Աստերոիդների ցանկ (37601-37700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (37501-37600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (37701-37800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(37601) Վիցջեն 1992 GC1 3 ապրիլ 1992 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Դ. Լևի
(37602) 1992 HD1 24 ապրիլ 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37603) 1992 HG1 24 ապրիլ 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37604) 1992 OQ1 26 հուլիս 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37605) 1992 PN2 2 օգոստոս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(37606) 1992 RX4 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37607) 1992 RO7 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37608) Լոնս 1992 SY16 24 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(37609) ԼաՎիլլե 1992 WS4 25 նոյեմբեր 1992 Պալոմար Յու. Շումեյկեր, Կ. Շումեյկեր
(37610) 1993 FP7 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(37611) 1993 FR29 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(37612) 1993 FJ37 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(37613) 1993 FE40 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(37614) 1993 FT47 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(37615) 1993 FX50 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(37616) 1993 FK82 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(37617) 1993 NN1 12 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37618) 1993 OD3 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37619) 1993 OJ6 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37620) 1993 QA3 16 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(37621) 1993 QT4 18 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(37622) 1993 QO8 20 օգոստոս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37623) Վալմիերա 1993 RN4 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37624) 1993 RT8 14 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(37625) 1993 SR1 16 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(37626) 1993 SG2 19 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(37627) 1993 TD 11 հոկտեմբեր 1993 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(37628) 1993 TK17 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37629) 1993 TX19 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37630) 1993 TM20 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37631) 1993 TT27 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37632) 1993 TT37 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37633) 1993 TG39 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37634) 1993 UZ 19 հոկտեմբեր 1993 Պալոմար Է. Հելին
(37635) 1993 UJ1 20 հոկտեմբեր 1993 Պալոմար Է. Հելին
(37636) 1993 UQ4 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37637) 1993 UZ5 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37638) 1993 VB 6 նոյեմբեր 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(37639) 1993 VR1 11 նոյեմբեր 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(37640) 1993 WF 20 նոյեմբեր 1993 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(37641) 1994 AO3 15 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(37642) 1994 AA6 6 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37643) 1994 AX6 7 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37644) 1994 BN3 16 հունվար 1994 Կոսոլ Է. Էլստ, Ք. Պոլաս
(37645) 1994 CM13 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37646) 1994 CS13 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37647) 1994 ES3 15 մարտ 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(37648) 1994 EV6 9 մարտ 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(37649) 1994 FC 19 մարտ 1994 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(37650) 1994 FP 21 մարտ 1994 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(37651) 1994 GX 3 ապրիլ 1994 Սայդինգ Սփրինգ Գ. Գարեդ
(37652) 1994 JS1 4 մայիս 1994 Կատալինա կայան Կ. Հերջենրոտեր, Թ. Սպար
(37653) 1994 JJ4 3 մայիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37654) 1994 JQ6 4 մայիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37655) Իլլապա 1994 PM 1 օգոստոս 1994 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(37656) 1994 PP6 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37657) 1994 PX14 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37658) 1994 PK18 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37659) 1994 PM20 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37660) 1994 PG22 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37661) 1994 PJ26 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37662) 1994 PT26 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37663) 1994 PT32 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37664) 1994 PF39 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37665) 1994 RH17 3 սեպտեմբեր 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37666) 1994 SV7 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37667) 1994 SZ7 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37668) 1994 SX9 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37669) 1994 TH1 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(37670) 1994 TW12 10 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37671) 1994 UY11 31 հոկտեմբեր 1994 Պալոմար PCAS ծրագիր
(37672) 1994 VC 1 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(37673) 1994 WR5 28 նոյեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37674) 1994 XH3 2 դեկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37675) 1995 AJ1 6 հունվար 1995 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(37676) 1995 BV11 29 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37677) 1995 CA1 3 փետրվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(37678) ՄակԿլարի 1995 CR1 3 փետրվար 1995 Սայդինգ Սփրինգ Դ. Աշեր
(37679) 1995 DH5 22 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37680) 1995 FD2 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37681) 1995 FB7 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37682) 1995 GZ6 4 ապրիլ 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(37683) 1995 KK 19 մայիս 1995 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(37684) 1995 NE 1 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37685) 1995 OU2 22 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37686) 1995 OR3 22 հուլիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37687) Չանգիկոխ 1995 QB10 30 օգոստոս 1995 Սոկոռո Ռ. Վեբեր
(37688) 1995 ST17 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37689) 1995 SH70 27 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37690) 1995 UV16 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37691) 1995 UN74 21 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37692) Լորիբրագ 1995 VX 12 նոյեմբեր 1995 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(37693) 1995 VQ1 15 նոյեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(37694) 1995 WC6 26 նոյեմբեր 1995 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(37695) 1995 WT10 16 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37696) 1995 WE27 18 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37697) 1995 YW4 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37698) 1995 YL8 18 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37699) Սանտինի-Էյչլ 1996 AH1 13 հունվար 1996 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(37700) 1996 AL3 10 հունվար 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
Աստերոիդների ցանկ (37501-37600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (37701-37800)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]