Աստերոիդների ցանկ (48401-48500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (48301-48400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (48501-48600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(48401) 1981 EW27 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(48402) 1981 EH28 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(48403) 1981 EP41 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(48404) 1981 EQ41 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(48405) 1981 EQ46 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(48406) 1981 EQ47 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(48407) 1981 QL2 27 օգոստոս 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(48408) 1982 VN2 14 նոյեմբեր 1982 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(48409) 1984 SL5 27 սեպտեմբեր 1984 Պալոմար Դ. Պեդջետ
(48410) 1985 QJ5 23 օգոստոս 1985 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(48411) 1985 RB3 5 սեպտեմբեր 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(48412) 1986 QN1 27 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(48413) 1986 TB7 9 հոկտեմբեր 1986 Պիվնիցե Մ. Անտալ
(48414) 1987 OS 19 հուլիս 1987 Պալոմար Է. Հելին
(48415) Դեհիո 1987 QT 21 օգոստոս 1987 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(48416) Կարմելիտա 1988 BM2 24 հունվար 1988 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(48417) 1988 CQ2 11 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48418) 1988 EA1 13 մարտ 1988 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(48419) 1988 RB5 2 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(48420) 1988 RN5 2 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(48421) 1988 VF 3 նոյեմբեր 1988 Չիյոդա Տ. Կոջիմա
(48422) Շրադե 1988 VN7 3 նոյեմբեր 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(48423) 1988 WA 17 նոյեմբեր 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(48424) Սուչայ 1988 XW4 5 դեկտեմբեր 1988 Կիսո Ց. Նակամուրա
(48425) Տիշենդորֆ 1989 CB6 2 փետրվար 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(48426) 1989 EV2 2 մարտ 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48427) 1989 SZ2 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48428) 1989 SV5 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48429) 1989 SK10 28 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(48430) 1989 TQ3 7 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48431) 1989 TV5 2 հոկտեմբեր 1989 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(48432) 1989 TM6 7 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48433) 1989 US1 29 հոկտեմբեր 1989 Կիտամի Ա. Տակահաշի, Կ. Վատանաբե
(48434) Մաքսբեքման 1989 UN7 23 հոկտեմբեր 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(48435) Ջասպերս 1989 UR7 23 հոկտեմբեր 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(48436) 1989 VK 2 նոյեմբեր 1989 Յորի Մ. Արաի, Հ. Մորի
(48437) 1989 VM1 3 նոյեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48438) 1989 WJ2 21 նոյեմբեր 1989 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(48439) 1989 WR2 20 նոյեմբեր 1989 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(48440) 1989 YO2 30 դեկտեմբեր 1989 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(48441) 1990 ET1 2 մարտ 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48442) 1990 GF 15 ապրիլ 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48443) 1990 HY5 29 ապրիլ 1990 Սայդինգ Սփրինգ Ա. Զիտկով, Մ. Իրվին
(48444) 1990 QQ7 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48445) 1990 QX7 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48446) 1990 RB1 14 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(48447) 1990 TK2 10 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(48448) 1990 WR2 21 նոյեմբեր 1990 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(48449) 1991 EK4 12 մարտ 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(48450) 1991 NA 7 հուլիս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(48451) 1991 PC3 2 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48452) 1991 PH7 6 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48453) 1991 PT9 13 օգոստոս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(48454) 1991 PP12 5 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(48455) 1991 PK13 5 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(48456) Վիլհելմվեյն 1991 RG3 12 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(48457) 1991 RO3 12 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(48458) Մերիան 1991 RG5 13 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(48459) 1991 RO5 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(48460) 1991 RH6 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(48461) 1991 RN6 7 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Հելին, Ս. Կոհեն
(48462) 1991 RT6 3 սեպտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(48463) 1991 RH14 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(48464) 1991 RA17 15 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(48465) 1991 RS20 14 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(48466) 1991 RY29 12 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(48467) 1991 SB1 30 սեպտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(48468) 1991 SS1 29 սեպտեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48469) 1991 TQ1 10 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Ջ. Ալու
(48470) 1991 TC2 10 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Ք. Լոուրենս
(48471) 1991 TV2 7 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(48472) Մոսսբաուեր 1991 TJ6 2 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(48473) 1991 TU9 6 հոկտեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48474) 1991 UR 18 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(48475) 1991 UD2 29 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(48476) 1991 UP3 31 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(48477) 1991 VV 2 նոյեմբեր 1991 Պալոմար Է. Հելին
(48478) 1991 VF3 3 նոյեմբեր 1991 Պալոմար Է. Հելին
(48479) 1991 XF 4 դեկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(48480) Ֆալկ 1991 YK1 28 դեկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(48481) 1992 BZ3 28 հունվար 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(48482) Օրուկի 1992 CN 5 փետրվար 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(48483) 1992 CB3 2 փետրվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48484) 1992 ET1 11 մարտ 1992 Կիթ Պիկ Ա. Դան
(48485) 1992 EX4 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48486) 1992 EG5 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48487) 1992 EY5 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48488) 1992 EN12 6 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48489) 1992 EZ28 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(48490) 1992 GD4 4 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48491) 1992 HG5 24 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(48492) 1992 SS17 24 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(48493) 1992 WG 16 նոյեմբեր 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(48494) 1992 WM 16 նոյեմբեր 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(48495) Ռյուգադո 1993 BB 16 հունվար 1993 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(48496) 1993 BM3 26 հունվար 1993 Կիթ Պիկ Թ. Բալոնեկ
(48497) 1993 BQ5 27 հունվար 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(48498) 1993 BS6 30 հունվար 1993 Կոգոշիմա Մ. Մուկաի, Մ. Տակեիշի
(48499) 1993 BV7 23 հունվար 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(48500) 1993 DU2 20 փետրվար 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (48301-48400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (48501-48600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]