Աստերոիդների ցանկ (58201-58300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (58101-58200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (58301-58400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(58201) 1992 ED7 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58202) 1992 EO7 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58203) 1992 EC9 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58204) 1992 EK10 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58205) 1992 EX12 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58206) 1992 ER13 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58207) 1992 EF14 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58208) 1992 EX16 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58209) 1992 EH19 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58210) 1992 EW21 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58211) 1992 HF4 23 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58212) 1992 OQ5 30 հուլիս 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58213) 1992 QP 29 օգոստոս 1992 Պալոմար Է. Հելին
(58214) Ամորիմ 1992 RA2 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58215) ֆոն Կլիտզինգ 1992 SY1 21 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(58216) 1992 SR9 27 սեպտեմբեր 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58217) 1992 SP16 24 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(58218) 1992 UZ7 23 հոկտեմբեր 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(58219) 1992 WZ2 18 նոյեմբեր 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(58220) 1993 BY4 27 հունվար 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(58221) 1993 BM14 23 հունվար 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58222) 1993 FA18 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58223) 1993 FO18 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58224) 1993 FM20 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58225) 1993 FY20 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58226) 1993 FW22 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58227) 1993 FB26 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58228) 1993 FL26 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58229) 1993 FZ27 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58230) 1993 FR39 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58231) 1993 FQ40 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58232) 1993 FD41 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58233) 1993 FN50 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58234) 1993 FY50 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58235) 1993 FW52 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58236) 1993 FK56 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58237) 1993 FR66 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58238) 1993 FH77 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58239) 1993 FS77 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58240) 1993 FV81 18 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(58241) 1993 HH4 21 ապրիլ 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58242) 1993 HJ4 21 ապրիլ 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58243) 1993 NG1 12 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58244) 1993 OX5 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58245) 1993 OS7 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58246) 1993 OP12 19 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58247) 1993 PH3 14 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(58248) 1993 PO5 15 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(58249) 1993 PC6 15 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(58250) 1993 QU1 16 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(58251) 1993 QS2 16 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(58252) 1993 QG4 18 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(58253) 1993 QJ5 17 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(58254) 1993 QN5 17 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(58255) 1993 RS5 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58256) 1993 RL7 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58257) 1993 RN9 14 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(58258) 1993 RU10 14 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(58259) 1993 RA13 14 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(58260) 1993 SO 18 սեպտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58261) 1993 SD1 16 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(58262) 1993 ST2 19 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(58263) 1993 SO4 19 սեպտեմբեր 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(58264) 1993 SW7 17 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58265) 1993 TJ12 14 հոկտեմբեր 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(58266) 1993 TN15 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58267) 1993 TB16 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58268) 1993 TQ19 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58269) 1993 TG20 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58270) 1993 TK22 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58271) 1993 TT22 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58272) 1993 TZ27 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58273) 1993 TA31 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58274) 1993 TY31 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58275) 1993 TR32 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58276) 1993 TB33 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58277) 1993 TW33 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58278) 1993 TA34 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58279) Կամերլինգ 1993 TE40 11 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58280) 1993 UC2 20 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58281) 1993 UR5 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58282) 1993 UB6 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58283) 1993 UO7 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58284) 1993 VW3 14 նոյեմբեր 1993 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(58285) 1993 YN 16 դեկտեմբեր 1993 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(58286) 1993 YO1 16 դեկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58287) 1994 AE1 7 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(58288) 1994 CF14 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58289) 1994 CC16 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58290) 1994 CH17 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58291) 1994 GA 1 ապրիլ 1994 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(58292) 1994 GC 2 ապրիլ 1994 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(58293) 1994 GQ5 6 ապրիլ 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58294) 1994 JJ5 4 մայիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(58295) 1994 JJ9 15 մայիս 1994 Պալոմար Շ. դե Սենտ-Այնան
(58296) 1994 LF1 2 հունիս 1994 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(58297) 1994 PA3 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58298) 1994 PB3 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58299) 1994 PH3 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(58300) 1994 PQ5 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (58101-58200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (58301-58400)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]