Աստերոիդների ցանկ (39601-39700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (39501-39600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (39701-39800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(39601) 1993 TG18 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39602) 1993 TH20 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39603) 1993 TU20 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39604) 1993 TM23 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39605) 1993 TX23 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39606) 1993 TL24 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39607) 1993 TF30 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39608) 1993 TQ32 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39609) 1993 TN34 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39610) 1993 TD38 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39611) 1993 UO8 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39612) 1993 XE1 5 դեկտեմբեր 1993 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(39613) 1993 XF1 14 դեկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39614) 1993 YK 17 դեկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39615) 1994 AU 4 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39616) 1994 AA4 4 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39617) 1994 CZ11 7 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39618) 1994 LT 12 հունիս 1994 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(39619) 1994 LC3 10 հունիս 1994 Պալոմար Է. Հելին
(39620) 1994 PE2 9 օգոստոս 1994 Պալոմար PCAS ծրագիր
(39621) 1994 PU4 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39622) 1994 PJ5 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39623) 1994 PJ7 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39624) 1994 PT8 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39625) 1994 PV9 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39626) 1994 PV18 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39627) 1994 PX21 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39628) 1994 PJ24 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39629) 1994 PG26 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39630) 1994 PQ39 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39631) 1994 SZ9 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39632) 1994 UL 31 հոկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39633) 1994 WO 25 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39634) 1994 WM2 28 նոյեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(39635) Կուսատաո 1994 YL 27 դեկտեմբեր 1994 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(39636) 1995 BQ2 29 հունվար 1995 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(39637) 1995 EG 1 մարտ 1995 Օջիմա Ց. Նիջիմա, Տ. Ուրատա
(39638) 1995 EB5 2 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39639) 1995 FN6 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39640) 1995 GB7 4 ապրիլ 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(39641) 1995 KM1 29 մայիս 1995 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(39642) 1995 KO1 26 մայիս 1995 Կատալինա կայան Կ. Հերջենրոտեր
(39643) 1995 KK4 26 մայիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39644) 1995 OE7 24 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39645) Դավելհարիս 1995 QC10 31 օգոստոս 1995 Սոկոռո Ռ. Վեբեր
(39646) 1995 SK4 26 սեպտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(39647) 1995 SV6 17 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39648) 1995 SY14 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39649) 1995 SM15 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39650) 1995 SD44 25 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39651) 1995 SU73 29 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39652) 1995 TY4 15 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39653) 1995 UC 17 հոկտեմբեր 1995 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Պ. Ղեցի
(39654) 1995 UP 19 հոկտեմբեր 1995 Սորմանո Վ. Ջուլիանի, Ա. Տեստա
(39655) 1995 UM3 17 հոկտեմբեր 1995 Նանյո Տ. Օկունի
(39656) 1995 US11 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39657) 1995 UX22 19 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39658) 1995 UF24 19 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39659) 1995 UO44 26 հոկտեմբեր 1995 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(39660) 1995 UU46 20 հոկտեմբեր 1995 Կոսոլ Է. Էլստ
(39661) 1995 UT62 25 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39662) 1995 VR3 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39663) 1995 WM1 16 նոյեմբեր 1995 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(39664) 1995 WW4 20 նոյեմբեր 1995 Օջիմա Ց. Նիջիմա, Տ. Ուրատա
(39665) 1995 WU6 16 նոյեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(39666) 1995 WL33 20 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39667) 1995 YU2 22 դեկտեմբեր 1995 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(39668) 1995 YR5 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39669) 1995 YN11 18 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39670) 1995 YL25 22 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39671) 1996 AG 7 հունվար 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(39672) 1996 BF1 22 հունվար 1996 Քլաուդքրոֆտ Ու. Օֆուտ
(39673) 1996 BN3 27 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(39674) 1996 BA5 16 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39675) 1996 BL15 19 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39676) 1996 DQ1 20 փետրվար 1996 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(39677) Անագարիբալդի 1996 EG 13 մարտ 1996 Ստրոնկոնե Ստրոնկոնե աստղադիտարան
(39678) Ամանիտո 1996 LQ1 12 հունիս 1996 Սան Մարսելո Ա. Բոատինի, Լ. Տեզի
(39679) 1996 OD3 19 հուլիս 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(39680) 1996 PK2 9 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(39681) 1996 PE3 15 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(39682) 1996 PZ5 10 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(39683) 1996 PO6 12 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(39684) 1996 PD8 8 օգոստոս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39685) 1996 PO8 8 օգոստոս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(39686) 1996 PT9 9 օգոստոս 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(39687) 1996 RL3 15 սեպտեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(39688) 1996 RG5 3 սեպտեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Հ. Շիոձավա, Տ. Ուրատա
(39689) 1996 RK11 8 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39690) 1996 RJ26 14 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(39691) 1996 RR31 13 սեպտեմբեր 1996 Լա Սիլյա UDTS ծրագիր
(39692) 1996 RB32 14 սեպտեմբեր 1996 Լա Սիլյա UDTS ծրագիր
(39693) 1996 ST1 17 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39694) 1996 ST2 19 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(39695) 1996 SJ6 18 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(39696) 1996 TO1 7 հոկտեմբեր 1996 Նիդվիլ Ու. Դիլոն, Կ. Ռիվիչ
(39697) 1996 TH5 9 հոկտեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(39698) 1996 TX7 4 հոկտեմբեր 1996 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(39699) Էրնեստոկորտ 1996 TF8 12 հոկտեմբեր 1996 Պիանորո Վ. Գորետի
(39700) 1996 TO9 12 հոկտեմբեր 1996 Լեյք Քլիեր Ք. Վիլյամս
Աստերոիդների ցանկ (39501-39600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (39701-39800)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]