Աստերոիդների ցանկ (65701-65800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (65601-65700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (65801-65900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(65701) 1992 BY1 30 հունվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65702) 1992 EK4 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(65703) 1992 EY4 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(65704) 1992 ED16 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(65705) 1992 GH3 4 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65706) 1992 NA 1 հուլիս 1992 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(65707) 1992 PY1 8 օգոստոս 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(65708) Էրլիխ 1992 RB1 4 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(65709) 1992 RP1 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65710) 1992 RT1 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65711) 1992 RJ2 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65712) 1992 SJ17 24 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(65713) 1992 UQ1 19 հոկտեմբեր 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(65714) 1992 VR 2 նոյեմբեր 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(65715) 1992 WV1 16 նոյեմբեր 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(65716) Օհկինոհամա 1993 BZ2 25 հունվար 1993 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(65717) 1993 BX3 31 հունվար 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(65718) 1993 FL 23 մարտ 1993 Լեյք Տեկապո Ա. Գիլմոր, Պ. Կիլմարտին
(65719) 1993 FY17 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(65720) 1993 FN19 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(65721) 1993 FV28 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(65722) 1993 FY35 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(65723) 1993 FO45 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(65724) 1993 FV46 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(65725) 1993 FB52 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(65726) 1993 FL60 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(65727) 1993 FY70 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(65728) 1993 FD84 26 մարտ 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65729) 1993 JQ 14 մայիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65730) 1993 LP1 14 հունիս 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(65731) 1993 OH6 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65732) 1993 OJ10 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65733) 1993 PC 15 օգոստոս 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65734) 1993 PU4 15 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(65735) 1993 QY3 18 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(65736) 1993 QH7 20 օգոստոս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65737) 1993 RE7 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65738) 1993 RE9 14 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(65739) 1993 SG13 16 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(65740) 1993 TO10 15 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65741) 1993 TB14 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65742) 1993 TY18 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65743) 1993 TY19 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65744) 1993 TR23 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65745) 1993 TT31 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65746) 1993 TX34 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65747) 1993 TE38 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65748) 1993 TS38 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65749) 1993 TT38 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65750) 1993 UV2 20 հոկտեմբեր 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(65751) 1994 BM2 19 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65752) 1994 CY10 7 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65753) 1994 CZ17 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65754) 1994 CP18 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65755) 1994 EW3 8 մարտ 1994 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(65756) 1994 EO4 5 մարտ 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65757) 1994 FV 21 մարտ 1994 Սայդինգ Սփրինգ Գ. Գարեդ
(65758) 1994 PG3 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65759) 1994 PA4 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65760) 1994 PD21 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65761) 1994 RA 1 սեպտեմբեր 1994 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(65762) 1994 RG 4 սեպտեմբեր 1994 Ստրոնկոնե Ստրոնկոնե աստղադիտարան
(65763) 1994 RC10 12 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65764) 1994 TH15 13 հոկտեմբեր 1994 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(65765) 1994 UR1 25 հոկտեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(65766) 1994 WG1 27 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65767) 1995 BZ11 29 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65768) 1995 DR6 24 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65769) Մահալիա 1995 EN8 4 մարտ 1995 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(65770) 1995 KF1 28 մայիս 1995 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(65771) 1995 KQ3 25 մայիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65772) 1995 MM1 22 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65773) 1995 OQ2 22 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65774) 1995 OW3 22 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65775) Ռեյկոտոսա 1995 SO2 18 սեպտեմբեր 1995 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(65776) 1995 SW3 20 սեպտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(65777) 1995 SW25 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65778) 1995 SD33 21 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65779) 1995 SV50 26 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65780) 1995 TM1 14 հոկտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(65781) 1995 TT1 14 հոկտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(65782) 1995 UG 16 հոկտեմբեր 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(65783) 1995 UK 17 հոկտեմբեր 1995 Յացուկա Հ. Աբե
(65784) 1995 UF4 20 հոկտեմբեր 1995 Նանյո Տ. Օկունի
(65785) 1995 UC5 26 հոկտեմբեր 1995 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(65786) 1995 UV8 28 հոկտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(65787) 1995 UU14 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65788) 1995 UJ20 19 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65789) 1995 UB24 19 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65790) 1995 UT25 20 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65791) 1995 UE45 28 հոկտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(65792) 1995 WJ1 18 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65793) 1995 WS3 21 նոյեմբեր 1995 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(65794) 1995 WG27 18 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65795) 1995 WQ27 19 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65796) 1995 XK1 15 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65797) 1995 YL 19 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65798) 1995 YR6 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65799) 1995 YB10 18 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65800) 1995 YH25 19 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (65601-65700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (65801-65900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]