Աստերոիդների ցանկ (65601-65700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (65501-65600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (65701-65800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(65601) 3159 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65602) 3192 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65603) 3229 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65604) 3235 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65605) 3245 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65606) 3315 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65607) 3360 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65608) 3441 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65609) 3445 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65610) 3470 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65611) 3498 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65612) 3564 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65613) 3923 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65614) 4096 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65615) 4163 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65616) 4165 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65617) 4172 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65618) 4217 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65619) 4218 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65620) 4238 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65621) 4247 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65622) 4287 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65623) 4297 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65624) 4347 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65625) 4377 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65626) 5052 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65627) 5090 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65628) 5098 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65629) 5118 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65630) 5134 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65631) 5143 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65632) 5177 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65633) 5291 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65634) 5644 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(65635) 1977 EA8 12 մարտ 1977 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(65636) 1979 ME1 24 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(65637) 1979 VS2 14 նոյեմբեր 1979 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(65638) 1981 DN1 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65639) 1981 DS2 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65640) 1981 DY2 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65641) 1981 DR3 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65642) 1981 ES2 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65643) 1981 EH12 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65644) 1981 EO12 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65645) 1981 EG13 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65646) 1981 EE17 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65647) 1981 EZ28 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65648) 1981 ES32 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65649) 1981 ES33 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65650) 1981 EP35 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65651) 1981 EV35 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65652) 1981 ED41 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65653) 1981 EP44 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65654) 1981 ES47 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65655) 1981 EV47 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(65656) 1981 RR1 1 սեպտեմբեր 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(65657) Հյուբե 1982 QB4 16 օգոստոս 1982 Սայդինգ Սփրինգ Է. Լոուի
(65658) Գուրնիկովսկայա 1982 UA6 20 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Կրաչկինա
(65659) 1983 XE 1 դեկտեմբեր 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(65660) 1985 PM1 14 օգոստոս 1985 Կոսոլ CERGA հետազոտական կենտրոն
(65661) 1985 VB1 1 նոյեմբեր 1985 Լա Սիլյա Ռ. Վեստ
(65662) 1986 QD1 26 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(65663) 1986 QC3 29 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(65664) 1986 RE5 4 սեպտեմբեր 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(65665) 1986 RP5 9 սեպտեմբեր 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(65666) 1987 RU 12 սեպտեմբեր 1987 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(65667) 1987 SM5 30 սեպտեմբեր 1987 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(65668) 1988 AX1 14 հունվար 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(65669) 1988 CJ4 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65670) 1988 CS5 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65671) 1988 DE3 22 փետրվար 1988 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(65672) Մերրիկ 1988 QD 16 օգոստոս 1988 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(65673) 1988 RH4 1 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(65674) 1988 SM 29 սեպտեմբեր 1988 Սայդինգ Սփրինգ Մ. Հարթլի
(65675) Մոր-Գրուբեր 1989 AG6 11 հունվար 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(65676) 1989 CC3 4 փետրվար 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65677) 1989 EB1 1 մարտ 1989 Յորի Մ. Արաի, Հ. Մորի
(65678) 1989 SU2 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65679) 1989 UQ 26 հոկտեմբեր 1989 Կոսոլ Ք. Պոլաս
(65680) 1990 EH1 2 մարտ 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65681) 1990 EO1 2 մարտ 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65682) 1990 QU2 24 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(65683) 1990 QW5 29 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(65684) 1990 QY5 29 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(65685) Բերինգ 1990 TY1 10 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(65686) 1990 TN8 14 հոկտեմբեր 1990 Կլետ Ա. Մրկոս
(65687) 1990 VO1 12 նոյեմբեր 1990 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(65688) 1990 VD8 13 նոյեմբեր 1990 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(65689) 1990 WM4 16 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65690) 1991 DG 20 փետրվար 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(65691) 1991 PT10 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(65692) 1991 RH3 12 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(65693) 1991 RO11 4 սեպտեմբեր 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65694) Ֆրանզռոզենցվեյգ 1991 RX40 10 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(65695) 1991 SC3 29 սեպտեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65696) Պիերհենրի 1991 TP15 6 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Լոուի
(65697) Պաուլէնդրյու 1991 TU15 6 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Լոուի
(65698) Էմառոշել 1991 TP16 6 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Լոուի
(65699) 1991 VY5 2 նոյեմբեր 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65700) 1991 VW6 9 նոյեմբեր 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (65501-65600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (65701-65800)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]