Աստերոիդների ցանկ (21001-21100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (20901-21000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (21101-21200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(21001) Տրոգլիկ 1987 GF 1 ապրիլ 1987 Պալոմար Ա. Մաուրի
(21002) 1987 QU7 29 օգոստոս 1987 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21003) 1987 YV1 17 դեկտեմբեր 1987 Լա Սիլյա Է. Էլստ, Գ. Պիսառո
(21004) 1988 BM4 22 հունվար 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(21005) 1988 BF5 28 հունվար 1988 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(21006) 1988 DG2 17 փետրվար 1988 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21007) 1988 FD3 19 մարտ 1988 Լա Սիլյա Վ. Ֆերերի
(21008) 1988 PE 9 օգոստոս 1988 Պալոմար Է. Հելին
(21009) 1988 PN1 12 օգոստոս 1988 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(21010) Կիշոն 1988 PL2 13 օգոստոս 1988 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(21011) 1988 RP4 1 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(21012) 1988 RU9 8 սեպտեմբեր 1988 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(21013) 1988 RW10 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(21014) Դայշի 1988 TS1 13 հոկտեմբեր 1988 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(21015) 1988 UF 16 հոկտեմբեր 1988 Կիտամի Տ. Ֆուջի, Կ. Վատանաբե
(21016) Միյազավասեյրոկու 1988 VA 2 նոյեմբեր 1988 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(21017) 1988 VP 3 նոյեմբեր 1988 Յորի Մ. Արաի, Հ. Մորի
(21018) 1988 VV1 2 նոյեմբեր 1988 Գեկկո Յ. Օշիմա
(21019) 1988 VC2 2 նոյեմբեր 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(21020) 1988 VH2 8 նոյեմբեր 1988 Օկուտամա Ց. Հիոկի, Ն. Կավասատո
(21021) 1988 XL2 7 դեկտեմբեր 1988 Գեկկո Յ. Օշիմա
(21022) Այկե 1989 CR 2 փետրվար 1989 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(21023) 1989 DK 28 փետրվար 1989 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(21024) 1989 GD3 3 ապրիլ 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21025) 1989 SL2 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21026) 1989 SE4 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21027) 1989 SR5 28 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21028) 1989 TO 4 հոկտեմբեր 1989 Պալոմար Է. Հելին
(21029) 1989 TA6 7 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21030) 1989 TZ11 2 հոկտեմբեր 1989 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(21031) 1989 TO15 3 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(21032) 1989 TN16 4 հոկտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(21033) 1989 UM 21 հոկտեմբեր 1989 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(21034) 1989 WB3 25 նոյեմբեր 1989 Գեկկո Յ. Օշիմա
(21035) 1990 AE 1 հունվար 1990 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(21036) 1990 BA2 30 հունվար 1990 Կուշիրո Մ. Մացույամա, Կ. Վատանաբե
(21037) 1990 EB 4 մարտ 1990 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(21038) 1990 EP3 2 մարտ 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21039) 1990 ES4 2 մարտ 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21040) 1990 OZ 20 հուլիս 1990 Պալոմար Է. Հելին
(21041) 1990 QO1 22 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(21042) 1990 QT7 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21043) 1990 RT2 15 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(21044) 1990 SE1 16 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(21045) 1990 SQ1 18 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(21046) 1990 SH3 18 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(21047) Հոդիերնա 1990 SE5 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21048) 1990 SV9 22 սեպտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21049) 1990 SU16 17 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(21050) Բեք 1990 TG2 10 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(21051) 1990 UM 20 հոկտեմբեր 1990 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(21052) 1990 UG5 16 հոկտեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21053) 1990 VE 10 նոյեմբեր 1990 Յակիիմո Ա. Նատորի, Տ. Ուրատա
(21054) 1990 VL5 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21055) 1990 YR 23 դեկտեմբեր 1990 Օկուտամա Ց. Հիոկի, Շ. Հայակավա
(21056) 1991 CA1 14 փետրվար 1991 Պալոմար Է. Հելին
(21057) 1991 GJ8 8 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21058) 1991 GF9 10 ապրիլ 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21059) Պենդերեցկի 1991 GR10 9 ապրիլ 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(21060) 1991 JC 2 մայիս 1991 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(21061) 1991 JD 3 մայիս 1991 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(21062) Այասկի 1991 JW1 13 մայիս 1991 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յ. Շումեյկեր
(21063) 1991 JC2 8 մայիս 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(21064) Յանգլիվեյ 1991 LY1 6 հունիս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21065) 1991 NM 10 հուլիս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(21066) 1991 NG5 10 հուլիս 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(21067) 1991 PY1 2 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21068) 1991 PL2 2 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21069) 1991 PY3 3 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21070) 1991 PD6 6 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21071) 1991 PE7 6 օգոստոս 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21072) 1991 PU8 5 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(21073) Դարկսկի 1991 RE 4 սեպտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(21074) Ռագեն 1991 RA4 12 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(21075) Հիուսինգեր 1991 RF4 12 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(21076) Կոկոշկա 1991 RG4 12 սեպտեմբեր 1991 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(21077) 1991 RG14 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(21078) 1991 RR16 15 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(21079) 1991 RR17 11 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(21080) 1991 RD18 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(21081) 1991 RC19 14 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(21082) Արաիմասարու 1991 TG2 13 հոկտեմբեր 1991 Օկուտամա Ց. Հիոկի, Շ. Հայակավա
(21083) 1991 TH14 2 հոկտեմբեր 1991 Պալոմար Շ. դե Սենտ-Այնան
(21084) 1991 UV3 31 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(21085) 1991 UL4 18 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(21086) 1992 AO1 10 հունվար 1992 Օկուտամա Ց. Հիոկի, Շ. Հայակավա
(21087) Պոտսիմպալաս 1992 BH2 30 հունվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21088) 1992 BL2 30 հունվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21089) Մոչիզուկի 1992 CQ 8 փետրվար 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(21090) 1992 DZ6 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(21091) 1992 DK8 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(21092) 1992 EJ6 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(21093) 1992 EK6 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(21094) 1992 EP7 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(21095) 1992 EG11 6 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(21096) 1992 EZ11 6 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(21097) 1992 ER25 8 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(21098) 1992 EB27 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(21099) 1992 GM2 4 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(21100) 1992 OB 26 հուլիս 1992 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
Աստերոիդների ցանկ (20901-21000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (21101-21200)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]