Աստերոիդների ցանկ (29101-29200)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (29001-29100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (29201-29300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(29101) 1981 EZ20 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29102) 1981 EA22 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29103) 1981 EC22 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29104) 1981 EO22 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29105) 1981 EY22 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29106) 1981 EL25 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29107) 1981 EO25 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29108) 1981 EG26 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29109) 1981 EO28 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29110) 1981 ET29 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29111) 1981 EC33 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29112) 1981 EZ33 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29113) 1981 EA34 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29114) 1981 EB34 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29115) 1981 EW38 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29116) 1981 ED40 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29117) 1981 EK40 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29118) 1981 EQ43 3 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29119) 1981 EW45 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29120) 1981 EY45 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(29121) 1981 QP2 23 օգոստոս 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(29122) Վասաձե 1982 YR1 24 դեկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Կրաչկինա
(29123) 1983 RA4 2 սեպտեմբեր 1983 Անդերսոն Մեսա Ն. Թոմաս
(29124) 1984 SW6 28 սեպտեմբեր 1984 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(29125) Կիևֆիզֆակ 1984 YL1 17 դեկտեմբեր 1984 Նաուչնի Լ. Կրաչկինա
(29126) 1985 CU1 11 փետրվար 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(29127) 1985 FF2 24 մարտ 1985 Անդերսոն Մեսա Բ. Սկիֆ
(29128) 1985 RA1 13 սեպտեմբեր 1985 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(29129) 1985 RG3 6 սեպտեմբեր 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(29130) 1986 EA5 9 մարտ 1986 Սայդինգ Սփրինգ Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(29131) 1986 QU1 27 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(29132) 1987 BP1 22 հունվար 1987 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29133) Վարգաս 1987 KH5 29 մայիս 1987 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(29134) 1987 RW 12 սեպտեմբեր 1987 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(29135) 1987 SZ2 21 սեպտեմբեր 1987 Սմոլյան Է. Էլստ
(29136) 1987 SQ4 25 սեպտեմբեր 1987 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(29137) Ալանբոս 1987 UY1 18 հոկտեմբեր 1987 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(29138) 1988 BE4 20 հունվար 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(29139) 1988 CP 15 փետրվար 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29140) 1988 CG4 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29141) 1988 CZ4 13 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29142) 1988 CR7 15 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29143) 1988 DK 22 փետրվար 1988 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(29144) 1988 FB 16 մարտ 1988 Կուշիրո Մ. Մացույամա, Կ. Վատանաբե
(29145) 1988 FE 16 մարտ 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29146) ՄակՀոն 1988 FN 17 մարտ 1988 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(29147) 1988 GG 11 ապրիլ 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29148) Պելզեր 1988 JE 10 մայիս 1988 Լա Սիլյա Վ. Լանդգրաֆ
(29149) 1988 RE1 9 սեպտեմբեր 1988 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(29150) 1988 RM5 2 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(29151) 1988 RE11 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(29152) 1988 RA13 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(29153) 1988 SY2 16 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(29154) 1988 VC1 3 նոյեմբեր 1988 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(29155) 1988 XE 2 դեկտեմբեր 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29156) 1989 CH 3 փետրվար 1989 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29157) 1989 ET1 11 մարտ 1989 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(29158) 1989 EE3 2 մարտ 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29159) 1989 GB 2 ապրիլ 1989 Կիտամի Տ. Ֆուջի, Կ. Վատանաբե
(29160) 1989 SP1 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29161) 1989 SF2 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29162) 1989 SD4 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29163) 1989 SF14 26 սեպտեմբեր 1989 Սելար Ալտո Ջ. Բաուր, Կ. Բիրկլ
(29164) 1989 UA 20 հոկտեմբեր 1989 Կանի Յ. Միզունո, Տ. Ֆուրուտա
(29165) 1989 UK1 26 հոկտեմբեր 1989 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(29166) 1989 VP1 3 նոյեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29167) 1989 WC2 29 նոյեմբեր 1989 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(29168) 1990 KJ 20 մայիս 1990 Պալոմար Է. Հելին
(29169) 1990 OC1 22 հուլիս 1990 Պալոմար Է. Հելին
(29170) 1990 OA3 27 հուլիս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(29171) 1990 QK3 28 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(29172) 1990 QL4 23 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(29173) 1990 QW4 24 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(29174) 1990 QJ6 20 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29175) 1990 QP6 20 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29176) 1990 QJ10 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29177) 1990 RF7 13 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(29178) 1990 RW8 13 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(29179) 1990 RT13 14 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29180) 1990 SW1 22 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Բ. Ռոմանո
(29181) 1990 SE6 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29182) 1990 ST6 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29183) 1990 SQ7 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29184) 1990 SL10 17 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Մ. Օլմստեդ
(29185) Ռեյխ 1990 TG8 13 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(29186) Լեյկ Տեկապո 1990 UD2 26 հոկտեմբեր 1990 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(29187) Լեմոնիեր 1990 US3 16 հոկտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29188) 1990 UW3 16 հոկտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29189) Ուդինսկ 1990 UY3 16 հոկտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29190) 1990 UZ4 16 հոկտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29191) 1990 UQ5 16 հոկտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29192) 1990 VK2 11 նոյեմբեր 1990 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(29193) Դոլֆին 1990 WD1 18 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29194) 1990 WJ4 16 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29195) 1990 WF5 16 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(29196) 1990 YY 19 դեկտեմբեր 1990 ՄաքԳրաու-Հիլլ Ռ. Բինզել
(29197) Գլեյմ 1991 AQ2 15 հունվար 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(29198) Ուեթերս 1991 DW 18 փետրվար 1991 Պալոմար Է. Հելին
(29199) Հիմեջի 1991 FZ 17 մարտ 1991 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(29200) 1991 FX2 20 մարտ 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
Աստերոիդների ցանկ (29001-29100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (29201-29300)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]