Աստերոիդների ցանկ (69901-70000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (69801-69900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (70001-70100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(69901) 1998 SA141 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69902) 1998 SS141 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69903) 1998 SU142 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69904) 1998 SH143 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69905) 1998 SA146 20 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69906) 1998 SU146 20 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69907) 1998 SW146 20 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69908) 1998 SU153 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69909) 1998 SS154 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69910) 1998 SE155 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69911) 1998 SF155 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69912) 1998 SE156 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69913) 1998 SF157 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69914) 1998 ST158 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69915) 1998 SU165 23 սեպտեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(69916) 1998 SV166 23 սեպտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69917) 1998 TF 10 հոկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69918) 1998 TP6 15 հոկտեմբեր 1998 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(69919) 1998 TK9 12 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69920) 1998 TQ9 12 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69921) 1998 TM19 15 հոկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69922) 1998 TF20 13 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69923) 1998 TR22 13 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69924) 1998 TX22 13 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69925) 1998 TU30 10 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(69926) 1998 TZ31 11 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(69927) 1998 TN32 11 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(69928) 1998 TY32 14 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(69929) 1998 TA33 14 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(69930) 1998 TQ33 14 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(69931) 1998 UA 16 հոկտեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(69932) 1998 UK 16 հոկտեմբեր 1998 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(69933) 1998 UA7 21 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(69934) 1998 US13 23 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69935) 1998 UA17 27 հոկտեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(69936) 1998 UD17 17 հոկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69937) 1998 UZ21 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69938) 1998 US23 17 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(69939) 1998 UQ25 18 հոկտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69940) 1998 UD26 18 հոկտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69941) 1998 UL30 18 հոկտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69942) 1998 UC31 25 հոկտեմբեր 1998 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(69943) 1998 UE34 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69944) 1998 UM35 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69945) 1998 UD38 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69946) 1998 UU40 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69947) 1998 UZ44 20 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(69948) 1998 VD2 9 նոյեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(69949) 1998 VN4 11 նոյեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(69950) 1998 VW4 12 նոյեմբեր 1998 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(69951) 1998 VK6 11 նոյեմբեր 1998 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(69952) 1998 VW12 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69953) 1998 VO17 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69954) 1998 VC19 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69955) 1998 VK21 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69956) 1998 VP26 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69957) 1998 VM29 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69958) 1998 VP29 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69959) 1998 VM31 14 նոյեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69960) 1998 VN31 11 նոյեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(69961) Միլոշևիչ 1998 VS33 15 նոյեմբեր 1998 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Ֆ. Մանկա
(69962) 1998 VX34 12 նոյեմբեր 1998 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(69963) 1998 VP35 4 նոյեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69964) 1998 VM36 14 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69965) 1998 VN40 14 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69966) 1998 VF46 15 նոյեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(69967) 1998 VS49 11 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69968) 1998 VX51 13 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69969) 1998 VX54 14 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69970) 1998 WV 17 նոյեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69971) Տանզի 1998 WD2 18 նոյեմբեր 1998 Սորմանո Մ. Կավանյա
(69972) 1998 WJ2 19 նոյեմբեր 1998 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(69973) 1998 WO4 17 նոյեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(69974) 1998 WH5 18 նոյեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(69975) 1998 WU5 17 նոյեմբեր 1998 Դոսոբուոնո Լ. Լայ
(69976) 1998 WD6 18 նոյեմբեր 1998 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(69977) Սաուրոդոնատի 1998 WL9 28 նոյեմբեր 1998 Մոնտե Ագլիալե Է. Մազոնի, Մ. Զիբոլի
(69978) 1998 WL10 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69979) 1998 WJ14 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69980) 1998 WP15 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69981) 1998 WE16 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69982) 1998 WY16 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69983) 1998 WO17 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69984) 1998 WG18 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69985) 1998 WV22 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69986) 1998 WW24 18 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Մ. Բույե
(69987) 1998 WA25 19 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Մ. Բույե
(69988) 1998 WA31 18 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Մ. Բույե
(69989) 1998 WK31 19 նոյեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(69990) 1998 WU31 18 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Մ. Բույե
(69991) 1998 WP32 19 նոյեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(69992) 1998 WC33 20 նոյեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(69993) 1998 WS37 21 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69994) 1998 WT37 21 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69995) 1998 WE38 21 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69996) 1998 WV40 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69997) 1998 WX40 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(69998) 1998 XD 1 դեկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(69999) 1998 XN 9 դեկտեմբեր 1998 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(70000) 1998 XX6 8 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (69801-69900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (70001-70100)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]