Աստերոիդների ցանկ (37501-37600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (37401-37500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (37601-37700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(37501) 2130 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37502) 2257 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37503) 2288 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37504) 3052 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37505) 3062 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37506) 3107 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37507) 3141 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37508) 3190 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37509) 3192 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37510) 3235 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37511) 3303 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37512) 4197 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37513) 5068 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37514) 1118 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37515) 2008 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37516) 2027 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37517) 2134 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37518) 2410 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37519) Ամֆիոս 3040 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37520) 3193 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37521) 3280 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37522) 3367 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37523) 4076 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37524) 4375 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37525) 5127 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37526) 5721 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(37527) 1971 UJ1 26 հոկտեմբեր 1971 Բերգդորֆ Լ. Կոհոուտեկ
(37528) 1975 SX 30 սեպտեմբեր 1975 Պալոմար Շ. Բաս
(37529) 1977 EL8 12 մարտ 1977 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(37530) 1977 RP7 11 սեպտեմբեր 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(37531) 1978 VF7 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(37532) 1978 VL8 6 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(37533) 1979 MX8 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(37534) 1980 FL4 16 մարտ 1980 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(37535) 1981 DP 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37536) 1981 EM2 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37537) 1981 EP2 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37538) 1981 EK3 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37539) 1981 EY4 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37540) 1981 ES7 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37541) 1981 EW7 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37542) 1981 EJ8 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37543) 1981 ER8 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37544) 1981 EY16 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37545) 1981 EA18 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37546) 1981 ET20 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37547) 1981 EH22 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37548) 1981 EO30 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37549) 1981 ET30 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37550) 1981 EE31 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37551) 1981 EY34 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37552) 1981 EU39 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37553) 1981 EN43 3 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37554) 1981 ET44 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37555) 1981 EG47 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(37556) Սվյազտիե 1982 QP3 28 օգոստոս 1982 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ, Բ. Մարսդեն
(37557) 1984 JR 9 մայիս 1984 Պալոմար Ջ. Գիբսոն
(37558) 1984 SG6 22 սեպտեմբեր 1984 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(37559) 1985 UR 20 հոկտեմբեր 1985 Կլետ Ա. Մրկոս
(37560) 1986 QK3 29 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(37561) 1988 CR 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37562) 1988 MA 16 հունիս 1988 Պալոմար Է. Հելին
(37563) 1988 SG2 16 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(37564) 1988 TR3 13 հոկտեմբեր 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(37565) 1988 VL3 3 նոյեմբեր 1988 Կիտամի Տ. Ֆուջի, Կ. Վատանաբե
(37566) 1989 GY1 3 ապրիլ 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37567) 1989 SC3 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37568) 1989 TP 4 հոկտեմբեր 1989 Պալոմար Է. Հելին
(37569) 1989 UG 23 հոկտեմբեր 1989 Գեկկո Յ. Օշիմա
(37570) 1989 UD1 25 հոկտեմբեր 1989 Գեկկո Յ. Օշիմա
(37571) 1989 UE1 25 հոկտեմբեր 1989 Գեկկո Յ. Օշիմա
(37572) 1989 UC5 30 հոկտեմբեր 1989 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(37573) Էնրիկոկարուզո 1989 UB7 23 հոկտեմբեր 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(37574) 1990 QE6 25 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(37575) 1990 QD7 20 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37576) 1990 QW9 24 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(37577) 1990 RG 14 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(37578) 1990 RY2 15 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(37579) 1990 SO7 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37580) 1990 SH8 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37581) 1990 SU15 16 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(37582) Ֆարադեյ 1990 TT3 12 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(37583) Ռամոնխանա 1990 TH8 13 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(37584) Շլեյդեն 1990 TC9 10 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(37585) 1990 VQ8 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37586) 1991 BP2 23 հունվար 1991 Կուշիրո Մ. Մացույամա, Կ. Վատանաբե
(37587) 1991 CK3 14 փետրվար 1991 Պալոմար Է. Հելին
(37588) Լինեկոքս 1991 GA2 15 ապրիլ 1991 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Դ. Լևի
(37589) 1991 NN9 9 հուլիս 1991 Պալոմար Է. Հելին, Ք. Լոուրենս
(37590) 1991 RA14 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(37591) 1991 TD4 10 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Ք. Լոուրենս
(37592) 1991 TG7 3 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(37593) 1991 UJ 18 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(37594) 1991 UJ1 29 հոկտեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(37595) 1991 UZ1 29 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(37596) 1991 VV6 9 նոյեմբեր 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(37597) 1992 EH10 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(37598) 1992 EL17 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(37599) 1992 EH18 3 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(37600) 1992 EO20 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (37401-37500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (37601-37700)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]