Աստերոիդների ցանկ (29201-29300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (29101-29200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (29301-29400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(29201) 1991 GO4 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29202) 1991 GH8 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29203) Շնիտգեր 1991 GS10 9 ապրիլ 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(29204) Լադեգաստ 1991 GB11 11 ապրիլ 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(29205) 1991 NM6 11 հուլիս 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(29206) 1991 PX10 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(29207) 1991 RG2 6 սեպտեմբեր 1991 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(29208) Հալորենց 1991 RT2 9 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(29209) 1991 RV7 12 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(29210) 1991 RB12 4 սեպտեմբեր 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29211) 1991 RY15 15 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(29212) Զիման 1991 RA41 10 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(29213) 1991 SJ 29 սեպտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(29214) Ապիցշ 1991 TL6 2 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(29215) 1991 UE 18 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29216) 1991 VX5 2 նոյեմբեր 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29217) 1991 VV12 4 նոյեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29218) 1992 AY 4 հունվար 1992 Օկուտամա Ց. Հիոկի, Շ. Հայակավա
(29219) 1992 BJ 24 հունվար 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29220) 1992 BC2 30 հունվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29221) 1992 BW3 28 հունվար 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29222) 1992 BU4 29 հունվար 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29223) 1992 DW2 23 փետրվար 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29224) 1992 DD7 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29225) 1992 DW7 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29226) 1992 DH8 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29227) Վեգեներ 1992 DY13 29 փետրվար 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(29228) 1992 EC 2 մարտ 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29229) 1992 EE1 10 մարտ 1992 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(29230) 1992 ED4 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29231) 1992 EG4 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29232) 1992 EH4 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29233) 1992 EP6 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29234) 1992 EC7 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29235) 1992 EU13 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29236) 1992 EB14 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29237) 1992 EG14 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29238) 1992 EE17 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29239) 1992 EJ17 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29240) 1992 GE3 4 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29241) 1992 GA5 4 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29242) 1992 HB4 23 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29243) 1992 JC1 3 մայիս 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29244) Վան Դամ 1992 OV1 26 հուլիս 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29245) 1992 PZ 8 օգոստոս 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(29246) Կլաուսիուս 1992 RV 2 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(29247) 1992 RC4 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29248) 1992 SB10 27 սեպտեմբեր 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29249) Հիրայզումի 1992 SN12 26 սեպտեմբեր 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(29250) Հելմուտմորից 1992 SO17 24 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(29251) 1992 UH4 26 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(29252) Կոնջիկադո 1993 BY2 25 հունվար 1993 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(29253) 1993 DN 21 փետրվար 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29254) 1993 FR1 25 մարտ 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29255) 1993 FF4 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29256) 1993 FC7 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29257) 1993 FK10 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29258) 1993 FX11 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29259) 1993 FZ11 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29260) 1993 FG12 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29261) 1993 FS13 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29262) 1993 FP14 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29263) 1993 FY14 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29264) 1993 FR17 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29265) 1993 FV18 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29266) 1993 FA20 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29267) 1993 FD22 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29268) 1993 FY22 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29269) 1993 FD25 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29270) 1993 FF28 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29271) 1993 FF31 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29272) 1993 FO31 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29273) 1993 FO32 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29274) 1993 FK33 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29275) 1993 FM33 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29276) 1993 FO33 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29277) 1993 FB34 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29278) 1993 FN34 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29279) 1993 FC35 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29280) 1993 FD36 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29281) 1993 FJ38 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29282) 1993 FM39 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29283) 1993 FD40 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29284) 1993 FL41 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29285) 1993 FD42 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29286) 1993 FA45 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29287) 1993 FD49 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29288) 1993 FJ51 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29289) 1993 FM62 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29290) 1993 FF84 24 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(29291) 1993 JX 14 մայիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29292) Կոնիուոլկեր 1993 KZ1 24 մայիս 1993 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Դ. Լևի
(29293) 1993 OG9 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29294) 1993 OH9 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29295) 1993 OC13 19 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29296) 1993 PY5 15 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(29297) 1993 RU7 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29298) 1993 SA14 16 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(29299) 1993 TW1 15 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(29300) 1993 TD25 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (29101-29200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (29301-29400)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]