Աստերոիդների ցանկ (46501-46600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (46401-46500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (46601-46700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(46501) 2616 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(46502) 3084 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(46503) 3191 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(46504) 3194 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(46505) 3195 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(46506) 3387 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(46507) 3479 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(46508) 3554 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(46509) 4149 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(46510) 4323 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(46511) 4356 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(46512) 1951 QD 31 օգոստոս 1951 Մաունթ Վիլսոն Լ. Կանինգհեմ
(46513) Ամպզինգ 1972 FC 16 մարտ 1972 Պալոմար Թ. Գերելս
(46514) Լասվից 1977 JA 15 մայիս 1977 Լա Սիլյա Հ.-Է. Շուստեր
(46515) 1978 VW5 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(46516) 1978 VQ6 6 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(46517) 1978 VM7 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(46518) 1978 VH10 6 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(46519) 1979 ME3 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(46520) 1979 MJ3 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(46521) 1979 MM7 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(46522) 1979 MS7 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(46523) 1979 OH10 24 հուլիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(46524) 1979 QH2 22 օգոստոս 1979 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(46525) 1980 UG1 31 հոկտեմբեր 1980 Պալոմար Շ. Բաս
(46526) 1981 EN5 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(46527) 1981 EE7 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(46528) 1981 EB8 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(46529) 1981 ED9 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(46530) 1981 EE10 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(46531) 1981 EV11 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(46532) 1981 EN13 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(46533) 1981 EO23 3 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(46534) 1981 EU27 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(46535) 1981 EB36 3 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(46536) 1981 EJ40 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(46537) 1981 EV45 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(46538) 1981 UC26 25 հոկտեմբեր 1981 Պալոմար Շ. Բաս
(46539) 1982 UE12 24 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(46540) 1983 LD 13 հունիս 1983 Պալոմար Է. Հելին, Ս. Դանբար
(46541) 1984 SM6 23 սեպտեմբեր 1984 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(46542) 1987 AD 4 հունվար 1987 Պալոմար INAS ծրագիր
(46543) 1987 DL6 23 փետրվար 1987 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(46544) 1988 QO 19 օգոստոս 1988 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(46545) 1988 RY12 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(46546) 1988 VM5 4 նոյեմբեր 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(46547) 1989 GE3 3 ապրիլ 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46548) 1989 SK1 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46549) 1989 SA2 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46550) 1989 SZ13 26 սեպտեմբեր 1989 Սելար Ալտո Ջ. Բաուր, Կ. Բիրկլ
(46551) 1989 TC4 7 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46552) 1990 RM1 14 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(46553) 1990 RW14 14 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46554) 1990 SZ8 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46555) 1990 VH3 11 նոյեմբեր 1990 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(46556) 1991 FU3 22 մարտ 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(46557) 1991 FW3 22 մարտ 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(46558) 1991 GY5 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46559) 1991 PC1 15 օգոստոս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(46560) 1991 PZ1 2 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46561) 1991 RQ 7 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Հելին
(46562) 1991 RV 7 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Հելին
(46563) Օկեն 1991 RY3 12 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(46564) 1991 RA11 10 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(46565) 1991 RF17 15 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(46566) 1991 RW21 11 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(46567) 1991 RV23 11 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(46568) Ստեվենլի 1991 SL 30 սեպտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(46569) 1991 SY1 16 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(46570) 1991 TK8 1 հոկտեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46571) 1991 VG1 4 նոյեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(46572) 1991 VA5 4 նոյեմբեր 1991 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(46573) 1992 AJ1 10 հունվար 1992 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(46574) 1992 DE8 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(46575) 1992 DS9 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(46576) 1992 EP10 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(46577) 1992 EK12 6 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(46578) 1992 EC14 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(46579) 1992 EA26 8 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(46580) 1992 GC 2 ապրիլ 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(46581) 1992 OK2 26 հուլիս 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46582) 1992 RR3 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46583) 1992 RW3 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46584) 1992 RN6 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46585) 1992 RD7 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(46586) 1992 SH6 26 սեպտեմբեր 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46587) 1992 UJ1 22 հոկտեմբեր 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(46588) 1992 WR 16 նոյեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(46589) 1992 WU 16 նոյեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(46590) 1992 WP1 17 նոյեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(46591) 1992 WS1 18 նոյեմբեր 1992 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(46592) 1992 YP 16 դեկտեմբեր 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(46593) 1992 YP1 18 դեկտեմբեր 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(46594) 1992 YP3 24 դեկտեմբեր 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(46595) Կիտա-Կիուշու 1992 YB4 29 դեկտեմբեր 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(46596) Տոբատա 1993 BD 16 հունվար 1993 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(46597) 1993 DK2 24 փետրվար 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(46598) 1993 FT2 19 մարտ 1993 Պալոմար Է. Հելին
(46599) 1993 FP10 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(46600) 1993 FG14 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (46401-46500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (46601-46700)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]