Աստերոիդների ցանկ (85101-85200)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (85001-85100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (85201-85300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(85101) 2192 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85102) 2211 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85103) 2412 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85104) 2415 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85105) 2433 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85106) 3038 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85107) 3144 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85108) 3475 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85109) 3892 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85110) 4043 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85111) 4051 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85112) 4060 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85113) 4116 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85114) 4285 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85115) 4329 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85116) 4342 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85117) 5135 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85118) 1971 UU 26 հոկտեմբեր 1971 Բերգդորֆ Լ. Կոհոուտեկ
(85119) Հաննիշաֆտ 1972 RD 15 սեպտեմբեր 1972 Պալոմար Թ. Գերելս
(85120) 1975 SP1 30 սեպտեմբեր 1975 Պալոմար Շ. Բաս
(85121) Լոեհդե 1976 KF3 27 մայիս 1976 Սայդինգ Սփրինգ Է. Լոուի
(85122) 1978 UZ5 27 հոկտեմբեր 1978 Պալոմար Մ. Օլմստեդ
(85123) 1978 VC8 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(85124) 1978 VF8 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(85125) 1978 VU8 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(85126) 1978 VO10 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(85127) 1978 VJ11 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(85128) 1979 HA 21 ապրիլ 1979 Պալոմար Դ. Զելինսկի
(85129) 1979 MC5 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(85130) 1979 MH5 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(85131) 1979 MT6 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(85132) 1979 MR7 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(85133) 1979 MX7 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(85134) 1979 MH8 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(85135) 1979 QN1 22 օգոստոս 1979 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(85136) 1979 QX2 22 օգոստոս 1979 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(85137) 1981 DS3 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85138) 1981 ED7 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85139) 1981 EN9 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85140) 1981 ES19 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85141) 1981 EM28 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85142) 1981 EO29 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85143) 1981 EE30 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85144) 1981 EU30 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85145) 1981 ED33 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85146) 1981 EF33 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85147) 1981 EV38 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85148) 1981 EH39 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85149) 1981 EU43 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85150) 1981 EO46 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(85151) 1983 QT 30 օգոստոս 1983 Պալոմար Ջ. Գիբսոն
(85152) 1985 QL3 16 օգոստոս 1985 Պալոմար Է. Հելին
(85153) 1985 TA 12 հոկտեմբեր 1985 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85154) 1986 TS4 11 հոկտեմբեր 1986 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(85155) 1986 VH7 7 նոյեմբեր 1986 Կլետ Ա. Մրկոս
(85156) 1987 RN1 13 սեպտեմբեր 1987 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(85157) 1987 SP5 30 սեպտեմբեր 1987 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(85158) 1987 UT1 17 հոկտեմբեր 1987 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(85159) 1988 DL 22 փետրվար 1988 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(85160) 1988 RW12 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(85161) 1988 SA2 16 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(85162) 1988 SL2 16 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(85163) 1988 SQ2 16 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(85164) 1988 TG2 3 հոկտեմբեր 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(85165) 1988 TV2 7 հոկտեմբեր 1988 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(85166) 1989 OC 21 հուլիս 1989 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(85167) 1989 RS2 7 սեպտեմբեր 1989 Կլետ Ա. Մրկոս
(85168) Ալբերտացենտաուրի 1989 RC6 2 սեպտեմբեր 1989 Պալոմար Է. Լոուի
(85169) 1989 SN2 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85170) 1989 TZ3 7 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85171) 1989 TZ6 7 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85172) 1990 QU6 20 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85173) 1990 QV6 20 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85174) 1990 QN8 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85175) 1990 RS 13 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Մ. Օլմստեդ
(85176) 1990 RP2 15 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(85177) 1990 SE3 18 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(85178) 1990 TQ 10 հոկտեմբեր 1990 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(85179) Մեյստերէկխարտ 1990 TS11 11 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(85180) 1990 UW5 26 հոկտեմբեր 1990 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(85181) 1990 VF6 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85182) 1991 AQ 14 հունվար 1991 Պալոմար Է. Հելին
(85183) 1991 BE1 18 հունվար 1991 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(85184) 1991 JG1 9 մայիս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(85185) 1991 LM3 6 հունիս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85186) 1991 PR2 2 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85187) 1991 PC12 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(85188) 1991 PK12 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(85189) 1991 RL2 4 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Հելին
(85190) 1991 RR3 12 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(85191) 1991 RP4 7 սեպտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(85192) 1991 RS11 4 սեպտեմբեր 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(85193) 1991 RD19 14 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(85194) 1991 TL2 5 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(85195) վոն Հելֆտա 1991 TW2 7 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(85196) 1991 TG3 4 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(85197) Գինկո 1991 TG5 5 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(85198) 1991 TC6 2 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(85199) Հաբսբուրգ 1991 TE7 3 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(85200) Ջոնհաուլտ 1991 TG15 6 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Լոուի
Աստերոիդների ցանկ (85001-85100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (85201-85300)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]