս 2000 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(18126) 2000 OU3 24 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18127) Դենվերսմիթ 2000 OX3 24 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18128) Վիսներ 2000 OD5 24 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18129) 2000 OH5 24 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18130) 2000 OK5 24 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18131) 2000 OM5 24 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18132) Սպեկտոր 2000 ON9 30 հուլիս 2000 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(18133) 2000 OL12 23 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18134) 2000 OS14 23 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18135) 2000 OQ20 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18136) 2000 OD21 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18137) 2000 OU30 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18138) 2000 OP35 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18139) 2000 OF37 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18140) 2000 OD39 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18141) 2000 OK42 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18142) Էդամսայդման 2000 OG47 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18143) 2000 OK48 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18144) 2000 OO48 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18145) 2000 OX48 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18146) 2000 OU49 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18147) 2000 OY50 31 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18148) Բիլլեր 2000 OZ57 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18149) Կոլոմբատի 2000 OB58 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18150) Լոպեզ-Մորենո 2000 OC60 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18151) Լիկչելի 2000 OT60 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18152) Հեյդիմաննինգ 2000 OW60 29 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(18153) 2000 OC61 30 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18154) 2000 PA 1 օգոստոս 2000 Չռնի Վըրխ Չռնի Վըրխ աստղադիտարան
(18155) Ջեյսոնշուլեր 2000 PF2 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18156) Կամիսաիբարա 2000 PU4 3 օգոստոս 2000 Բեյսեյ կենտրոն BATTeRS ծրագիր
(18157) Քրեյգրայթ 2000 PH10 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18158) Նիգելրուել 2000 PM10 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18159) Էնդրյուկուկ 2000 PW10 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18160) Նիհոն Ուչու Ֆորում 2000 PY12 7 օգոստոս 2000 Բեյսեյ կենտրոն BATTeRS ծրագիր
(18161) Կոշիիշի 2000 PZ12 7 օգոստոս 2000 Բեյսեյ կենտրոն BATTeRS ծրագիր
(18162) Դինլեա 2000 PX15 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18163) Ջեննալյուիս 2000 PF16 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18164) 2000 PA20 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18165) 2000 PN20 1 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18166) 2000 PG27 8 օգոստոս 2000 Վալինյոս Պ. Օլվորսեմ
(18167) Բուտանի 2000 PS27 6 օգոստոս 2000 Վալմեկա Վալմեկա աստղադիտարան
(18168) 2000 PN28 4 օգոստոս 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(18169) 2000 QF 20 օգոստոս 2000 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(18170) Ռեմջեավան 2000 QW2 24 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18171) Ռոմանեսկու 2000 QB5 24 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18172) 2000 QL7 25 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18173) 2000 QD8 25 օգոստոս 2000 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(18174) Խաչատրյան 2000 QW14 24 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18175) Ջենիֆերչոյ 2000 QB15 24 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18176) Ջուլիանչոնգ 2000 QG22 24 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18177) Հարունագա 2000 QK27 24 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18178) 2000 QP28 24 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18179) 2000 QV29 25 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18180) Այրինսան 2000 QB30 25 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18181) 2000 QD34 26 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18182) Վիեներ 2000 QC35 27 օգոստոս 2000 Օնդրեյով Պ. Պրավեց, Պ. Կուշնիրակ
(18183) 2000 QG37 24 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18184) Դայանպարկ 2000 QR37 24 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18185) 2000 QW49 24 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18186) 2000 QW50 24 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18187) 2000 QQ53 25 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18188) 2000 QD55 25 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18189) Մեդեոբալդիա 2000 QN82 24 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18190) Միքաելպիզեր 2000 QY89 25 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18191) Ռայհե 2000 QL90 25 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18192) Քրեյգուոլաս 2000 QP90 25 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18193) Հոլիլիդրուրի 2000 QT93 26 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18194) 2000 QE100 28 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18195) 2000 QG116 28 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18196) Ռոուբերի 2000 QY132 26 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18197) 2055 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(18198) 2056 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(18199) 2583 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(18200) 2714 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
Աստերոիդների ցանկ (18001-18100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (18201-18300)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]