Աստերոիդների ցանկ (55701-55800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (55601-55700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (55801-55900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(55701) Ուկալեգոն 1193 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55702) Թիմոիտոս 1302 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55703) 2032 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55704) 2165 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55705) 2190 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55706) 2241 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55707) 2246 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55708) 2288 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55709) 2434 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55710) 3081 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55711) 3122 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55712) 3174 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55713) 3463 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55714) 3491 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55715) 3536 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55716) 4249 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55717) 5027 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55718) 5096 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55719) 5131 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(55720) Դաանդեհուպ 1972 RE 15 սեպտեմբեր 1972 Պալոմար Թ. Գերելս
(55721) 1978 UX4 27 հոկտեմբեր 1978 Պալոմար Մ. Օլմստեդ
(55722) 1978 VU3 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(55723) 1979 MP2 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(55724) 1979 MB5 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(55725) 1979 MG5 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(55726) 1979 MG8 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(55727) 1981 ED5 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(55728) 1981 EV17 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(55729) 1981 ER30 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(55730) 1981 EM33 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(55731) 1981 EO37 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(55732) 1986 QN2 28 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(55733) Լեպսիուս 1986 WS2 27 նոյեմբեր 1986 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(55734) 1986 WD6 27 նոյեմբեր 1986 Կոսոլ CERGA հետազոտական կենտրոն
(55735) Մագդեբուրգ 1987 QV 22 օգոստոս 1987 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(55736) 1987 QC1 21 օգոստոս 1987 Կլետ Զ. Վավրովա
(55737) 1988 CQ1 11 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55738) 1988 VG3 14 նոյեմբեր 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(55739) 1989 TV 4 հոկտեմբեր 1989 Պալոմար Է. Հելին
(55740) 1989 YL2 30 դեկտեմբեր 1989 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(55741) 1990 QZ3 22 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(55742) 1990 QC10 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55743) 1990 RF6 9 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(55744) 1990 RL7 13 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(55745) 1990 SY7 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55746) 1990 SW9 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55747) 1990 SQ14 25 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(55748) 1990 VV11 14 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55749) Էուլենշպիգել 1991 AT2 15 հունվար 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(55750) 1991 GP8 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55751) 1991 NM4 8 հուլիս 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(55752) 1991 PD12 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(55753) Ռաման 1991 RF5 13 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(55754) 1991 RP18 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(55755) Բլիթե 1991 TB15 6 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Լոուի
(55756) 1991 VJ9 4 նոյեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(55757) 1991 XN 7 դեկտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Հելին
(55758) 1991 XR 3 դեկտեմբեր 1991 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(55759) Էրդմանսդորֆ 1991 XJ1 10 դեկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(55760) 1992 BL1 30 հունվար 1992 Պալոմար Է. Հելին
(55761) 1992 CM2 2 փետրվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55762) 1992 CE3 2 փետրվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55763) 1992 DO7 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55764) 1992 DG12 26 փետրվար 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(55765) 1992 EN4 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55766) 1992 EL6 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55767) 1992 EW10 6 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55768) 1992 GH4 4 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55769) 1992 HJ5 24 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(55770) 1992 OW 28 հուլիս 1992 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(55771) 1992 PD1 8 օգոստոս 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(55772) Լոդեր 1992 YB5 30 դեկտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(55773) 1993 BG6 27 հունվար 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(55774) 1993 FA8 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55775) 1993 FY10 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55776) 1993 FH14 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55777) 1993 FC17 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55778) 1993 FW23 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55779) 1993 FX23 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55780) 1993 FQ34 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55781) 1993 FN36 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55782) 1993 FF41 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55783) 1993 FZ43 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55784) 1993 FK74 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55785) 1993 FF80 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(55786) 1993 OE3 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55787) 1993 OB10 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55788) 1993 PX6 15 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(55789) 1993 RF11 14 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(55790) 1993 RP15 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(55791) 1993 SA2 19 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(55792) 1993 SV3 18 սեպտեմբեր 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(55793) 1993 SS4 19 սեպտեմբեր 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(55794) 1993 TV14 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55795) 1993 TF18 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55796) 1994 AX13 12 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(55797) 1994 CN15 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(55798) 1994 ES5 9 մարտ 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(55799) 1994 EC6 9 մարտ 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(55800) 1994 ED7 9 մարտ 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (55601-55700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (55801-55900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]