Աստերոիդների ցանկ (53001-53100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (52901-53000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (53101-53200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(53001) 1998 UL42 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53002) 1998 UV42 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53003) 1998 UO48 17 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(53004) 1998 VF2 9 նոյեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(53005) 1998 VW2 10 նոյեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(53006) 1998 VD4 11 նոյեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(53007) 1998 VZ4 11 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53008) 1998 VY5 13 նոյեմբեր 1998 Լայմ Կրիկ Ռ. Լինդերհոլմ
(53009) 1998 VR6 12 նոյեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(53010) 1998 VW8 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53011) 1998 VH9 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53012) 1998 VU9 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53013) 1998 VF14 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53014) 1998 VZ14 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53015) 1998 VN18 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53016) 1998 VB22 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53017) 1998 VF26 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53018) 1998 VO26 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53019) 1998 VW32 11 նոյեմբեր 1998 Չիչիբու Ն. Սատո
(53020) 1998 VH33 14 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(53021) 1998 VX36 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53022) 1998 VU44 12 նոյեմբեր 1998 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(53023) 1998 VD50 11 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53024) 1998 VZ50 13 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53025) 1998 WD 16 նոյեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(53026) 1998 WV3 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53027) 1998 WM5 20 նոյեմբեր 1998 Գեկկո Տ. Կագավա
(53028) 1998 WX5 20 նոյեմբեր 1998 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(53029) Վոդեցկի 1998 WY6 22 նոյեմբեր 1998 Պիսկեշտետո Կ. Սարնեցկի, Լ. Կիս
(53030) 1998 WC7 18 նոյեմբեր 1998 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(53031) 1998 WE7 23 նոյեմբեր 1998 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(53032) 1998 WE8 25 նոյեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(53033) 1998 WN9 26 նոյեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(53034) 1998 WO10 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53035) 1998 WX10 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53036) 1998 WQ13 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53037) 1998 WZ13 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53038) 1998 WT14 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53039) 1998 WL15 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53040) 1998 WN18 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53041) 1998 WL20 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53042) 1998 WX20 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53043) 1998 WY21 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53044) 1998 WA22 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53045) 1998 WS22 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53046) 1998 WU22 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53047) 1998 WK23 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53048) 1998 WR28 21 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(53049) 1998 WM32 17 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53050) 1998 WM41 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53051) 1998 XT4 12 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(53052) 1998 XN8 11 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(53053) 1998 XH9 12 դեկտեմբեր 1998 Սան Մարսելո Մ. Տոմբելի, Ջ. Ֆորտի
(53054) 1998 XV11 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53055) 1998 XT14 15 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(53056) 1998 XY14 15 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(53057) 1998 XZ16 10 դեկտեմբեր 1998 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(53058) 1998 XE18 8 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(53059) 1998 XH20 10 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(53060) 1998 XM21 10 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(53061) 1998 XN24 11 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(53062) 1998 XH28 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53063) 1998 XM29 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53064) 1998 XY34 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53065) 1998 XQ42 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53066) 1998 XX44 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53067) 1998 XY45 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53068) 1998 XS47 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53069) 1998 XC49 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53070) 1998 XB52 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53071) 1998 XO54 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53072) 1998 XB61 13 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(53073) 1998 XL63 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53074) 1998 XN64 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53075) 1998 XQ66 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53076) 1998 XV70 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53077) 1998 XY72 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53078) 1998 XX80 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53079) 1998 XD81 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53080) 1998 XC83 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53081) 1998 XS86 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53082) 1998 XV86 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53083) 1998 XZ86 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53084) 1998 XH89 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53085) 1998 XV93 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53086) 1998 XK95 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(53087) 1998 YQ 16 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(53088) 1998 YF5 18 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(53089) 1998 YM5 21 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(53090) 1998 YS7 24 դեկտեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(53091) 1998 YD8 19 դեկտեմբեր 1998 Ուենոհարա Ն. Կավասատո
(53092) 1998 YA12 27 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(53093) Լա Օրոտավա 1998 YO12 28 դեկտեմբեր 1998 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(53094) 1998 YW12 16 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(53095) 1998 YU16 22 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(53096) 1998 YK17 22 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(53097) 1998 YS17 23 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(53098) 1998 YM22 29 դեկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(53099) 1998 YW29 27 դեկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(53100) 1998 YH30 24 դեկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (52901-53000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (53101-53200)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]