Աստերոիդների ցանկ (79801-79900)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (79701-79800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (79901-80000)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(79801) 1998 VJ12 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79802) 1998 VO12 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79803) 1998 VG14 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79804) 1998 VY17 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79805) 1998 VQ20 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79806) 1998 VQ21 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79807) 1998 VX21 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79808) 1998 VG23 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79809) 1998 VA29 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79810) 1998 VL33 15 նոյեմբեր 1998 Սան Մարսելո Մ. Տոմբելի, Ա. Բոատինի
(79811) 1998 VV35 9 նոյեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(79812) 1998 VG37 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79813) 1998 VJ37 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79814) 1998 VU37 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79815) 1998 VG38 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79816) 1998 VY41 14 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79817) 1998 VA44 15 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79818) 1998 VR45 11 նոյեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(79819) 1998 VE46 15 նոյեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(79820) 1998 VH49 11 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79821) 1998 VK49 11 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79822) 1998 VC52 13 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79823) 1998 VK54 14 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79824) 1998 VT55 11 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79825) 1998 WT1 18 նոյեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(79826) 1998 WP2 17 նոյեմբեր 1998 Պիանորո Վ. Գորետի
(79827) 1998 WU3 18 նոյեմբեր 1998 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(79828) 1998 WC5 21 նոյեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(79829) 1998 WT5 17 նոյեմբեր 1998 Դոսոբուոնո Լ. Լայ
(79830) 1998 WY10 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79831) 1998 WZ10 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79832) 1998 WB11 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79833) 1998 WE11 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79834) 1998 WN17 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79835) 1998 WH19 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79836) 1998 WX19 26 նոյեմբեր 1998 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(79837) 1998 WB21 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79838) 1998 WO27 18 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79839) 1998 WX32 20 նոյեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(79840) 1998 WR33 23 նոյեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(79841) 1998 WP36 19 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79842) 1998 WG42 19 նոյեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(79843) 1998 WU42 16 նոյեմբեր 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(79844) 1998 WF43 21 նոյեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(79845) 1998 XR2 7 դեկտեմբեր 1998 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(79846) 1998 XS2 7 դեկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(79847) 1998 XY2 7 դեկտեմբեր 1998 Սորմանո Ֆ. Մանկա, Ա. Տեստա
(79848) 1998 XO13 15 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(79849) 1998 XJ14 15 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(79850) 1998 XD17 8 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(79851) 1998 XQ22 11 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79852) 1998 XJ24 11 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79853) 1998 XJ29 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79854) 1998 XJ31 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79855) 1998 XY32 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79856) 1998 XY48 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79857) 1998 XD53 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79858) 1998 XN54 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79859) 1998 XN58 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79860) 1998 XZ83 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79861) 1998 XX87 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79862) 1998 XR89 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79863) 1998 XN94 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79864) Պիրիտուբա 1998 XG96 11 դեկտեմբեր 1998 Մերիդա Օ. Նարանխո
(79865) 1998 XX98 8 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79866) 1998 YY 16 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(79867) 1998 YO1 17 դեկտեմբեր 1998 Բատոն Ռուժ Ջ. Բարկս, Մ. Կոլյեր
(79868) 1998 YA4 19 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(79869) 1998 YG5 18 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(79870) 1998 YO6 21 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(79871) 1998 YT7 24 դեկտեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(79872) 1998 YU7 24 դեկտեմբեր 1998 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(79873) 1998 YJ10 27 դեկտեմբեր 1998 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(79874) 1998 YW15 22 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79875) 1998 YH17 22 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79876) 1998 YO17 22 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79877) 1998 YP17 22 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79878) 1998 YU18 25 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79879) 1998 YP19 25 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79880) 1998 YU20 25 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79881) 1998 YQ30 16 դեկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(79882) 1998 YB31 17 դեկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(79883) 1999 AL3 8 հունվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79884) 1999 AP6 14 հունվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79885) 1999 AE10 14 հունվար 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(79886) 1999 AL17 11 հունվար 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79887) 1999 AN33 15 հունվար 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79888) 1999 AQ33 15 հունվար 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(79889) 1999 AJ35 8 հունվար 1999 Մերիդա Օ. Նարանխո
(79890) 1999 AL38 14 հունվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(79891) 1999 BS1 17 հունվար 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(79892) 1999 BQ2 18 հունվար 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(79893) 1999 BM4 19 հունվար 1999 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(79894) 1999 BP4 19 հունվար 1999 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(79895) 1999 BF5 20 հունվար 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(79896) Բիլլհեյլի 1999 BH5 20 հունվար 1999 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(79897) 1999 BY5 21 հունվար 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(79898) 1999 BD6 20 հունվար 1999 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(79899) 1999 BF6 20 հունվար 1999 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(79900) 1999 BH8 21 հունվար 1999 Մոնտե Ագլիալե Ս. Դոնատի
Աստերոիդների ցանկ (79701-79800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (79901-80000)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]