Աստերոիդների ցանկ (24601-24700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (24501-24600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (24701-24800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(24601) Վալժան 1971 UW 26 հոկտեմբեր 1971 Բերգդորֆ Լ. Կոհոուտեկ
(24602) Մոզժորին 1972 TE 3 հոկտեմբեր 1972 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(24603) Մեկիսթեուս 1973 SQ 24 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(24604) 1973 SP4 27 սեպտեմբեր 1973 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(24605) Ցիկալյուկ 1975 VZ8 8 նոյեմբեր 1975 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(24606) 1976 QK2 20 օգոստոս 1976 Էլ Լիոնսիտո Ֆելիքս Ագիլարի աստղադիտարան
(24607) Սևնատու 1977 PC1 14 օգոստոս 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(24608) Ալեքսվեսելկով 1977 SL 18 սեպտեմբեր 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(24609) Եվգենիյ 1978 RA2 7 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(24610) 1978 RA10 2 սեպտեմբեր 1978 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(24611) Սվետոչկա 1978 SH3 26 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(24612) 1978 UE6 27 հոկտեմբեր 1978 Պալոմար Մ. Օլմստեդ
(24613) 1978 VL3 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(24614) 1978 VY3 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(24615) 1978 VO5 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(24616) 1978 VC9 7 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Է. Հելին, Շ. Բաս
(24617) 1978 WU 29 նոյեմբեր 1978 Պալոմար Շ. Բաս, Չ. Կովալ
(24618) 1978 XD1 6 դեկտեմբեր 1978 Պալոմար Է. Բոուել, Ա. Վարնոկ
(24619) 1979 DA 26 փետրվար 1979 Կլետ Ա. Մրկոս
(24620) 1979 MO2 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(24621) 1979 MS4 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(24622) 1979 MU5 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(24623) 1979 MD8 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(24624) 1980 FH4 16 մարտ 1980 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(24625) 1980 PC3 8 օգոստոս 1980 Սայդինգ Սփրինգ Էդինբուրգի թագավորական աստղադիտարան
(24626) Աստրովիզարդ 1980 TS3 9 հոկտեմբեր 1980 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(24627) 1981 DT3 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(24628) 1981 EG3 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(24629) 1981 EA4 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(24630) 1981 EZ9 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(24631) 1981 EB21 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(24632) 1981 ER24 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(24633) 1981 EP25 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(24634) 1981 EX29 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(24635) 1981 EN42 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(24636) 1981 QM2 27 օգոստոս 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(24637) Օլգուշա 1981 RW4 8 սեպտեմբեր 1981 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(24638) 1981 UC23 24 հոկտեմբեր 1981 Պալոմար Շ. Բաս
(24639) Մուխամետդինով 1982 US6 20 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Կրաչկինա
(24640) 1982 XW1 13 դեկտեմբեր 1982 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(24641) Էնվեր 1983 RS4 1 սեպտեմբեր 1983 Նաուչնի Լ. Կրաչկինա
(24642) 1984 SA 22 սեպտեմբեր 1984 Բրորֆելդե Կոպենհագենի աստղադիտարան
(24643) ՄակԿրիդի 1984 SS 28 սեպտեմբեր 1984 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(24644) 1985 DA 24 փետրվար 1985 Պալոմար Է. Հելին
(24645) 1985 PF 14 օգոստոս 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(24646) 1985 PG 14 օգոստոս 1985 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(24647) Մակսիմաչև 1985 QL5 23 օգոստոս 1985 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(24648) Եվպատորիա 1985 SG2 19 սեպտեմբեր 1985 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ, Լ. Չեռնիխ
(24649) Բալակլավա 1985 SG3 19 սեպտեմբեր 1985 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ, Լ. Չեռնիխ
(24650) 1986 QM 25 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(24651) 1986 QU 26 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(24652) 1986 QY1 28 օգոստոս 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(24653) 1986 RS5 3 սեպտեմբեր 1986 Սմոլյան Բուլղարիայի ազգային աստղադիտարան
(24654) Ֆոսսետ 1987 KL 29 մայիս 1987 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(24655) 1987 QH 25 օգոստոս 1987 Պալոմար Ս. Սինգեր-Բրյուստեր
(24656) 1987 QT7 29 օգոստոս 1987 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24657) 1987 SP11 17 սեպտեմբեր 1987 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(24658) 1987 UX 18 հոկտեմբեր 1987 Պալոմար Ժ. Մյուլլեր
(24659) 1988 AD5 14 հունվար 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(24660) 1988 BH5 28 հունվար 1988 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(24661) 1988 GQ 12 ապրիլ 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(24662) Գրիլլ 1988 GS 14 ապրիլ 1988 Կլետ Ա. Մրկոս
(24663) 1988 PV1 12 օգոստոս 1988 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(24664) 1988 RB1 8 սեպտեմբեր 1988 Բրորֆելդե Պ. Յենսեն
(24665) Տոլերանտիա 1988 RN3 8 սեպտեմբեր 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(24666) Միեսվանրոհ 1988 RZ3 8 սեպտեմբեր 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(24667) 1988 RF4 1 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(24668) 1988 TV 13 հոկտեմբեր 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(24669) 1988 VV 2 նոյեմբեր 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(24670) 1988 VA5 14 նոյեմբեր 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(24671) Ֆրանկմարտին 1989 AD7 10 հունվար 1989 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(24672) 1989 OJ 27 հուլիս 1989 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(24673) 1989 SB1 28 սեպտեմբեր 1989 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(24674) 1989 SZ4 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24675) 1989 TZ 2 հոկտեմբեր 1989 Պալոմար Է. Հելին
(24676) 1989 TA4 7 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24677) 1989 TH7 7 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24678) 1989 TR11 2 հոկտեմբեր 1989 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(24679) 1989 VR1 3 նոյեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24680) Ալլևեն 1989 YE4 30 դեկտեմբեր 1989 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(24681) 1989 YE6 29 դեկտեմբեր 1989 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(24682) 1990 BH 22 հունվար 1990 Պալոմար Է. Հելին
(24683) 1990 DV3 26 փետրվար 1990 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(24684) 1990 EU4 2 մարտ 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24685) 1990 FQ 23 մարտ 1990 Պալոմար Է. Հելին
(24686) 1990 GN 15 ապրիլ 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24687) 1990 HW 26 ապրիլ 1990 Պալոմար Է. Հելին
(24688) 1990 KE1 20 մայիս 1990 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(24689) 1990 OH1 20 հուլիս 1990 Պալոմար Ջ. Միշաուդ
(24690) 1990 QX5 29 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(24691) 1990 RH3 14 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(24692) 1990 RO7 13 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(24693) 1990 SB2 23 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Բ. Ռոմանո
(24694) 1990 SZ2 18 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(24695) 1990 ST4 16 սեպտեմբեր 1990 Կլետ Ա. Մրկոս
(24696) 1990 SC8 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(24697) Ռաստրելի 1990 SK28 24 սեպտեմբեր 1990 Նաուչնի Գ. Կաստել, Լ. Ժուրավլյովա
(24698) 1990 TU4 9 հոկտեմբեր 1990 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(24699) Շվեկենդիկ 1990 TJ7 13 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(24700) 1990 VN5 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (24501-24600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (24701-24800)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]