Աստերոիդների ցանկ (24801-24900)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (24701-24800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (24901-25000)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(24801) 1994 PQ15 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24802) 1994 PC16 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24803) 1994 PP18 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24804) 1994 PS31 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24805) 1994 RL1 4 սեպտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24806) 1994 RH9 12 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24807) 1994 SS8 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24808) 1994 TN1 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(24809) 1994 TW3 8 հոկտեմբեր 1994 Պալոմար Է. Հելին
(24810) 1994 UE8 28 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24811) 1994 VB 1 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24812) 1994 VH 1 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24813) 1994 VL1 4 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24814) 1994 VW1 10 նոյեմբեր 1994 Սայդինգ Սփրինգ Գ. Գարեդ
(24815) 1994 VQ6 7 նոյեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(24816) 1994 VU6 1 նոյեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(24817) 1994 WJ 25 նոյեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24818) Մենիչելի 1994 WX 23 նոյեմբեր 1994 Սան Մարսելո Լ. Տեզի, Ա. Բոատինի
(24819) 1994 XY4 6 դեկտեմբեր 1994 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(24820) 1994 YK1 31 դեկտեմբեր 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24821) 1995 BJ11 29 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24822) 1995 BW11 29 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24823) 1995 DC10 25 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24824) 1995 GL7 4 ապրիլ 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(24825) 1995 QB2 21 օգոստոս 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(24826) 1995 QN2 22 օգոստոս 1995 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(24827) 1995 RA 2 սեպտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(24828) 1995 SE1 20 սեպտեմբեր 1995 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(24829) 1995 SH1 22 սեպտեմբեր 1995 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(24830) 1995 ST3 20 սեպտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(24831) 1995 SX4 21 սեպտեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(24832) 1995 SU5 25 սեպտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(24833) 1995 SM21 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24834) 1995 SY30 20 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24835) 1995 SM55 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Ն. Դանզլ
(24836) 1995 TO1 14 հոկտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(24837) Մսեցկե Զահրովիցե 1995 UQ1 22 հոկտեմբեր 1995 Կլետ Մ. Տիխի
(24838) Աբիլունոն 1995 UJ2 23 հոկտեմբեր 1995 Կլետ Մ. Տիխի
(24839) 1995 UE4 20 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24840) 1995 UN8 27 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24841) 1995 UY8 30 հոկտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(24842) 1995 UQ46 20 հոկտեմբեր 1995 Կոսոլ Է. Էլստ
(24843) 1995 VZ 15 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24844) 1995 VM1 15 նոյեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(24845) 1995 VP17 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24846) 1995 WM 16 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24847) Պոլեսնի 1995 WE6 26 նոյեմբեր 1995 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(24848) 1995 WO41 28 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24849) 1995 WQ41 16 նոյեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(24850) 1995 XA 1 դեկտեմբեր 1995 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(24851) 1995 XE 2 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24852) 1995 XX4 14 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24853) 1995 YJ 17 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24854) 1995 YU 19 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24855) 1995 YM4 22 դեկտեմբեր 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(24856) Մեսիդորո 1996 AA4 15 հունվար 1996 Սիմա Էկար Մ. Տոմբելի, Կ. Կազաչի
(24857) 1996 AH4 15 հունվար 1996 Սիմա Էկար Ու. Մունարի, Մ. Տոմբելի
(24858) Դիթելմ 1996 BB1 21 հունվար 1996 Օնդրեյով Մ. Վոլֆ, Պ. Պրավեց
(24859) 1996 BP11 24 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24860) 1996 CK1 11 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24861) 1996 DE1 22 փետրվար 1996 Սորմանո Ա. Տեստա, Պ. Ղեցի
(24862) Հրոմեց 1996 DC3 27 փետրվար 1996 Մոդրա Պ. Կոլենի, Լ. Կորնոշ
(24863) 1996 EB 2 մարտ 1996 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(24864) 1996 EB1 15 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(24865) 1996 EG1 15 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(24866) 1996 ER1 15 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(24867) 1996 EB7 11 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24868) 1996 EY7 11 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24869) 1996 FZ 18 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(24870) 1996 FJ1 19 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(24871) 1996 GV17 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24872) 1996 GT19 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24873) 1996 GG20 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24874) 1996 HF14 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24875) 1996 HX16 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24876) 1996 HO19 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24877) 1996 HW20 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24878) 1996 HP25 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24879) 1996 KO5 21 մայիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(24880) 1996 OP 21 հուլիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(24881) 1996 PQ2 10 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(24882) 1996 RK30 13 սեպտեմբեր 1996 Լա Սիլյա UDTS ծրագիր
(24883) 1996 VG9 13 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(24884) 1996 XL5 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24885) 1996 XQ5 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24886) 1996 XJ12 4 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24887) 1996 XT19 11 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24888) 1996 XS23 8 դեկտեմբեր 1996 Կատալինա կայան Կ. Հերջենրոտեր
(24889) 1996 XU32 11 դեկտեմբեր 1996 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(24890) 1996 XV32 4 դեկտեմբեր 1996 Սիմա Էկար Ու. Մունարի, Մ. Տոմբելի
(24891) 1997 AT2 4 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24892) 1997 AD3 4 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24893) 1997 AK5 7 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(24894) 1997 AG8 2 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(24895) 1997 AC13 9 հունվար 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(24896) 1997 AT14 12 հունվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(24897) 1997 AA17 13 հունվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(24898) Ալանհոլմս 1997 AR17 14 հունվար 1997 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(24899) Դոմինիոնա 1997 AU17 14 հունվար 1997 Դոմինիոն Ք. Այկման
(24900) 1997 AZ17 15 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
Աստերոիդների ցանկ (24701-24800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (24901-25000)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]