Աստերոիդների ցանկ (104901-105000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (104801-104900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (105001-105100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(104901) 2000 JM7 1 մայիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104902) 2000 JN8 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104903) 2000 JJ9 3 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104904) 2000 JP9 3 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104905) 2000 JW9 4 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104906) 2000 JK10 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104907) 2000 JX10 3 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104908) 2000 JZ10 3 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104909) 2000 JV12 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104910) 2000 JL13 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104911) 2000 JX13 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104912) 2000 JB15 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104913) 2000 JK15 9 մայիս 2000 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(104914) 2000 JJ16 5 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104915) 2000 JR16 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104916) 2000 JM17 5 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104917) 2000 JR17 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104918) 2000 JX17 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104919) 2000 JA18 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104920) 2000 JU18 3 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104921) 2000 JW18 3 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104922) 2000 JA19 3 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104923) 2000 JN20 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104924) 2000 JL21 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104925) 2000 JJ22 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104926) 2000 JS23 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104927) 2000 JU23 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104928) 2000 JS25 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104929) 2000 JX25 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104930) 2000 JO28 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104931) 2000 JC29 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104932) 2000 JH29 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104933) 2000 JJ29 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104934) 2000 JN29 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104935) 2000 JN30 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104936) 2000 JN31 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104937) 2000 JY31 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104938) 2000 JT32 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104939) 2000 JK33 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104940) 2000 JC35 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104941) 2000 JK35 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104942) 2000 JZ35 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104943) 2000 JQ40 5 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104944) 2000 JN41 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104945) 2000 JN42 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104946) 2000 JU42 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104947) 2000 JB43 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104948) 2000 JN43 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104949) 2000 JR44 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104950) 2000 JX44 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104951) 2000 JY44 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104952) 2000 JV45 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104953) 2000 JX45 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104954) 2000 JJ47 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104955) 2000 JH49 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104956) 2000 JK49 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104957) 2000 JR49 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104958) 2000 JS49 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104959) 2000 JN50 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104960) 2000 JY51 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104961) 2000 JX52 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104962) 2000 JY52 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104963) 2000 JE54 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104964) 2000 JP54 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104965) 2000 JH56 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104966) 2000 JU57 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104967) 2000 JW57 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104968) 2000 JX58 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104969) 2000 JF59 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104970) 2000 JQ59 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104971) 2000 JJ60 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104972) 2000 JX63 10 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104973) 2000 JM64 4 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104974) 2000 JX64 4 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104975) 2000 JB65 5 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104976) 2000 JH65 5 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104977) 2000 JK65 5 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104978) 2000 JZ65 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104979) 2000 JN69 1 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104980) 2000 JP71 1 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104981) 2000 JS71 1 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104982) 2000 JS73 2 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104983) 2000 JY73 2 մայիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104984) 2000 JL77 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104985) 2000 JB79 4 մայիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104986) 2000 JQ82 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104987) 2000 JK83 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104988) 2000 JB84 5 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104989) 2000 JH84 5 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104990) 2000 JR84 13 մայիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104991) 2000 JT84 12 մայիս 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(104992) 2000 JF85 5 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104993) 2000 JQ85 2 մայիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(104994) 2000 JY85 2 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(104995) 2000 KJ 23 մայիս 2000 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(104996) 2000 KH2 26 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104997) 2000 KS2 26 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104998) 2000 KT2 26 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(104999) 2000 KW2 26 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(105000) 2000 KZ3 27 մայիս 2000 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
Աստերոիդների ցանկ (104801-104900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (105001-105100)