Աստերոիդների ցանկ (49301-49400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (49201-49300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (49401-49500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(49301) 1998 VD6 11 նոյեմբեր 1998 Գեկկո Տ. Կագավա
(49302) 1998 VW7 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49303) 1998 VN9 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49304) 1998 VT9 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49305) 1998 VQ13 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49306) 1998 VS13 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49307) 1998 VJ15 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49308) 1998 VV15 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49309) 1998 VB16 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49310) 1998 VD17 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49311) 1998 VZ17 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49312) 1998 VA18 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49313) 1998 VM18 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49314) 1998 VN19 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49315) 1998 VP21 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49316) 1998 VX23 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49317) 1998 VN24 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49318) 1998 VE25 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49319) 1998 VT25 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49320) 1998 VJ26 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49321) 1998 VY28 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49322) 1998 VN29 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49323) 1998 VN30 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49324) 1998 VX30 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49325) 1998 VK31 14 նոյեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(49326) 1998 VL31 14 նոյեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(49327) 1998 VZ33 11 նոյեմբեր 1998 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(49328) 1998 VL35 1 նոյեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(49329) 1998 VQ35 9 նոյեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(49330) 1998 VE36 14 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49331) 1998 VZ37 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49332) 1998 VC44 15 նոյեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(49333) 1998 VP45 11 նոյեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(49334) 1998 VU45 14 նոյեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(49335) 1998 VV45 14 նոյեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(49336) 1998 VC49 10 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49337) 1998 VN50 11 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49338) 1998 VR51 13 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49339) 1998 VH54 14 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49340) 1998 WG 16 նոյեմբեր 1998 Սան Մարսելո Ա. Բոատինի, Լ. Տեզի
(49341) 1998 WW2 17 նոյեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(49342) 1998 WE3 18 նոյեմբեր 1998 Գեկկո Տ. Կագավա
(49343) 1998 WH3 19 նոյեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(49344) 1998 WC4 20 նոյեմբեր 1998 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(49345) 1998 WH4 18 նոյեմբեր 1998 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(49346) 1998 WK4 21 նոյեմբեր 1998 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(49347) 1998 WQ4 18 նոյեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(49348) 1998 WO6 23 նոյեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(49349) 1998 WW6 24 նոյեմբեր 1998 Բատոն Ռուժ Ու. Կունի կր., Պ. Մոտլ
(49350) Կաթեյնիքս 1998 WQ8 27 նոյեմբեր 1998 Բատոն Ռուժ Ու. Կունի կր.
(49351) 1998 WE9 27 նոյեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(49352) 1998 WS9 28 նոյեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(49353) 1998 WY9 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49354) 1998 WP11 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49355) 1998 WH12 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49356) 1998 WT13 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49357) 1998 WG14 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49358) 1998 WZ14 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49359) 1998 WB15 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49360) 1998 WM15 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49361) 1998 WN15 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49362) 1998 WW16 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49363) 1998 WZ16 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49364) 1998 WG17 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49365) 1998 WR18 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49366) 1998 WY18 21 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49367) 1998 WK19 23 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49368) 1998 WN19 23 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49369) 1998 WO19 23 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49370) 1998 WS21 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49371) 1998 WZ21 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49372) 1998 WL30 26 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(49373) 1998 WO35 18 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(49374) 1998 WD36 19 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(49375) 1998 WW36 21 նոյեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(49376) 1998 WB41 18 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49377) 1998 WP41 24 նոյեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49378) 1998 XU2 7 դեկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(49379) 1998 XF3 8 դեկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(49380) 1998 XU4 12 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(49381) 1998 XX4 12 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(49382) 1998 XG5 12 դեկտեմբեր 1998 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(49383) 1998 XP6 8 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(49384) Հուբերտնաուդոտ 1998 XX9 12 դեկտեմբեր 1998 Բլուվակ Ռ. Ռոյ
(49385) 1998 XA12 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49386) 1998 XH12 4 դեկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(49387) 1998 XH16 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49388) 1998 XR20 10 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(49389) 1998 XS20 10 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(49390) 1998 XO21 10 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(49391) 1998 XH25 13 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(49392) 1998 XD26 15 դեկտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(49393) 1998 XC28 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49394) 1998 XT29 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49395) 1998 XW32 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49396) 1998 XG40 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49397) 1998 XU40 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49398) 1998 XO41 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49399) 1998 XK44 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(49400) 1998 XS44 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (49201-49300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (49401-49500)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]