Աստերոիդների ցանկ (73801-73900)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (73701-73800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (73901-74000)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(73801) 1995 QA4 17 օգոստոս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73802) 1995 QC4 17 օգոստոս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73803) 1995 QT5 22 օգոստոս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73804) 1995 RG 3 սեպտեմբեր 1995 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(73805) 1995 SC8 17 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73806) 1995 SL21 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73807) 1995 SZ29 22 սեպտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(73808) 1995 SL32 21 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73809) 1995 SS48 26 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73810) 1995 UW2 24 հոկտեմբեր 1995 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(73811) 1995 UN15 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73812) 1995 US18 18 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73813) 1995 UZ57 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73814) 1995 VO8 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73815) 1995 VY10 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73816) 1995 VJ11 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73817) 1995 VN16 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73818) 1995 WP1 17 նոյեմբեր 1995 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(73819) 1995 WV6 16 նոյեմբեր 1995 Նանյո Տ. Օկունի
(73820) 1995 WR8 29 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73821) 1995 WY15 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73822) 1995 WM31 19 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73823) 1995 WQ40 24 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73824) 1995 YK1 21 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73825) 1995 YQ1 22 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73826) 1995 YX4 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73827) 1996 AB3 12 հունվար 1996 Կիսո Կիսո աստղադիտարան
(73828) 1996 AD6 12 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73829) 1996 AT12 15 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73830) 1996 AU13 15 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73831) 1996 BC5 16 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73832) 1996 BE12 24 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73833) 1996 CP2 12 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73834) 1996 EE9 12 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73835) 1996 EN15 12 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73836) 1996 FJ7 18 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73837) 1996 FM12 17 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73838) 1996 GR5 11 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73839) 1996 GN8 13 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73840) 1996 GO13 11 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73841) 1996 HY17 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73842) 1996 HO22 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73843) 1996 JW9 13 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73844) 1996 PF4 9 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(73845) 1996 RF3 6 սեպտեմբեր 1996 Մայորկա Մ. Բլասկո
(73846) 1996 RB12 8 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73847) 1996 RA19 15 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73848) 1996 SC1 18 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(73849) 1996 TF18 4 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73850) 1996 TF33 10 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73851) 1996 TK62 6 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73852) 1996 VB4 7 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(73853) 1996 VV18 6 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73854) 1996 VW23 10 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73855) 1996 VE30 7 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(73856) 1996 WF 16 նոյեմբեր 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(73857) 1996 WA3 16 նոյեմբեր 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(73858) 1996 XL3 1 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73859) 1996 XK5 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73860) 1996 XR5 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73861) 1996 XN19 8 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73862) 1996 XN32 15 դեկտեմբեր 1996 Սաջի Սաջի աստղադիտարան
(73863) 1996 XH33 8 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(73864) 1996 YS2 29 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73865) 1997 AW 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73866) 1997 AB1 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73867) 1997 AH1 2 հունվար 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(73868) 1997 AD6 1 հունվար 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(73869) 1997 AM11 2 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73870) 1997 AC16 13 հունվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(73871) 1997 AP16 14 հունվար 1997 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(73872) 1997 AO17 7 հունվար 1997 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(73873) 1997 BF1 28 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73874) 1997 BX1 29 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73875) 1997 BS4 31 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73876) 1997 CT 1 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73877) 1997 CS6 4 փետրվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(73878) 1997 CX6 6 փետրվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(73879) 1997 CT7 1 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73880) 1997 CC21 6 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73881) 1997 CD22 13 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73882) 1997 CZ25 11 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73883) Աստերաուդե 1997 DQ 16 փետրվար 1997 Կաստրես Ա. Կլոց
(73884) 1997 EG 1 մարտ 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73885) Կալայմուդլի 1997 EV 1 մարտ 1997 Կամպո Իմպերատորե Ա. Բոատինի
(73886) 1997 EY5 4 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73887) 1997 ED7 3 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73888) 1997 EK12 3 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73889) 1997 EN12 3 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73890) 1997 EK16 5 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73891) 1997 ED23 10 մարտ 1997 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(73892) 1997 ER25 5 մարտ 1997 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(73893) 1997 ET33 4 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(73894) 1997 EL34 4 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(73895) 1997 EE35 4 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(73896) 1997 EG35 4 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(73897) 1997 EN39 5 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(73898) 1997 ES42 10 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(73899) 1997 EV49 5 մարտ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73900) 1997 FD 19 մարտ 1997 Քլաուդքրոֆտ Ու. Օֆուտ
Աստերոիդների ցանկ (73701-73800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (73901-74000)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]