Աստերոիդների ցանկ (74301-74400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (74201-74300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (74401-74500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(74301) 1998 SK163 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74302) 1998 TG1 12 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74303) 1998 TN3 14 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74304) 1998 TA13 13 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74305) 1998 TD13 13 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74306) 1998 TS29 15 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74307) 1998 TO30 10 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(74308) 1998 TN31 11 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(74309) 1998 TF32 11 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(74310) 1998 TC33 14 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(74311) 1998 TX37 14 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(74312) 1998 UO6 21 հոկտեմբեր 1998 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(74313) 1998 US6 18 հոկտեմբեր 1998 Գեկկո Տ. Կագավա
(74314) 1998 UT7 23 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(74315) 1998 UV11 17 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74316) 1998 UW15 24 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(74317) 1998 UZ15 21 հոկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(74318) 1998 UB16 22 հոկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(74319) 1998 UH17 17 հոկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(74320) 1998 UX17 19 հոկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(74321) 1998 UT21 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74322) 1998 UN26 18 հոկտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(74323) 1998 UM29 18 հոկտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(74324) 1998 UP33 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74325) 1998 UV36 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74326) 1998 UU37 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74327) 1998 UT38 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74328) 1998 UB44 16 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74329) 1998 UU45 24 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74330) 1998 UH46 24 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74331) 1998 US47 28 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74332) 1998 VB9 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74333) 1998 VD11 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74334) 1998 VL11 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74335) 1998 VS12 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74336) 1998 VN14 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74337) 1998 VH15 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74338) 1998 VK15 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74339) 1998 VW16 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74340) 1998 VM19 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74341) 1998 VP22 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74342) 1998 VX26 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74343) 1998 VH29 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74344) 1998 VD34 14 նոյեմբեր 1998 Ուենոհարա Ն. Կավասատո
(74345) 1998 VY45 15 նոյեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(74346) 1998 VH47 14 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74347) 1998 VB49 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74348) 1998 VT53 14 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74349) 1998 VM54 14 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74350) 1998 VO54 14 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74351) 1998 VT54 14 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74352) 1998 VA55 11 նոյեմբեր 1998 Վիշնյան Վիշնյանի աստղադիտարան
(74353) 1998 WT4 18 նոյեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(74354) 1998 WA6 18 նոյեմբեր 1998 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(74355) 1998 WJ12 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74356) 1998 WP12 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74357) 1998 WZ12 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74358) 1998 WH13 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74359) 1998 WK14 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74360) 1998 WO14 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74361) 1998 WK16 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74362) 1998 WY19 29 նոյեմբեր 1998 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(74363) 1998 WB23 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74364) 1998 WZ26 16 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74365) 1998 WQ28 21 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74366) 1998 WZ39 22 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74367) 1998 WU40 16 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74368) 1998 WG41 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74369) 1998 WZ41 24 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74370) 1998 XJ 9 դեկտեմբեր 1998 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(74371) 1998 XG1 7 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(74372) 1998 XL1 7 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(74373) 1998 XF2 7 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(74374) 1998 XN4 9 դեկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(74375) 1998 XY6 8 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74376) 1998 XT7 9 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74377) 1998 XY7 9 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74378) 1998 XH11 8 դեկտեմբեր 1998 Բեդոին Պ. Անտոնինի
(74379) 1998 XU12 15 դեկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(74380) 1998 XR13 15 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(74381) 1998 XU15 15 դեկտեմբեր 1998 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(74382) 1998 XZ15 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74383) 1998 XC18 8 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74384) 1998 XQ20 10 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74385) 1998 XH21 10 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74386) 1998 XG22 11 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74387) 1998 XW24 12 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74388) 1998 XG25 13 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74389) 1998 XR25 14 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(74390) 1998 XK37 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74391) 1998 XC41 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74392) 1998 XN55 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74393) 1998 XX56 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74394) 1998 XO57 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74395) 1998 XY57 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74396) 1998 XK68 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74397) 1998 XS71 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74398) 1998 XD73 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74399) 1998 XR73 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(74400) 1998 XH97 11 դեկտեմբեր 1998 Մերիդա Օ. Նարանխո
Աստերոիդների ցանկ (74201-74300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (74401-74500)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]