Աստերոիդների ցանկ (22401-22500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (22301-22400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (22501-22600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(22401) Էգիստո 1995 DP3 24 փետրվար 1995 Սիմա Էկար Մ. Տոմբելի
(22402) Գոշի 1995 GN 3 ապրիլ 1995 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(22403) Մանջիտլադհեր 1995 LK 5 հունիս 1995 Սայդինգ Սփրինգ Դ. Աշեր
(22404) 1995 ME4 29 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22405) Գավիոլիրեմո 1995 OB 19 հուլիս 1995 Կավեզո Գեմինիամո Մոնտանարի աստղադիտարան
(22406) 1995 QW5 22 օգոստոս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22407) 1995 SK2 17 սեպտեմբեր 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(22408) 1995 SC3 20 սեպտեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(22409) 1995 SU3 20 սեպտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(22410) 1995 SS52 29 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22411) 1995 TR 2 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22412) 1995 UQ4 25 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22413) 1995 UB13 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22414) 1995 UB15 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22415) 1995 UB21 19 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22416) 1995 UC47 28 հոկտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(22417) 1995 WK1 18 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22418) 1995 WM4 20 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22419) 1995 WP5 24 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22420) 1995 WL42 28 նոյեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(22421) 1995 XC5 14 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22422) 1995 YO5 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22423) 1995 YJ12 19 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22424) 1995 YS21 20 դեկտեմբեր 1995 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(22425) 1996 AZ 11 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22426) 1996 AH9 13 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22427) 1996 DB 18 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22428) 1996 DT 19 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22429) Ջուրասեկ 1996 DD1 22 փետրվար 1996 Մոդրա Ա. Գալադ, Ա. Պրավդա
(22430) 1996 DM2 23 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22431) 1996 DY2 28 փետրվար 1996 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(22432) 1996 EJ14 12 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22433) 1996 GC2 9 ապրիլ 1996 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(22434) 1996 GE6 11 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22435) 1996 GN7 12 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22436) 1996 GO17 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(22437) 1996 GR20 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(22438) 1996 HQ19 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(22439) 1996 HL20 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(22440) Բանգսգաարդ 1996 KA 17 մայիս 1996 Մոդրա Ա. Գալադ, Ա. Պրավդա
(22441) 1996 PA9 8 օգոստոս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(22442) Բլախա 1996 TM9 14 հոկտեմբեր 1996 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(22443) 1996 TJ11 11 հոկտեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե
(22444) 1996 TK12 15 հոկտեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(22445) 1996 TT14 9 հոկտեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(22446) 1996 TU25 6 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22447) 1996 TP34 10 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22448) 1996 TP35 11 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22449) 1996 VC 1 նոյեմբեր 1996 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(22450) Նովե Հրադի 1996 VN 3 նոյեմբեր 1996 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(22451) Տիմոթիկունս 1996 VN6 13 նոյեմբեր 1996 Կամպո Իմպերատորե Ա. Բոատինի, Ա. Դի Պաոլա
(22452) 1996 VD8 3 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(22453) 1996 VC9 7 նոյեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(22454) 1996 VU17 6 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22455) 1996 XK1 2 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22456) 1996 XF12 4 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22457) 1996 XC15 10 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(22458) 1996 XD31 14 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22459) 1997 AD2 3 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22460) 1997 AJ2 3 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22461) 1997 AB7 9 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22462) 1997 AF7 9 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22463) 1997 AT13 11 հունվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(22464) 1997 AG14 4 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(22465) Կարելանդել 1997 AK18 15 հունվար 1997 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(22466) 1997 BA3 30 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22467) Կոհարումի 1997 BC3 30 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22468) 1997 CK1 1 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(22469) Պոլոնինի 1997 CP1 2 փետրվար 1997 Մոդրա Պ. Կոլենի, Լ. Կորնոշ
(22470) Շիրակավա-գո 1997 CR21 9 փետրվար 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(22471) 1997 CR28 2 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(22472) 1997 CT28 6 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(22473) 1997 EN4 2 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22474) Ֆրոբենիուս 1997 ED8 8 մարտ 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(22475) 1997 EH13 3 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22476) 1997 EM23 8 մարտ 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(22477) 1997 EU42 10 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(22478) 1997 EM48 11 մարտ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(22479) 1997 FY1 29 մարտ 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(22480) 1997 GU3 3 ապրիլ 1997 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(22481) 1997 GM13 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(22482) 1997 GK16 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(22483) 1997 GX16 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(22484) 1997 GX21 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(22485) 1997 GS22 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(22486) 1997 GZ22 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(22487) 1997 GP23 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(22488) 1997 GP24 7 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(22489) Յանակա 1997 GR24 7 ապրիլ 1997 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(22490) Զիգամիյամա 1997 GB26 11 ապրիլ 1997 Նանյո Տ. Օկունի
(22491) 1997 GX32 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(22492) 1997 GN35 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(22493) 1997 GP40 7 ապրիլ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(22494) 1997 JL 2 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22495) Ֆուբինի 1997 JU3 6 մայիս 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(22496) 1997 JH13 3 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(22497) Իմմանուելֆաչս 1997 KG 30 մայիս 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(22498) 1997 LY2 5 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22499) 1997 MP9 27 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(22500) 1997 OJ 26 հուլիս 1997 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Ա. Տեստա
Աստերոիդների ցանկ (22301-22400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (22501-22600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]