Աստերոիդների ցանկ (42501-42600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (42401-42500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (42601-42700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(42501) 1992 YC 17 դեկտեմբեր 1992 Կոսոլ Ք. Պոլաս
(42502) 1993 CS1 10 փետրվար 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(42503) 1993 FU4 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(42504) 1993 FC8 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(42505) 1993 FC20 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(42506) 1993 FA21 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(42507) 1993 FJ25 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(42508) 1993 FR30 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(42509) 1993 FV33 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(42510) 1993 FX55 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(42511) 1993 FD77 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(42512) 1993 FW81 18 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(42513) 1993 SH15 18 սեպտեմբեր 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(42514) 1993 TG17 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42515) 1993 TJ33 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42516) Օյստրաչ 1993 VH5 11 նոյեմբեր 1993 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(42517) 1993 XU1 14 դեկտեմբեր 1993 Պալոմար Է. Հելին
(42518) 1994 AH6 7 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42519) 1994 AU6 7 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42520) 1994 AB8 7 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42521) 1994 BO3 16 հունվար 1994 Կոսոլ Է. Էլստ, Ք. Պոլաս
(42522) 1994 CB17 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42523) Ռագազիլիոնարդո 1994 ES 6 մարտ 1994 Սան Մարսելո Լ. Տեզի, Գ. Կատանի
(42524) 1994 PN5 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42525) 1994 PU18 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42526) 1994 PA36 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42527) 1994 TO2 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(42528) 1995 FX7 25 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42529) 1995 FA16 28 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42530) 1995 GA 1 ապրիլ 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42531) ԿաքԿենա 1995 LJ 5 հունիս 1995 Սայդինգ Սփրինգ Դ. Աշեր
(42532) 1995 OR 24 հուլիս 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(42533) 1995 SM19 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42534) 1995 UL7 27 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42535) 1995 VN9 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42536) 1995 VX13 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42537) 1995 WZ1 18 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42538) 1995 WZ7 29 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42539) 1995 WQ9 16 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42540) 1995 WX17 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42541) 1996 AQ 11 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42542) 1996 AX 11 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42543) 1996 BR 16 հունվար 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(42544) 1996 EL2 11 մարտ 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(42545) 1996 FR2 21 մարտ 1996 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(42546) 1996 GF1 15 ապրիլ 1996 Վիշնյան Վիշնյանի աստղադիտարան
(42547) 1996 GY19 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42548) 1996 HU12 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42549) 1996 HJ17 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42550) 1996 HU23 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42551) 1996 JH14 12 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42552) 1996 RH25 11 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(42553) 1996 RN25 12 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42554) 1996 RJ28 11 սեպտեմբեր 1996 Լա Սիլյա UDTS ծրագիր
(42555) 1996 RU31 13 սեպտեմբեր 1996 Լա Սիլյա UDTS ծրագիր
(42556) 1996 TA8 12 հոկտեմբեր 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(42557) 1996 TB67 7 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42558) 1996 VV15 5 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42559) 1996 VH28 11 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42560) 1996 VL30 7 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(42561) 1996 XK6 3 դեկտեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(42562) 1996 XZ17 7 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42563) 1996 XK22 8 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42564) 1996 XF23 12 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42565) 1996 XF24 5 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42566) 1996 XQ25 3 դեկտեմբեր 1996 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(42567) 1996 XF33 6 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(42568) 1996 YC 20 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42569) 1996 YC1 20 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42570) 1996 YA2 20 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(42571) 1996 YL3 18 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(42572) 1997 AO 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42573) 1997 AN1 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42574) 1997 AE3 4 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42575) 1997 AD4 6 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42576) 1997 AP5 7 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42577) 1997 AB18 15 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(42578) 1997 BD5 31 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42579) 1997 BV5 31 հունվար 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(42580) 1997 CX22 3 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42581) 1997 CB29 7 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(42582) 1997 EW4 2 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42583) 1997 EP33 4 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(42584) 1997 ET46 12 մարտ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42585) 1997 FJ1 30 մարտ 1997 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(42586) 1997 FG3 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(42587) 1997 GW6 2 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(42588) 1997 GU15 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(42589) 1997 GP33 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(42590) 1997 GW34 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(42591) 1997 GE42 9 ապրիլ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42592) 1997 HT 28 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42593) 1997 JQ 1 մայիս 1997 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(42594) 1997 JQ1 1 մայիս 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(42595) 1997 PL 1 օգոստոս 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(42596) 1997 SB 18 սեպտեմբեր 1997 Մոդրա Պ. Զիգո, Ա. Պրավդա
(42597) 1997 SR5 23 սեպտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42598) 1997 UD8 29 հոկտեմբեր 1997 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(42599) 1997 UT22 25 հոկտեմբեր 1997 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(42600) 1997 YF10 28 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
Աստերոիդների ցանկ (42401-42500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (42601-42700)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]