Աստերոիդների ցանկ (42401-42500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (42301-42400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (42501-42600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(42401) 6589 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42402) 6619 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42403) Անդրաիմոն 6844 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42404) 7606 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42405) 9085 P-L 27 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42406) 9104 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42407) 9509 P-L 22 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42408) 9555 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42409) 1108 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42410) 3062 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42411) 3249 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42412) 4320 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42413) 1072 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42414) 1130 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42415) 1175 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42416) 1195 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42417) 1613 T-2 24 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42418) 2081 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42419) 2187 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42420) 2290 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42421) 2306 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42422) 3048 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42423) 3085 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42424) 3120 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42425) 3227 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42426) 4634 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42427) 5061 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42428) 5089 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42429) 5132 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42430) 5158 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42431) 1051 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42432) 1134 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42433) 1887 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42434) 2121 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42435) 2164 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42436) 2204 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42437) 2266 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42438) 2317 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42439) 2355 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42440) 2484 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42441) 2492 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42442) 2603 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42443) 2640 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42444) 3064 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42445) 3123 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42446) 3248 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42447) 3265 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42448) 3393 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42449) 3496 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42450) 3504 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42451) 3727 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42452) 3970 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42453) 4055 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42454) 4134 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42455) 4293 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42456) 4322 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42457) 4341 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42458) 4359 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42459) 5036 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42460) 5106 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42461) 5184 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42462) 5278 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42463) 5601 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(42464) 1978 RQ7 2 սեպտեմբեր 1978 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(42465) 1978 VH4 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(42466) 1978 VP6 6 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(42467) 1978 VX6 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(42468) 1979 QY2 22 օգոստոս 1979 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(42469) 1981 DN3 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(42470) 1981 EO16 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(42471) 1981 ES16 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(42472) 1981 EN25 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(42473) 1981 ED26 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(42474) 1981 EJ27 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(42475) 1981 EW28 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(42476) 1981 EP36 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(42477) 1981 QB3 24 օգոստոս 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(42478) Ինոզեմցեվա 1981 RX1 7 սեպտեմբեր 1981 Նաուչնի Լ. Կրաչկինա
(42479) Տոլիկ 1981 SE7 28 սեպտեմբեր 1981 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(42480) 1985 RJ 14 սեպտեմբեր 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(42481) 1988 CX4 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42482) Ֆիշեր-Դիեսկաու 1988 RT3 8 սեպտեմբեր 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(42483) 1990 VM1 12 նոյեմբեր 1990 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(42484) 1990 WM6 21 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42485) 1991 BC1 18 հունվար 1991 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(42486) 1991 GY2 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42487) Անգստրյոմ 1991 RY2 9 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(42488) 1991 RN17 11 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(42489) 1991 RL18 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(42490) 1991 SU 30 սեպտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(42491) 1991 TF 1 հոկտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(42492) 1991 TD7 3 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(42493) 1991 TG14 2 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Շ. դե Սենտ-Այնան
(42494) 1991 UH1 29 հոկտեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42495) 1991 VP12 11 նոյեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(42496) 1991 XB1 13 դեկտեմբեր 1991 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(42497) 1992 BZ1 30 հունվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(42498) 1992 DG6 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(42499) 1992 PE3 6 օգոստոս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(42500) 1992 RV6 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (42301-42400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (42501-42600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]