Աստերոիդների ցանկ (145101-145200)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (145001-145100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (145201-145300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(145101) 2005 GM88 05 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(145102) 2005 GW90 06 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145103) 2005 GC96 06 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145104) 2005 GU101 09 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145105) 2005 GW101 09 ապրիլ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(145106) 2005 GF105 10 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145107) 2005 GG105 10 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145108) 2005 GB113 06 ապրիլ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145109) 2005 GL113 09 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(145110) 2005 GF117 11 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145111) 2005 GN119 09 ապրիլ 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(145112) 2005 GK121 05 ապրիլ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145113) 2005 GH123 06 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145114) 2005 GJ123 06 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145115) 2005 GP124 09 ապրիլ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145116) 2005 GT126 11 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(145117) 2005 GV129 07 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145118) 2005 GJ130 07 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145119) 2005 GS132 10 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145120) 2005 GF135 10 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(145121) 2005 GC136 10 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145122) 2005 GD136 10 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145123) 2005 GD139 12 ապրիլ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(145124) 2005 GT139 12 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(145125) 2005 GU141 09 ապրիլ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(145126) 2005 GV144 11 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(145127) 2005 GL147 11 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145128) 2005 GG149 11 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145129) 2005 GH150 11 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145130) 2005 GF153 13 ապրիլ 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(145131) 2005 GM153 13 ապրիլ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145132) 2005 GZ157 12 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145133) 2005 GO158 12 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145134) 2005 GU160 12 ապրիլ 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(145135) 2005 GU161 13 ապրիլ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145136) 2005 GY161 14 ապրիլ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145137) 2005 GW162 13 ապրիլ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145138) 2005 GB163 04 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(145139) 2005 GV165 11 ապրիլ 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(145140) 2005 GV167 11 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(145141) 2005 GF168 11 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(145142) 2005 GX168 12 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145143) 2005 GL170 12 ապրիլ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(145144) 2005 GU171 12 ապրիլ 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(145145) 2005 GV171 13 ապրիլ 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(145146) 2005 GC172 14 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145147) 2005 GD175 14 ապրիլ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145148) 2005 GR176 14 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145149) 2005 GX177 15 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145150) 2005 GX178 15 ապրիլ 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(145151) 2005 GH179 13 ապրիլ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145152) 2005 GS181 12 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145153) 2005 GJ182 15 ապրիլ 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(145154) 2005 GD201 04 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(145155) 2005 HD 16 ապրիլ 2005 Կորդել Լորենց Կորդել Լորենցի աստղադիտարան
(145156) 2005 HO 16 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145157) 2005 HY1 16 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145158) 2005 HU3 28 ապրիլ 2005 Նյու Մեքսիկո Սկայս Է. Լոուի
(145159) 2005 HM4 27 ապրիլ 2005 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(145160) 2005 HY4 30 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145161) 2005 HZ4 30 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145162) 2005 HG5 30 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145163) 2005 HT6 28 ապրիլ 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(145164) 2005 HA7 30 ապրիլ 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(145165) 2005 HS7 30 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145166) 2005 JL 03 մայիս 2005 Ռայթվուդ Ջ. Յանգ
(145167) 2005 JF1 03 մայիս 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(145168) 2005 JD3 03 մայիս 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145169) 2005 JF3 03 մայիս 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145170) 2005 JL3 05 մայիս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(145171) 2005 JV3 02 մայիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145172) 2005 JX3 02 մայիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145173) 2005 JX4 04 մայիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145174) 2005 JC5 04 մայիս 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145175) 2005 JF5 04 մայիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145176) 2005 JJ5 02 մայիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145177) 2005 JX13 01 մայիս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(145178) 2005 JN14 01 մայիս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(145179) 2005 JB16 03 մայիս 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(145180) 2005 JA20 04 մայիս 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145181) 2005 JK20 04 մայիս 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145182) 2005 JT20 04 մայիս 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145183) 2005 JD21 04 մայիս 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145184) 2005 JK21 04 մայիս 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(145185) 2005 JP21 04 մայիս 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(145186) 2005 JQ21 04 մայիս 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(145187) 2005 JW22 01 մայիս 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(145188) 2005 JJ24 03 մայիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145189) 2005 JM24 03 մայիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145190) 2005 JR26 03 մայիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145191) 2005 JG27 03 մայիս 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(145192) 2005 JO27 03 մայիս 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(145193) 2005 JL29 03 մայիս 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145194) 2005 JM29 03 մայիս 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(145195) 2005 JM30 04 մայիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(145196) 2005 JX31 04 մայիս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(145197) 2005 JY31 04 մայիս 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(145198) 2005 JP32 04 մայիս 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(145199) 2005 JQ32 04 մայիս 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(145200) 2005 JR32 04 մայիս 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (145001-145100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (145201-145300)