Աստերոիդների ցանկ (27801-27900)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (27701-27800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (27901-28000)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(27801) 1993 FS28 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27802) 1993 FY30 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27803) 1993 FU35 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27804) 1993 FP38 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27805) 1993 FJ40 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27806) 1993 FS46 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27807) 1993 FF49 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27808) 1993 FT56 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(27809) 1993 HS1 20 ապրիլ 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(27810) Դևթուրներ 1993 OC2 23 հուլիս 1993 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Դ. Լևի
(27811) 1993 OA7 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27812) 1993 OJ8 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27813) 1993 PS3 14 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(27814) 1993 RR 16 սեպտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27815) 1993 SA1 16 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(27816) 1993 TH2 15 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(27817) 1993 TO17 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27818) 1993 TH24 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27819) 1993 TG27 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27820) 1993 TD34 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27821) 1993 TU34 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27822) 1993 UG1 19 հոկտեմբեր 1993 Պալոմար Է. Հելին
(27823) 1993 UC8 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27824) 1993 UD8 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27825) 1993 VP 9 նոյեմբեր 1993 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(27826) 1993 WQ 22 նոյեմբեր 1993 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(27827) Ուկաի 1993 XJ1 9 դեկտեմբեր 1993 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(27828) 1994 AY2 12 հունվար 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(27829) 1994 BM4 21 հունվար 1994 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(27830) 1994 CK14 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27831) 1994 DF 18 փետրվար 1994 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(27832) 1994 EW 10 մարտ 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27833) 1994 PB4 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27834) 1994 PW13 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27835) 1994 PZ13 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27836) 1994 PQ16 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27837) 1994 PU16 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27838) 1994 PU20 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27839) 1994 PX20 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27840) 1994 PJ28 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27841) 1994 PS36 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27842) 1994 QJ 28 օգոստոս 1994 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(27843) 1994 RM3 5 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27844) 1994 TG1 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(27845) Ջոզեֆմեյեր 1994 TJ16 5 հոկտեմբեր 1994 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(27846) Հոնեգեր 1994 TT16 5 հոկտեմբեր 1994 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(27847) 1994 UT 31 հոկտեմբեր 1994 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(27848) 1994 UZ 31 հոկտեմբեր 1994 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(27849) Սույումբիկա 1994 UU1 29 հոկտեմբեր 1994 Զելենչուկսկայա Տ. Կրյաչկո
(27850) 1994 UD2 31 հոկտեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(27851) 1994 VG2 8 նոյեմբեր 1994 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(27852) 1994 WQ 25 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(27853) 1994 XA1 6 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(27854) 1994 YG1 28 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(27855) Ջիորջիլի 1995 AK 4 հունվար 1995 Սորմանո Ֆ. Մանկա, Ա. Տեստա
(27856) 1995 AX3 2 հունվար 1995 Կոսոլ Է. Էլստ
(27857) 1995 BZ 25 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(27858) 1995 BZ1 30 հունվար 1995 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(27859) 1995 BB2 29 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(27860) 1995 BV2 27 հունվար 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(27861) 1995 BL4 28 հունվար 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(27862) 1995 BJ5 23 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27863) 1995 DZ5 24 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27864) Անտոնգրաֆ 1995 EA9 5 մարտ 1995 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(27865) Լուդգերֆրոբել 1995 FQ 30 մարտ 1995 Լա Սիլյա Ս. Մոտոլա, Ի. Կոլդիվեյ
(27866) 1995 FZ6 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27867) 1995 KF4 26 մայիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27868) 1995 MY1 23 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27869) 1995 SR45 26 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27870) Ջիլլուոթսոն 1995 VW 12 նոյեմբեր 1995 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(27871) 1995 VL15 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27872) 1995 WU7 28 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(27873) 1995 XP1 15 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(27874) 1995 YM1 21 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(27875) 1996 BL3 27 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(27876) 1996 BM4 24 հունվար 1996 Սոկոռո Լինքոլնի լաբորատորիա
(27877) 1996 BX4 16 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27878) 1996 CE1 11 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(27879) Շիբատա 1996 CZ2 15 փետրվար 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(27880) 1996 EQ 14 մարտ 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(27881) 1996 EC1 15 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(27882) 1996 EJ1 10 մարտ 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(27883) 1996 ET1 15 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(27884) 1996 EZ1 15 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(27885) 1996 ED2 15 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(27886) 1996 ER12 13 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27887) 1996 GU1 12 ապրիլ 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(27888) 1996 GG5 11 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27889) 1996 GR17 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27890) 1996 GG18 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27891) 1996 HY 20 ապրիլ 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(27892) 1996 HG25 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27893) 1996 HK25 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27894) 1996 JU12 10 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(27895) Յեդուժենգ 1996 LL 6 հունիս 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(27896) 1996 NB 13 հուլիս 1996 Մոդրա Ա. Գալադ, Ա. Պրավդա
(27897) 1996 NF4 14 հուլիս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(27898) 1996 OS2 23 հուլիս 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(27899) Լեթերման 1996 QF 18 օգոստոս 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(27900) Սեկոնի 1996 RM 7 սեպտեմբեր 1996 Սորմանո Վ. Ջուլիանի, Պ. Կյավենա
Աստերոիդների ցանկ (27701-27800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (27901-28000)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]