Աստերոիդների ցանկ (73701-73800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (73601-73700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (73801-73900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(73701) 1991 TU5 3 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(73702) 1991 TQ10 10 հոկտեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73703) Բիլլինգս 1991 TL15 6 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Լոուի
(73704) Հլադիուկ 1991 TW15 6 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Լոուի
(73705) 1991 UR2 31 հոկտեմբեր 1991 Կիտամի Ա. Տակահաշի, Կ. Վատանաբե
(73706) 1991 VC9 4 նոյեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73707) 1991 VS10 5 նոյեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73708) 1992 DV 25 փետրվար 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(73709) 1992 DV7 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73710) 1992 EL21 4 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73711) 1992 EW24 4 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73712) 1992 RB4 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73713) 1992 RW6 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73714) 1992 SW14 30 սեպտեմբեր 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(73715) 1992 SC21 22 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73716) 1992 YT3 24 դեկտեմբեր 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73717) 1993 BV4 27 հունվար 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(73718) 1993 BL5 27 հունվար 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(73719) 1993 FT 22 մարտ 1993 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(73720) 1993 FR9 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73721) 1993 FZ14 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73722) 1993 FK18 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73723) 1993 FJ20 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73724) 1993 FA25 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73725) 1993 FC27 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73726) 1993 FD29 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73727) 1993 FT39 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73728) 1993 FP40 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73729) 1993 FH41 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73730) 1993 FL46 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73731) 1993 FS47 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73732) 1993 FH60 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73733) 1993 FD83 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(73734) 1993 OT12 19 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73735) 1993 QE3 18 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(73736) 1993 QT6 20 օգոստոս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73737) 1993 RH4 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73738) 1993 RK6 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73739) 1993 SV5 17 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73740) 1993 TZ14 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73741) 1993 TY15 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73742) 1993 TB19 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73743) 1993 TS19 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73744) 1993 TJ22 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73745) 1993 TH23 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73746) 1993 TY24 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73747) 1993 TX25 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73748) 1993 TF26 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73749) 1993 TG37 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73750) 1993 TT41 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73751) 1993 UK8 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73752) 1994 AD1 7 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73753) 1994 AQ5 5 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73754) 1994 AG12 11 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73755) 1994 CX 7 փետրվար 1994 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(73756) 1994 CS9 7 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73757) 1994 CH10 7 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73758) 1994 CB11 7 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73759) 1994 CQ15 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73760) 1994 CT17 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73761) 1994 GP5 6 ապրիլ 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73762) 1994 LS 3 հունիս 1994 Պալոմար Թ. Սպար
(73763) 1994 LQ1 2 հունիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73764) 1994 NB2 4 հուլիս 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(73765) 1994 PA9 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73766) 1994 PH9 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73767) 1994 PQ9 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73768) 1994 PO10 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73769) 1994 PN12 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73770) 1994 PG14 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73771) 1994 PR14 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73772) 1994 PM15 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73773) 1994 PZ18 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73774) 1994 PH19 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73775) 1994 PB24 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73776) 1994 PJ27 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73777) 1994 PD34 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73778) 1994 PP37 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73779) 1994 RM2 2 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73780) 1994 RR22 5 սեպտեմբեր 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(73781) 1994 TW2 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(73782) Յանագիդա 1994 TD15 14 հոկտեմբեր 1994 Յանագիտա Ա. Ցուչիկավա, Օ. Մուրամացու
(73783) 1994 UK6 28 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73784) 1994 VP2 8 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73785) 1994 WJ1 27 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73786) 1994 WX2 30 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73787) 1994 WL4 26 նոյեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73788) 1995 AB1 6 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(73789) 1995 BO6 28 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73790) 1995 BM12 31 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73791) 1995 CO6 1 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73792) 1995 DB6 24 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73793) 1995 FK1 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73794) 1995 FE5 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73795) 1995 FH8 26 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73796) 1995 FL21 27 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73797) 1995 KD4 26 մայիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73798) 1995 MW2 25 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73799) 1995 MO6 28 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(73800) 1995 ML7 25 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (73601-73700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (73801-73900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]