Աստերոիդների ցանկ (26801-26900)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (26701-26800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (26901-27000)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(26801) 1981 EC14 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(26802) 1981 EJ24 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(26803) 1981 ES26 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(26804) 1981 EZ29 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(26805) 1981 EZ30 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(26806) 1982 KX1 22 մայիս 1982 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(26807) 1982 RK1 14 սեպտեմբեր 1982 Կլետ Ա. Մրկոս
(26808) 1982 VB4 14 նոյեմբեր 1982 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(26809) 1984 QU 24 օգոստոս 1984 Հարվարդ Օաք Ռիջ աստղադիտարան
(26810) 1985 CL2 14 փետրվար 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(26811) 1985 QP 22 օգոստոս 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(26812) 1985 RQ2 4 սեպտեմբեր 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(26813) 1985 RN3 7 սեպտեմբեր 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(26814) 1986 GZ 9 ապրիլ 1986 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(26815) 1986 QR1 27 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(26816) 1986 TS 4 հոկտեմբեր 1986 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(26817) 1987 QB 25 օգոստոս 1987 Պալոմար Ս. Սինգեր-Բրյուստեր
(26818) 1987 QM 25 օգոստոս 1987 Պալոմար Ս. Սինգեր-Բրյուստեր
(26819) 1987 QH7 23 օգոստոս 1987 Պալոմար Է. Հելին
(26820) 1987 SR9 20 սեպտեմբեր 1987 Սմոլյան Է. Էլստ
(26821) Բաեհր 1988 FM1 17 մարտ 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(26822) 1988 RG13 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(26823) 1988 SS2 16 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(26824) 1988 TW1 13 հոկտեմբեր 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(26825) 1989 SB14 26 սեպտեմբեր 1989 Սելար Ալտո Ջ. Բաուր, Կ. Բիրկլ
(26826) 1989 TQ7 7 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26827) 1989 UW5 30 հոկտեմբեր 1989 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(26828) 1989 WZ1 29 նոյեմբեր 1989 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(26829) Սակայհոկուեն 1989 WN2 30 նոյեմբեր 1989 Յացուգատակե Յ. Կուշիդա, Մ. Ինոուե
(26830) 1990 BB 17 հունվար 1990 Տոյոտա Կ. Սուզուկի, Տ. Ուրատա
(26831) 1990 OC5 27 հուլիս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(26832) 1990 QT6 20 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26833) 1990 RE 14 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(26834) 1990 RM9 14 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(26835) 1990 SH13 23 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(26836) 1991 PA6 6 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26837) 1991 RF1 7 սեպտեմբեր 1991 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(26838) 1991 RC9 11 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(26839) 1991 RC10 12 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(26840) 1991 RP12 4 սեպտեմբեր 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26841) 1991 TY1 10 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Ջ. Ալու
(26842) Հեֆել 1991 TK6 2 հոկտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(26843) 1991 UK1 28 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(26844) 1991 VA4 12 նոյեմբեր 1991 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(26845) 1992 AG 1 հունվար 1992 Օկուտամա Ց. Հիոկի, Շ. Հայակավա
(26846) 1992 CG3 2 փետրվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26847) 1992 DG 25 փետրվար 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(26848) 1992 DB8 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(26849) 1992 HD4 23 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26850) 1992 JL 1 մայիս 1992 Պալոմար Ք. Լոուրենս, Պ. Ռոզ
(26851) Սարապուլ 1992 OV5 30 հուլիս 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26852) 1992 UK2 19 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(26853) 1992 UQ2 20 հոկտեմբեր 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(26854) 1992 WB 16 նոյեմբեր 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(26855) 1992 WN1 17 նոյեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(26856) 1993 BT14 23 հունվար 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26857) 1993 DN1 19 փետրվար 1993 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(26858) Միսթերռոջերս 1993 FR 21 մարտ 1993 Պալոմար Է. Հելին
(26859) 1993 FM8 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(26860) 1993 FX16 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(26861) 1993 FO20 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(26862) 1993 FE22 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(26863) 1993 FO22 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(26864) 1993 FT24 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(26865) 1993 FX29 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(26866) 1993 FW41 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(26867) 1993 GK1 12 ապրիլ 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(26868) 1993 RS3 12 սեպտեմբեր 1993 Պալոմար PCAS ծրագիր
(26869) 1993 SR6 17 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26870) 1993 TP28 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26871) 1993 TB38 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26872) 1993 YR 18 դեկտեմբեր 1993 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(26873) 1994 AP7 7 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(26874) 1994 AN9 8 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(26875) 1994 AF10 8 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(26876) 1994 CR14 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26877) 1994 ED6 9 մարտ 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(26878) 1994 EY6 9 մարտ 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(26879) Հեյնես 1994 NL2 9 հուլիս 1994 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(26880) 1994 PK8 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26881) 1994 PF11 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26882) 1994 PY21 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26883) 1994 PR22 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(26884) 1994 RX4 5 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(26885) 1994 RN12 3 սեպտեմբեր 1994 Պալոմար Է. Հելին
(26886) 1994 TJ2 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(26887) Տոկիոգիանտս 1994 TO15 14 հոկտեմբեր 1994 Կիսո Ի. Սատո, Հ. Արակի
(26888) 1994 XH 3 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(26889) 1995 BM1 23 հունվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(26890) 1995 BC4 27 հունվար 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(26891) Ջոնբաթլեր 1995 CC2 7 փետրվար 1995 Սայդինգ Սփրինգ Դ. Աշեր
(26892) 1995 FZ3 23 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(26893) 1995 FH15 27 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(26894) 1995 KN1 29 մայիս 1995 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(26895) 1995 MC 23 հունիս 1995 Սայդինգ Սփրինգ Գ. Գարեդ
(26896) Ջոզեֆհադեկ 1995 OY 29 հուլիս 1995 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(26897) 1995 PJ 5 օգոստոս 1995 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(26898) 1995 SK51 26 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(26899) 1995 UQ3 20 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(26900) 1995 WU5 23 նոյեմբեր 1995 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
Աստերոիդների ցանկ (26701-26800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (26901-27000)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]