Աստերոիդների ցանկ (48501-48600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (48401-48500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (48601-48700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(48501) 1993 FM 23 մարտ 1993 Լեյք Տեկապո Ա. Գիլմոր, Պ. Կիլմարտին
(48502) 1993 FL5 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48503) 1993 FN6 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48504) 1993 FK9 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48505) 1993 FM10 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48506) 1993 FO10 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48507) 1993 FS11 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48508) 1993 FF12 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48509) 1993 FQ12 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48510) 1993 FP13 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48511) 1993 FR13 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48512) 1993 FU15 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48513) 1993 FB22 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48514) 1993 FN22 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48515) 1993 FO24 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48516) 1993 FL25 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48517) 1993 FR25 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48518) 1993 FB29 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48519) 1993 FC37 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48520) 1993 FK45 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48521) 1993 FV50 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48522) 1993 FF54 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48523) 1993 FY55 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48524) 1993 FY78 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48525) 1993 GB 14 ապրիլ 1993 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(48526) 1993 HL3 20 ապրիլ 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48527) 1993 LC1 13 հունիս 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(48528) 1993 OC3 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48529) ֆոն Վրանգել 1993 OV10 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48530) 1993 PF 12 օգոստոս 1993 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(48531) 1993 PP 13 օգոստոս 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48532) 1993 PL7 15 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(48533) 1993 QU 19 օգոստոս 1993 Պալոմար Է. Հելին
(48534) 1993 QM4 18 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(48535) 1993 RD4 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48536) 1993 RS6 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48537) 1993 RO7 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48538) 1993 RF15 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(48539) 1993 SD11 22 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(48540) 1993 TW8 11 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48541) 1993 TV10 15 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48542) 1993 TN13 14 հոկտեմբեր 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(48543) 1993 TJ14 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48544) 1993 TO15 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48545) 1993 TZ16 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48546) 1993 TM19 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48547) 1993 TJ20 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48548) 1993 TM25 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48549) 1993 TP25 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48550) 1993 TU25 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48551) 1993 TR28 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48552) 1993 TN31 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48553) 1993 TS31 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48554) 1993 TL32 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48555) 1993 TW32 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48556) 1993 TK33 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48557) 1993 TJ37 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48558) 1993 TL38 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48559) 1993 TJ39 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48560) 1993 UX2 20 հոկտեմբեր 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(48561) 1993 UZ2 21 հոկտեմբեր 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(48562) 1993 UZ6 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48563) 1994 AP5 5 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48564) 1994 BL3 16 հունվար 1994 Կոսոլ Է. Էլստ, Ք. Պոլաս
(48565) 1994 CA9 8 փետրվար 1994 Մերիդա Օ. Նարանխո
(48566) 1994 CH9 7 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48567) 1994 CH14 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48568) 1994 CO14 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48569) 1994 EN 6 մարտ 1994 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(48570) 1994 EA2 9 մարտ 1994 Պալոմար Է. Հելին
(48571) 1994 ER5 9 մարտ 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(48572) 1994 EJ6 9 մարտ 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(48573) 1994 JX5 4 մայիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48574) 1994 JG6 4 մայիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48575) Հավայի 1994 NN 4 հուլիս 1994 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(48576) 1994 NN2 11 հուլիս 1994 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(48577) 1994 PD8 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48578) 1994 PL11 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48579) 1994 PW11 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48580) 1994 PD17 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48581) 1994 PV19 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48582) 1994 PF25 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48583) 1994 PE35 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48584) 1994 PF37 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48585) 1994 PK37 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48586) 1994 PE39 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48587) 1994 PO39 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48588) Ռաշրյոդեր 1994 RP11 2 սեպտեմբեր 1994 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(48589) 1994 RW17 3 սեպտեմբեր 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48590) 1994 TY2 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(48591) 1994 TB3 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(48592) 1994 TP5 4 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48593) 1994 VF 1 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48594) 1994 VA2 3 նոյեմբեր 1994 Յացուգատակե Յ. Կուշիդա, Օ. Մուրամացու
(48595) 1994 VH2 9 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48596) 1994 VY6 7 նոյեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(48597) 1994 XP4 3 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48598) 1994 XD5 9 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48599) 1994 YS 28 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(48600) 1994 YZ 28 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
Աստերոիդների ցանկ (48401-48500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (48601-48700)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]