Աստերոիդների ցանկ (52501-52600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (52401-52500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (52601-52700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(52501) 1996 DJ2 23 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52502) 1996 EZ4 11 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52503) 1996 EX15 13 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52504) 1996 FQ2 19 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(52505) 1996 FD4 22 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(52506) 1996 FK4 23 մարտ 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(52507) 1996 GC1 12 ապրիլ 1996 Վիշնյան Վիշնյանի աստղադիտարան
(52508) 1996 GK5 11 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52509) 1996 GP9 13 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52510) 1996 GA11 13 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52511) 1996 GH12 15 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52512) 1996 GO19 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52513) 1996 GZ20 13 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52514) 1996 HG3 17 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52515) 1996 HL12 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52516) 1996 HO20 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52517) 1996 HZ23 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52518) 1996 HE25 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52519) 1996 JL1 15 մայիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(52520) 1996 JK3 9 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52521) 1996 JU3 9 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52522) 1996 JW10 15 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52523) 1996 JE16 15 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52524) 1996 PH 8 օգոստոս 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(52525) 1996 PJ 8 օգոստոս 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(52526) 1996 PF3 15 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(52527) 1996 PM5 10 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(52528) 1996 PM9 8 օգոստոս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52529) 1996 RQ 7 սեպտեմբեր 1996 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(52530) 1996 TW3 8 հոկտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(52531) 1996 TB8 12 հոկտեմբեր 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(52532) 1996 TP8 9 հոկտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(52533) 1996 TJ10 9 հոկտեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(52534) 1996 TB15 7 հոկտեմբեր 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(52535) 1996 TU19 5 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52536) 1996 TB20 5 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52537) 1996 TL32 9 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52538) 1996 TT39 8 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52539) 1996 TB41 8 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52540) 1996 TJ48 9 հոկտեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(52541) 1996 VB 1 նոյեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(52542) 1996 VU4 13 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52543) 1996 VA11 4 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52544) 1996 VC11 4 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52545) 1996 VW12 5 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52546) 1996 XW 1 դեկտեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(52547) 1996 XQ1 2 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52548) 1996 XD2 3 դեկտեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(52549) 1996 XB31 14 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52550) 1996 YB3 30 դեկտեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(52551) 1997 AL 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52552) 1997 AD17 14 հունվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(52553) 1997 CA16 6 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52554) 1997 EN3 2 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52555) 1997 EK4 2 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52556) 1997 ET35 4 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(52557) 1997 EK41 10 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(52558) 1997 FR 27 մարտ 1997 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(52559) 1997 FN3 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(52560) 1997 GL14 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(52561) 1997 GT14 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(52562) 1997 GY17 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(52563) 1997 GY18 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(52564) 1997 GN21 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(52565) 1997 GO22 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(52566) 1997 GP27 2 ապրիլ 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(52567) 1997 HN2 28 ապրիլ 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(52568) 1997 HJ8 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(52569) 1997 HJ11 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(52570) 1997 JC1 1 մայիս 1997 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(52571) 1997 KJ2 29 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52572) 1997 LL 3 հունիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(52573) 1997 LM12 7 հունիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52574) 1997 MS2 28 հունիս 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(52575) 1997 MY5 26 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52576) 1997 MW6 28 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52577) 1997 MJ7 27 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52578) 1997 NE 1 հուլիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52579) 1997 NH 1 հուլիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52580) 1997 NO 1 հուլիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52581) 1997 NB1 3 հուլիս 1997 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(52582) 1997 NE6 9 հուլիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52583) 1997 NY6 2 հուլիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52584) 1997 OV1 30 հուլիս 1997 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(52585) 1997 ON2 29 հուլիս 1997 Բեդոին Պ. Անտոնինի
(52586) 1997 PB 1 օգոստոս 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(52587) 1997 PD 1 օգոստոս 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(52588) 1997 PD1 3 օգոստոս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(52589) Մոնտվիլոֆ 1997 PY3 12 օգոստոս 1997 Պիզա Պիզայի աստղադիտարան
(52590) 1997 PC5 11 օգոստոս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(52591) 1997 QD 22 օգոստոս 1997 Կլետ Զ. Մորավեց
(52592) 1997 QC2 27 օգոստոս 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(52593) 1997 QF2 27 օգոստոս 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(52594) 1997 RF3 5 սեպտեմբեր 1997 Ռանդ Ջ. Վիսկոմ
(52595) 1997 RT3 1 սեպտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(52596) 1997 RO8 4 սեպտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(52597) 1997 RM9 15 սեպտեմբեր 1997 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(52598) 1997 SR3 25 սեպտեմբեր 1997 Ռանդ Ջ. Վիսկոմ
(52599) 1997 SK4 27 սեպտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52600) 1997 SP10 26 սեպտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (52401-52500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (52601-52700)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]