Աստերոիդների ցանկ (58301-58400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (58201-58300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (58401-58500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(58301) 1994 PB8 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58302) 1994 PX8 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58303) 1994 PY9 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58304) 1994 PP10 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58305) 1994 PM11 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58306) 1994 PA12 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58307) 1994 PM13 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58308) 1994 PE16 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58309) 1994 PV17 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58310) 1994 PT20 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58311) 1994 PA22 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58312) 1994 PO23 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58313) 1994 PX27 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58314) 1994 PE29 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58315) 1994 PV29 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58316) 1994 PR30 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58317) 1994 PB33 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58318) 1994 PW37 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58319) 1994 PZ37 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58320) 1994 PE38 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58321) 1994 PQ38 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58322) 1994 PU38 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58323) 1994 PK39 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58324) 1994 RZ9 12 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58325) 1994 RE11 11 սեպտեմբեր 1994 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(58326) 1994 RQ16 3 սեպտեմբեր 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58327) 1994 SC9 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58328) 1994 ST9 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58329) 1994 SD11 29 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58330) 1994 TK 3 հոկտեմբեր 1994 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(58331) 1994 TQ10 9 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58332) 1994 UR 31 հոկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58333) 1994 UL1 25 հոկտեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(58334) 1994 UJ6 28 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58335) 1994 UN11 31 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58336) 1994 VP 1 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58337) 1994 WV 25 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58338) 1994 WX4 27 նոյեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58339) 1994 WB12 27 նոյեմբեր 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(58340) 1994 YO1 31 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58341) 1994 YP1 31 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58342) 1994 YR1 31 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58343) 1995 BG5 23 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58344) 1995 BZ12 31 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58345) Մումինտրոլ 1995 CZ1 7 փետրվար 1995 Սայդինգ Սփրինգ Դ. Աշեր
(58346) 1995 CV4 1 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58347) 1995 CB8 2 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58348) 1995 CE8 2 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58349) 1995 DO5 22 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58350) 1995 DN6 24 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58351) 1995 DA8 24 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58352) 1995 EX1 1 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58353) 1995 EW4 2 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58354) 1995 EH5 2 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58355) 1995 FN 26 մարտ 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(58356) 1995 FR1 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58357) 1995 HT1 24 ապրիլ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58358) 1995 HS3 26 ապրիլ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58359) 1995 KP4 26 մայիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58360) 1995 LM 3 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58361) 1995 MC3 25 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58362) 1995 MJ4 29 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58363) 1995 MP4 29 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58364) Ֆեյրբերգ 1995 MF7 25 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58365) Ռոբմեդրանո 1995 OQ 27 հուլիս 1995 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(58366) 1995 OD8 25 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58367) 1995 QL 19 օգոստոս 1995 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(58368) 1995 QK1 19 օգոստոս 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58369) 1995 QZ2 30 օգոստոս 1995 Պլեյիադե Պլեյադ աստղադիտարան
(58370) 1995 QM5 22 օգոստոս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58371) 1995 QD7 25 օգոստոս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58372) 1995 SQ 18 սեպտեմբեր 1995 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(58373) Ալբերտոալոնսո 1995 SR 19 սեպտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(58374) 1995 SF5 20 սեպտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(58375) 1995 SD22 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58376) 1995 SF25 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58377) 1995 SC26 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58378) 1995 SO27 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58379) 1995 SY27 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58380) 1995 SG32 21 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58381) 1995 SJ37 24 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58382) 1995 SB42 25 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58383) 1995 SV47 26 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58384) 1995 SR51 26 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58385) 1995 SC53 28 սեպտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58386) 1995 SM53 28 սեպտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58387) 1995 SZ78 20 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58388) 1995 TK 2 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58389) 1995 TG2 14 հոկտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(58390) 1995 TA7 15 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58391) 1995 UV3 20 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58392) 1995 UT10 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58393) 1995 UU12 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58394) 1995 UX20 19 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58395) 1995 UW24 19 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58396) 1995 US43 25 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58397) 1995 VA4 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58398) 1995 VY4 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58399) 1995 VA5 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58400) 1995 VR12 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (58201-58300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (58401-58500)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]