Աստերոիդների ցանկ (69301-69400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (69201-69300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (69401-69500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(69301) 1992 ES8 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69302) 1992 EZ10 6 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69303) 1992 EM13 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69304) 1992 EA14 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69305) 1992 EJ14 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69306) 1992 EN29 3 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69307) 1992 ON 28 հուլիս 1992 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(69308) 1992 PK1 8 օգոստոս 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(69309) 1992 PL1 8 օգոստոս 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(69310) 1992 PQ1 8 օգոստոս 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(69311) Ռասս 1992 QC 21 օգոստոս 1992 Սայդինգ Սփրինգ Դ. Սթիլ
(69312) Ռոջերբեկոն 1992 SH17 24 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(69313) 1992 SW18 22 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69314) 1992 SW21 22 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69315) 1992 UR2 20 հոկտեմբեր 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(69316) 1993 FP8 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69317) 1993 FB20 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69318) 1993 FQ20 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69319) 1993 FA29 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69320) 1993 FJ30 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69321) 1993 FH34 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69322) 1993 FX41 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69323) 1993 FZ41 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69324) 1993 FY46 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69325) 1993 FP48 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69326) 1993 FU49 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69327) 1993 FJ60 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69328) 1993 FY80 18 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(69329) 1993 GH1 15 ապրիլ 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(69330) 1993 HO2 19 ապրիլ 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69331) 1993 LE1 13 հունիս 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(69332) 1993 LJ1 13 հունիս 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(69333) 1993 OU8 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69334) 1993 PT1 14 օգոստոս 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69335) 1993 RT6 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69336) 1993 SJ 16 սեպտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69337) 1993 SQ5 17 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69338) 1993 TM6 9 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69339) 1993 TF11 15 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69340) 1993 TA15 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69341) 1993 TD18 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69342) 1993 TT19 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69343) 1993 TO29 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69344) 1993 TH30 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69345) 1993 TE31 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69346) 1993 TV32 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69347) 1993 TM41 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69348) 1993 UH8 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69349) 1993 VU 9 նոյեմբեր 1993 Պալոմար Է. Հելին
(69350) 1993 YP 17 դեկտեմբեր 1993 Սայդինգ Սփրինգ Գ. Գարեդ
(69351) 1994 AE3 15 հունվար 1994 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(69352) 1994 AR5 5 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69353) 1994 AE9 8 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69354) 1994 CZ2 10 փետրվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69355) 1994 CM12 7 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69356) 1994 CA17 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69357) 1994 FU 21 մարտ 1994 Սայդինգ Սփրինգ Գ. Գարեդ
(69358) 1994 PC9 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69359) 1994 PH10 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69360) 1994 PJ12 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69361) 1994 PA13 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69362) 1994 PX13 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69363) 1994 PK14 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69364) 1994 PU30 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(69365) 1994 QF 26 օգոստոս 1994 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(69366) 1994 RF6 12 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69367) 1994 SD 30 սեպտեմբեր 1994 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(69368) 1994 SE8 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69369) 1994 SP9 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69370) 1994 SF11 29 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69371) 1994 TA1 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(69372) 1994 UA6 28 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69373) 1994 UL6 28 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69374) 1994 UH7 28 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69375) 1994 VG1 4 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69376) 1994 WR1 27 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69377) 1994 WJ3 28 նոյեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(69378) 1994 WA8 28 նոյեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69379) 1994 WC13 28 նոյեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69380) 1994 YK2 31 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69381) 1995 BH 23 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(69382) 1995 BQ8 29 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69383) 1995 BK13 31 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69384) 1995 CQ3 1 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69385) 1995 DH6 24 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69386) 1995 DL6 24 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69387) 1995 DN7 24 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69388) 1995 ER5 2 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69389) 1995 FD4 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69390) 1995 FH5 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69391) 1995 FF6 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69392) 1995 FV7 25 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69393) 1995 FY7 25 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69394) 1995 FA8 25 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69395) 1995 FO12 27 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69396) 1995 FN17 28 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69397) 1995 FO17 28 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69398) 1995 FH19 29 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69399) 1995 GD4 4 ապրիլ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(69400) 1995 OO2 22 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (69201-69300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (69401-69500)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]