Աստերոիդների ցանկ (59001-59100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (58901-59000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (59101-59200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(59001) Սենֆտենբերգ 1998 SZ35 26 սեպտեմբեր 1998 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(59002) 1998 SZ36 21 սեպտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(59003) 1998 SL43 23 սեպտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(59004) 1998 SO43 25 սեպտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(59005) 1998 SW54 16 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(59006) 1998 SX58 17 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(59007) 1998 SF63 26 սեպտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(59008) 1998 SS63 30 սեպտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(59009) 1998 SZ65 20 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(59010) 1998 SX67 19 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59011) 1998 SD71 21 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(59012) 1998 SW71 21 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(59013) 1998 SL72 21 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(59014) 1998 SC74 21 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(59015) 1998 SH74 21 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(59016) 1998 SX76 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59017) 1998 ST77 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59018) 1998 SH80 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59019) 1998 SM83 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59020) 1998 SX86 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59021) 1998 SN94 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59022) 1998 SC100 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59023) 1998 SV103 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59024) 1998 SB106 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59025) 1998 SX110 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59026) 1998 SS111 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59027) 1998 SO115 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59028) 1998 SV117 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59029) 1998 SP118 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59030) 1998 SB122 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59031) 1998 SM124 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59032) 1998 SG125 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59033) 1998 SQ127 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59034) 1998 SO128 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59035) 1998 SF134 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59036) 1998 SD135 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59037) 1998 SU140 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59038) 1998 SG147 20 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(59039) 1998 SS156 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59040) 1998 SR160 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59041) 1998 SS161 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59042) 1998 SW162 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59043) 1998 SF167 27 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(59044) 1998 SV169 18 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(59045) 1998 TR2 13 հոկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(59046) 1998 TW17 13 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(59047) 1998 TO19 15 հոկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(59048) 1998 TH22 13 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(59049) 1998 TC31 10 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(59050) 1998 TB33 14 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(59051) 1998 TJ33 14 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(59052) 1998 TV34 14 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(59053) 1998 UU1 20 հոկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(59054) 1998 UY5 22 հոկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(59055) 1998 UQ7 22 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(59056) 1998 UK16 22 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(59057) 1998 UO18 25 հոկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(59058) 1998 UA19 27 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(59059) 1998 UZ22 30 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(59060) 1998 UE25 18 հոկտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(59061) 1998 UP25 18 հոկտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(59062) 1998 US25 18 հոկտեմբեր 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(59063) 1998 UC32 27 հոկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(59064) 1998 UB33 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59065) 1998 UB43 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59066) 1998 VY 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59067) 1998 VS1 9 նոյեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(59068) 1998 VZ1 9 նոյեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(59069) 1998 VX3 11 նոյեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(59070) 1998 VG6 11 նոյեմբեր 1998 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(59071) 1998 VX7 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59072) 1998 VV9 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59073) 1998 VL13 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59074) 1998 VN13 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59075) 1998 VT13 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59076) 1998 VT14 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59077) 1998 VT15 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59078) 1998 VT19 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59079) 1998 VY19 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59080) 1998 VU21 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59081) 1998 VJ24 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59082) 1998 VJ25 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59083) 1998 VZ25 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59084) 1998 VD26 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59085) 1998 VK29 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59086) 1998 VJ31 14 նոյեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(59087) Մակակարո 1998 VT33 15 նոյեմբեր 1998 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Ֆ. Մանկա
(59088) 1998 VW35 9 նոյեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(59089) 1998 VF38 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59090) 1998 VZ41 14 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(59091) 1998 VJ42 15 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(59092) 1998 VT42 15 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(59093) 1998 VE47 14 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(59094) 1998 VM49 11 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59095) 1998 WK 16 նոյեմբեր 1998 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(59096) 1998 WT3 18 նոյեմբեր 1998 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(59097) 1998 WD5 20 նոյեմբեր 1998 Վալինյոս Պ. Օլվորսեմ
(59098) 1998 WN7 20 նոյեմբեր 1998 Վալինյոս Պ. Օլվորսեմ
(59099) 1998 WS10 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(59100) 1998 WA11 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (58901-59000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (59101-59200)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]