Աստերոիդների ցանկ (52401-52500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (52301-52400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (52501-52600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(52401) 1993 SS15 19 սեպտեմբեր 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(52402) 1993 TL 8 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(52403) 1993 TQ17 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52404) 1993 TD20 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52405) 1993 TV22 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52406) 1993 TV23 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52407) 1993 TC31 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52408) 1993 TJ34 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52409) 1993 UW5 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52410) 1993 UG6 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52411) 1994 AA3 14 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52412) 1994 AF5 5 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52413) 1994 BF4 16 հունվար 1994 Կոսոլ Է. Էլստ, Ք. Պոլաս
(52414) 1994 CV17 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52415) 1994 EP6 9 մարտ 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(52416) 1994 GC3 6 ապրիլ 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52417) 1994 GG4 6 ապրիլ 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52418) 1994 GX10 14 ապրիլ 1994 Պալոմար PCAS ծրագիր
(52419) 1994 HX 16 ապրիլ 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52420) 1994 JX1 1 մայիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52421) Դայհոջի 1994 LA 1 հունիս 1994 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(52422) LPL 1994 LP 7 հունիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52423) 1994 LZ 11 հունիս 1994 Պալոմար Է. Հելին
(52424) 1994 LX3 3 հունիս 1994 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(52425) 1994 LU8 8 հունիս 1994 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(52426) 1994 PF 5 օգոստոս 1994 Սան Մարսելո Ա. Բոատինի, Մ. Տոմբելի
(52427) 1994 PH 2 օգոստոս 1994 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(52428) 1994 PE4 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52429) 1994 PK6 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52430) 1994 PF8 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52431) 1994 PS10 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52432) 1994 PG11 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52433) 1994 PZ15 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52434) 1994 PA17 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52435) 1994 PM25 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52436) 1994 PM26 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52437) 1994 PY27 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52438) 1994 PQ32 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(52439) 1994 QL 16 օգոստոս 1994 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(52440) 1994 QN 26 օգոստոս 1994 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(52441) 1994 RS1 1 սեպտեմբեր 1994 Պալոմար Է. Հելին
(52442) 1994 SF10 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52443) 1994 TW 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(52444) 1994 TQ2 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(52445) 1994 TG5 2 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52446) 1994 TR5 4 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52447) 1994 TH16 8 հոկտեմբեր 1994 Պալոմար Է. Հելին
(52448) 1994 UW9 28 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52449) 1994 VJ 1 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52450) 1994 VL 1 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52451) 1994 VU 3 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52452) 1994 VQ1 3 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52453) 1994 WC 23 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52454) 1994 WV4 26 նոյեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52455) Մասամիկա 1995 AD1 6 հունվար 1995 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(52456) 1995 AY3 2 հունվար 1995 Կոսոլ Է. Էլստ
(52457) 1995 AE4 2 հունվար 1995 Կոսոլ Է. Էլստ
(52458) 1995 BK1 26 հունվար 1995 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(52459) 1995 DS 21 փետրվար 1995 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(52460) 1995 DA3 24 փետրվար 1995 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(52461) 1995 DE5 22 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52462) 1995 FQ15 27 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52463) 1995 GA8 6 ապրիլ 1995 Կիթ Պիկ Թ. Բալոնեկ
(52464) 1995 MC2 23 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52465) 1995 OF3 22 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52466) 1995 OF4 22 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52467) 1995 OS10 22 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52468) 1995 QB1 19 օգոստոս 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(52469) 1995 QV1 20 օգոստոս 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(52470) 1995 ST2 20 սեպտեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(52471) 1995 SG4 26 սեպտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(52472) 1995 SR9 17 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52473) 1995 SE17 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52474) 1995 SH32 21 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52475) 1995 SO39 25 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52476) 1995 SM73 29 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52477) 1995 SG77 21 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52478) 1995 TO 12 հոկտեմբեր 1995 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(52479) 1995 TZ 13 հոկտեմբեր 1995 Չիչիբու Ն. Սատո, Տ. Ուրատա
(52480) Էնզոմորա 1995 UM5 20 հոկտեմբեր 1995 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(52481) 1995 UG15 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52482) 1995 UW25 20 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52483) 1995 VZ4 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52484) 1995 VL12 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52485) 1995 WD 16 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52486) 1995 WA28 19 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52487) 1995 XO2 6 դեկտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(52488) 1995 XD3 14 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52489) 1995 YG3 26 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52490) 1995 YY5 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52491) 1995 YC10 18 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52492) 1995 YK11 18 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52493) 1995 YC17 22 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52494) 1996 AN8 13 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52495) 1996 AK10 13 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52496) 1996 AA11 13 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52497) 1996 AA14 15 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52498) 1996 BG8 19 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(52499) 1996 CL1 11 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(52500) Կանատա 1996 DC1 22 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
Աստերոիդների ցանկ (52301-52400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (52501-52600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]