Աստերոիդների ցանկ (43701-43800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (43601-43700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (43801-43900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(43701) 1115 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43702) 1142 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43703) 1276 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43704) 3225 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43705) 1131 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43706) Իֆիկլոս 1416 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43707) 2050 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43708) 2126 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43709) 2284 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43710) 2907 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43711) 3005 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43712) 5054 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43713) 5104 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43714) 1048 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43715) 1084 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43716) 1096 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43717) 2023 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43718) 2208 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43719) 2666 T-3 11 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43720) 4301 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43721) 4433 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(43722) 1968 OB 18 հուլիս 1968 Սեռո Էլ Ռոբլե Կ. Տոռես, Ս. Կոֆրե
(43723) 1975 SZ1 30 սեպտեմբեր 1975 Պալոմար Շ. Բաս
(43724) Պեչշտեյն 1975 UY 29 հոկտեմբեր 1975 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(43725) 1978 RK9 2 սեպտեմբեր 1978 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(43726) 1978 UJ5 27 հոկտեմբեր 1978 Պալոմար Մ. Օլմստեդ
(43727) 1979 MQ2 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(43728) 1979 MA3 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(43729) 1979 MS3 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(43730) 1979 MK4 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(43731) 1979 ML5 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(43732) 1979 MO7 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(43733) 1979 MV7 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(43734) 1979 MY7 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(43735) 1981 DQ1 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43736) 1981 DL2 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43737) 1981 EU3 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43738) 1981 ED6 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43739) 1981 EP7 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43740) 1981 EM9 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43741) 1981 ES10 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43742) 1981 EX12 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43743) 1981 EK16 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43744) 1981 EX17 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43745) 1981 EN22 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43746) 1981 EH31 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43747) 1981 EX31 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43748) 1981 ET37 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43749) 1981 EG46 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(43750) 1981 QG3 25 օգոստոս 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(43751) Ասամ 1982 UD4 19 հոկտեմբեր 1982 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(43752) Մարիոսիպովա 1982 US5 20 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Կրաչկինա
(43753) 1982 VN3 14 նոյեմբեր 1982 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(43754) 1983 AA 9 հունվար 1983 Անդերսոն Մեսա Բ. Սկիֆ
(43755) 1983 RJ1 5 սեպտեմբեր 1983 Հարվարդ Օաք Ռիջ աստղադիտարան
(43756) 1984 CE 10 փետրվար 1984 Պալոմար Ջ. Գիբսոն
(43757) 1984 DB1 27 փետրվար 1984 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(43758) 1985 QY2 17 օգոստոս 1985 Պալոմար Է. Հելին
(43759) 1986 QW2 28 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(43760) 1986 QD3 29 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(43761) 1986 QQ3 29 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(43762) 1986 WC1 25 նոյեմբեր 1986 Կլետ Զ. Վավրովա
(43763) Ռուսերտ 1987 KF1 30 մայիս 1987 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(43764) 1988 BL5 28 հունվար 1988 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(43765) 1988 CF4 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43766) 1988 CR4 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43767) 1988 CP5 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43768) 1988 CH7 15 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43769) 1988 EK 10 մարտ 1988 Պալոմար Ջ. Ալու
(43770) 1988 EX1 13 մարտ 1988 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(43771) 1988 TJ 3 հոկտեմբեր 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(43772) 1988 TV1 13 հոկտեմբեր 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(43773) 1989 AJ 4 հունվար 1989 Յորի Մ. Արաի, Հ. Մորի
(43774) 1989 CO2 4 փետրվար 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43775) Տիեպոլո 1989 CA6 2 փետրվար 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(43776) 1989 GP2 3 ապրիլ 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43777) 1989 RK1 3 սեպտեմբեր 1989 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(43778) 1989 SY3 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43779) 1989 SQ5 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43780) 1989 SL8 23 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(43781) 1989 TB3 7 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43782) 1989 US2 29 հոկտեմբեր 1989 Օկուտամա Ց. Հիոկի, Ն. Կավասատո
(43783) 1989 UX7 24 հոկտեմբեր 1989 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(43784) 1989 XR1 2 դեկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43785) 1989 YC6 29 դեկտեմբեր 1989 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(43786) 1990 QA8 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43787) 1990 QR8 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43788) 1990 RB3 14 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(43789) 1990 SN9 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43790) Ֆերդինանդբրաուն 1990 TY3 12 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(43791) 1990 UK5 16 հոկտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43792) 1990 VY1 11 նոյեմբեր 1990 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(43793) Մակկեյ 1990 VK7 13 նոյեմբեր 1990 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Դ. Լևի
(43794) Յաբետակեմոտո 1990 YP 19 դեկտեմբեր 1990 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(43795) 1991 AK1 15 հունվար 1991 Կարասույամա Ս. Ինոդա, Տ. Ուրատա
(43796) 1991 AS1 14 հունվար 1991 Պալոմար Է. Հելին
(43797) 1991 AF2 7 հունվար 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(43798) 1991 GW8 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(43799) 1991 PZ10 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(43800) 1991 PP13 5 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
Աստերոիդների ցանկ (43601-43700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (43801-43900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]