Աստերոիդների ցանկ (90701-90800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (90601-90700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (90801-90900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(90701) 1986 RC5 2 սեպտեմբեր 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(90702) 1988 CN5 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90703) Ինդուլգենցիա 1988 RO3 8 սեպտեմբեր 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(90704) 1988 RO12 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(90705) 1989 AZ5 4 հունվար 1989 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(90706) 1989 GN2 3 ապրիլ 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90707) 1989 GW5 3 ապրիլ 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90708) 1990 EU 2 մարտ 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90709) Վետին 1990 TX3 12 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(90710) 1990 TF6 9 հոկտեմբեր 1990 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(90711) 1990 TB10 10 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(90712) Վիտելսբախ 1990 TE13 12 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(90713) Չայնանտոր 1990 VE3 11 նոյեմբեր 1990 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(90714) 1990 VJ6 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90715) 1991 GE3 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90716) 1991 GY8 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90717) 1991 PF3 2 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90718) 1991 RW3 12 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(90719) 1991 RZ5 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(90720) 1991 RS19 14 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(90721) 1991 RC29 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(90722) 1991 TE4 10 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Ք. Լոուրենս
(90723) 1991 TN10 10 հոկտեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90724) 1991 VF8 4 նոյեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90725) 1991 VJ8 4 նոյեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90726) 1992 BE4 29 հունվար 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90727) 1992 DP5 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90728) 1992 EW8 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90729) 1992 ED21 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90730) 1992 EO23 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90731) 1992 OC 26 հուլիս 1992 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(90732) 1992 PO 8 օգոստոս 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(90733) 1993 BO8 21 հունվար 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90734) 1993 FW6 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90735) 1993 FC10 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90736) 1993 FB15 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90737) 1993 FQ15 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90738) 1993 FP21 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90739) 1993 FM31 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90740) 1993 FZ31 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90741) 1993 FE36 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90742) 1993 FX44 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90743) 1993 FE58 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90744) 1993 FT80 18 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(90745) 1993 HW2 19 ապրիլ 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90746) 1993 NK1 12 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90747) 1993 PP2 15 օգոստոս 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90748) 1993 QL4 18 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(90749) 1993 QZ7 20 օգոստոս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90750) 1993 QJ8 20 օգոստոս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90751) 1993 QE9 20 օգոստոս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90752) 1993 RJ1 15 սեպտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90753) 1993 RX4 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90754) 1993 RY4 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90755) 1993 RT5 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90756) 1993 RH9 14 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(90757) 1993 RK13 14 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(90758) 1993 RO14 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90759) 1993 SZ6 17 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90760) 1993 SN10 22 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(90761) 1993 SW13 16 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(90762) 1993 TV3 8 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90763) 1993 TB6 9 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90764) 1993 TO6 9 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90765) 1993 TX14 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90766) 1993 TN16 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90767) 1993 TJ17 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90768) 1993 TV17 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90769) 1993 TO20 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90770) 1993 TV20 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90771) 1993 TU32 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90772) 1993 UH 19 հոկտեմբեր 1993 Պալոմար Է. Հելին
(90773) 1993 UT1 20 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90774) 1993 UA5 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90775) 1993 UE5 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90776) 1993 VW2 11 նոյեմբեր 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(90777) 1993 XJ3 10 դեկտեմբեր 1993 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(90778) 1994 CN3 10 փետրվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90779) 1994 CD14 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90780) 1994 CN17 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90781) 1994 EE6 9 մարտ 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(90782) 1994 GY3 6 ապրիլ 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90783) 1994 GU4 6 ապրիլ 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90784) 1994 HZ 16 ապրիլ 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90785) 1994 JU2 2 մայիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90786) 1994 PT17 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90787) 1994 PO19 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90788) 1994 PQ20 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90789) 1994 PP22 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90790) 1994 PA25 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90791) 1994 PG32 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90792) 1994 PC33 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90793) 1994 PF38 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90794) 1994 RK26 5 սեպտեմբեր 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(90795) 1994 ST2 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90796) 1994 SC11 29 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90797) 1994 SU12 29 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90798) 1994 US5 28 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90799) 1994 UD8 28 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(90800) 1994 UD9 28 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (90601-90700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (90801-90900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]