Աստերոիդների ցանկ (43901-44000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (43801-43900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (44001-44100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(43901) 1995 VX2 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43902) 1995 VX4 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43903) 1995 WC 16 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43904) 1995 WO 16 նոյեմբեր 1995 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(43905) 1995 WC1 16 նոյեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(43906) 1995 WK4 20 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43907) 1995 WX4 20 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43908) 1995 WE7 21 նոյեմբեր 1995 Նանյո Տ. Օկունի
(43909) 1995 WB9 28 նոյեմբեր 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(43910) 1995 WA20 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43911) 1995 WF22 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43912) 1995 WR34 20 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43913) 1995 YT 17 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43914) 1995 YC2 19 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43915) 1995 YT7 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43916) 1996 AP2 13 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43917) 1996 AM16 13 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43918) 1996 AE18 13 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43919) 1996 BG3 18 հունվար 1996 Չիչիբու Ն. Սատո, Տ. Ուրատա
(43920) 1996 CJ2 12 փետրվար 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(43921) 1996 CW3 10 փետրվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43922) 1996 CE5 10 փետրվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43923) 1996 CX8 14 փետրվար 1996 Սիմա Էկար Ու. Մունարի, Մ. Տոմբելի
(43924) 1996 DV1 22 փետրվար 1996 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(43925) 1996 DB3 27 փետրվար 1996 Մոդրա Պ. Կոլենի, Լ. Կորնոշ
(43926) 1996 EL1 10 մարտ 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(43927) 1996 GN4 11 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43928) 1996 HE13 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43929) 1996 JO9 13 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43930) 1996 LR3 15 հունիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43931) Յոշիմի 1996 PR9 9 օգոստոս 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(43932) 1996 QH 16 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(43933) 1996 RX9 7 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43934) 1996 TC 1 հոկտեմբեր 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(43935) 1996 TF 1 հոկտեմբեր 1996 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(43936) 1996 TM11 11 հոկտեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե
(43937) 1996 TS25 6 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43938) 1996 TH51 5 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43939) 1996 TT53 5 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43940) 1996 XY5 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43941) 1996 YP 20 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43942) 1996 YX 20 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43943) 1997 AV 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43944) 1997 AW1 3 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43945) 1997 AS2 3 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43946) 1997 AR6 7 հունվար 1997 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(43947) 1997 AE7 9 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43948) 1997 AU12 10 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43949) 1997 AU18 9 հունվար 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(43950) 1997 BG1 28 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43951) 1997 BC5 31 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43952) 1997 BG7 28 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(43953) 1997 CB1 1 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(43954) Չինով 1997 CT5 7 փետրվար 1997 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(43955) Ֆիքսմուլեր 1997 CE6 6 փետրվար 1997 Լինզ Է. Մայեր, Է. Օբերմեյր
(43956) Էլիդորա 1997 CD7 7 փետրվար 1997 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Ֆ. Մանկա
(43957) Ինվերնիզի 1997 CL13 7 փետրվար 1997 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Ֆ. Մանկա
(43958) 1997 CZ14 6 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43959) 1997 CB26 12 փետրվար 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(43960) 1997 CE27 1 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43961) 1997 ER5 4 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43962) 1997 EX13 3 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43963) 1997 EW14 4 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43964) 1997 EF23 7 մարտ 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(43965) 1997 EO32 11 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43966) 1997 EM36 4 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43967) 1997 FM2 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43968) 1997 FA5 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43969) 1997 GL 4 ապրիլ 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(43970) 1997 GH1 2 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43971) Գաբզդիլ 1997 GB4 8 ապրիլ 1997 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(43972) 1997 GM6 2 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43973) 1997 GE7 2 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43974) 1997 GY12 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43975) 1997 GF14 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43976) 1997 GQ14 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43977) 1997 GD17 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43978) 1997 GG17 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43979) 1997 GM17 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43980) 1997 GR20 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43981) 1997 GM21 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43982) 1997 GA32 15 ապրիլ 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(43983) 1997 GR35 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43984) 1997 HR7 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43985) 1997 HQ8 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43986) 1997 HF9 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(43987) 1997 JR9 6 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43988) 1997 KQ3 31 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43989) 1997 LG4 9 հունիս 1997 Լեյք Քլիեր Ք. Վիլյամս
(43990) 1997 LN4 7 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43991) 1997 MF10 28 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43992) 1997 NP 1 հուլիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(43993) Մարիոլա 1997 OK 26 հուլիս 1997 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Ա. Տեստա
(43994) 1997 PF3 11 օգոստոս 1997 Մոդրա Ա. Գալադ, Ա. Պրավդա
(43995) 1997 PY5 14 օգոստոս 1997 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(43996) 1997 QH 22 օգոստոս 1997 Յացուկա Հ. Աբե
(43997) 1997 QX 29 օգոստոս 1997 Քլաուդքրոֆտ Ու. Օֆուտ
(43998) 1997 QB3 28 օգոստոս 1997 Նանյո Տ. Օկունի
(43999) Գրամիգնա 1997 QC3 31 օգոստոս 1997 Պիանորո Վ. Գորետի
(44000) 1997 RB 1 սեպտեմբեր 1997 Կլետ Զ. Մորավեց
Աստերոիդների ցանկ (43801-43900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (44001-44100)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]