Աստերոիդների ցանկ (91001-91100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (90901-91000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (91101-91200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(91001) 1998 BY8 18 հունվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(91002) 1998 BZ11 23 հունվար 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91003) 1998 BZ15 25 հունվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(91004) 1998 BH16 26 հունվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(91005) 1998 BZ18 24 հունվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(91006) Ֆլեմինգ 1998 BT25 28 հունվար 1998 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(91007) Իանֆլեմինգ 1998 BL30 30 հունվար 1998 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(91008) 1998 BX36 23 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(91009) 1998 BQ47 26 հունվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(91010) 1998 CD1 1 փետրվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(91011) 1998 CH2 8 փետրվար 1998 Մոդրա Ա. Գալադ, Ա. Պրավդա
(91012) 1998 DY 18 փետրվար 1998 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(91013) 1998 DG2 20 փետրվար 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(91014) 1998 DN12 23 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(91015) 1998 DJ13 25 փետրվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(91016) 1998 DS15 22 փետրվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(91017) 1998 DA16 25 փետրվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(91018) 1998 DA20 20 փետրվար 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(91019) 1998 DK20 26 փետրվար 1998 Բլուվակ Ռ. Ռոյ
(91020) 1998 DQ22 24 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(91021) 1998 DQ28 26 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(91022) 1998 DV31 19 փետրվար 1998 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(91023) Լուտան 1998 DQ32 23 փետրվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(91024) Սեչենի 1998 DA33 28 փետրվար 1998 Պիսկեշտետո Կ. Սարնեցկի, Լ. Կիս
(91025) 1998 DJ34 27 փետրվար 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(91026) 1998 DS34 27 փետրվար 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(91027) 1998 DM35 26 փետրվար 1998 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(91028) 1998 DU37 24 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(91029) 1998 EY 2 մարտ 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(91030) 1998 EV2 2 մարտ 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(91031) 1998 EX2 2 մարտ 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(91032) 1998 EA11 1 մարտ 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(91033) 1998 ES19 3 մարտ 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(91034) 1998 EH21 1 մարտ 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(91035) 1998 EM21 5 մարտ 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(91036) 1998 FC5 22 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91037) 1998 FF5 24 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91038) 1998 FW8 22 մարտ 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(91039) 1998 FA10 24 մարտ 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(91040) 1998 FD14 25 մարտ 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(91041) 1998 FG14 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91042) 1998 FF15 26 մարտ 1998 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(91043) 1998 FG15 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91044) 1998 FX15 22 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91045) 1998 FA27 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91046) 1998 FT29 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91047) 1998 FT30 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91048) 1998 FO31 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91049) 1998 FN32 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91050) 1998 FU32 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91051) 1998 FA34 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91052) 1998 FW38 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91053) 1998 FE42 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91054) 1998 FB48 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91055) 1998 FD49 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91056) 1998 FG49 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91057) 1998 FR50 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91058) 1998 FU50 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91059) 1998 FE51 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91060) 1998 FS51 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91061) 1998 FN61 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91062) 1998 FH62 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91063) 1998 FX62 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91064) 1998 FL63 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91065) 1998 FM66 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91066) 1998 FP66 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91067) 1998 FC67 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91068) 1998 FP68 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91069) 1998 FK70 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91070) 1998 FO71 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91071) 1998 FY76 24 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91072) 1998 FC77 24 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91073) 1998 FN78 24 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91074) 1998 FT90 24 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91075) 1998 FT96 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91076) 1998 FU105 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91077) 1998 FN106 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91078) 1998 FX106 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91079) 1998 FB107 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91080) 1998 FX107 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91081) 1998 FR109 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91082) 1998 FA110 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91083) 1998 FR110 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91084) 1998 FT118 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91085) 1998 FK119 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91086) 1998 FF120 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91087) 1998 FO120 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91088) 1998 FQ120 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91089) 1998 FW126 24 մարտ 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(91090) 1998 FG127 29 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91091) 1998 FD129 22 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91092) 1998 FA135 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91093) 1998 GS 3 ապրիլ 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(91094) 1998 GF7 2 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91095) 1998 GZ8 2 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91096) 1998 GK11 15 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91097) 1998 GK12 2 ապրիլ 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(91098) 1998 HB3 21 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91099) 1998 HK7 23 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(91100) 1998 HK14 25 ապրիլ 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (90901-91000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (91101-91200)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]