Աստերոիդների ցանկ (19201-19300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (19101-19200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (19301-19400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(19201) 1992 GZ4 4 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19202) 1992 HN 29 ապրիլ 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19203) 1992 HJ2 27 ապրիլ 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19204) 1992 ME 21 հունիս 1992 Պալոմար Ժ. Մյուլլեր
(19205) 1992 PT 8 օգոստոս 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(19206) 1992 PH4 2 օգոստոս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(19207) 1992 QS1 24 օգոստոս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(19208) Ստարրֆիլդ 1992 RW 2 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(19209) 1992 UW2 25 հոկտեմբեր 1992 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(19210) 1992 YE4 25 դեկտեմբեր 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(19211) 1993 DM 21 փետրվար 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(19212) 1993 FL18 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(19213) 1993 FF21 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(19214) 1993 FT22 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(19215) 1993 FS29 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(19216) 1993 FA37 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(19217) 1993 FE43 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(19218) 1993 FH49 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(19219) 1993 OH5 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19220) 1993 OX11 19 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19221) 1993 PD3 14 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(19222) 1993 QK1 16 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(19223) 1993 QH8 20 օգոստոս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19224) Օրոսեյ 1993 RJ3 15 սեպտեմբեր 1993 Սիմա Էկար Ա. Բոատինի
(19225) 1993 RX5 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19226) Պիրեսք 1993 RA8 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19227) 1993 RH16 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(19228) 1993 SN1 16 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(19229) 1993 SD5 19 սեպտեմբեր 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(19230) 1993 TU 11 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(19231) 1993 TL5 9 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19232) 1993 TJ15 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19233) 1993 UD7 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19234) Վիկտորիահիբբս 1993 VC1 9 նոյեմբեր 1993 Պալոմար Է. Հելին
(19235) վան Շուրման 1993 VS4 9 նոյեմբեր 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(19236) 1993 XV 11 դեկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19237) 1994 AP 4 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19238) 1994 AV1 9 հունվար 1994 Ֆուջիեդա Հ. Շիոձավա, Տ. Ուրատա
(19239) 1994 AM2 7 հունվար 1994 Հիդակա Հ. Շիոձավա
(19240) 1994 AZ10 8 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19241) 1994 BH4 16 հունվար 1994 Կոսոլ Է. Էլստ, Ք. Պոլաս
(19242) 1994 CB1 3 փետրվար 1994 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(19243) Բանթինգ 1994 CD9 10 փետրվար 1994 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յ. Շումեյկեր
(19244) 1994 CX12 7 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19245) 1994 EL2 8 մարտ 1994 Պալոմար Է. Հելին
(19246) 1994 EL7 14 մարտ 1994 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(19247) 1994 LO1 2 հունիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19248) 1994 PT 14 օգոստոս 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19249) 1994 PO25 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19250) 1994 PF26 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19251) Տոցիենս 1994 RY1 3 սեպտեմբեր 1994 Ցիմերվալդ Պ. Վիլդ
(19252) 1994 RG7 12 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19253) 1994 RN28 5 սեպտեմբեր 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19254) 1994 VD7 11 նոյեմբեր 1994 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(19255) 1994 VK8 8 նոյեմբեր 1994 Լա Պալմա Ա. Ֆիցսիմոնս, Դ. Օ՛Կիլայգ, Ա. Ուիլիամս
(19256) 1994 WA4 28 նոյեմբեր 1994 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(19257) 1995 DS5 22 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19258) Գոնգյի 1995 FT20 24 մարտ 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(19259) 1995 GB 1 ապրիլ 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19260) 1995 GT 4 ապրիլ 1995 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(19261) 1995 MB 21 հունիս 1995 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(19262) 1995 OB1 29 հուլիս 1995 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(19263) Լեվատեր 1995 OH10 21 հուլիս 1995 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(19264) 1995 SE10 17 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19265) 1995 SD24 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19266) 1995 TF1 14 հոկտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(19267) 1995 TB8 15 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19268) Մորստադտ 1995 UZ 21 հոկտեմբեր 1995 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(19269) 1995 UQ11 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19270) 1995 VS8 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19271) 1995 VG13 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19272) 1995 WO15 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19273) 1995 XJ 10 դեկտեմբեր 1995 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(19274) 1995 XA1 15 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19275) 1995 XF1 15 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19276) 1995 XS4 14 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19277) 1995 YD 17 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19278) 1995 YN 19 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19279) 1995 YC4 28 դեկտեմբեր 1995 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(19280) 1996 AV 11 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19281) 1996 AP3 14 հունվար 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(19282) 1996 AM15 14 հունվար 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(19283) 1996 BJ2 26 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19284) 1996 BU3 27 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19285) 1996 CM9 12 փետրվար 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(19286) 1996 DU 19 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(19287) Պարոնելի 1996 DH1 22 փետրվար 1996 Սորմանո Մ. Կավանյա, Ա. Տեստա
(19288) 1996 FJ5 20 մարտ 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(19289) 1996 HY12 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19290) Շրյոդեր 1996 JR1 15 մայիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(19291) Կարելզեման 1996 LF 6 հունիս 1996 Օնդրեյով Պ. Պրավեց, Լ. Սարունովա
(19292) 1996 NG5 14 հուլիս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(19293) Դիբիքայնդ 1996 OF 18 հուլիս 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(19294) Վեյմութ 1996 PF 6 օգոստոս 1996 Լայմ Կրիկ Ռ. Լինդերհոլմ
(19295) 1996 RC1 10 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(19296) 1996 RO4 13 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(19297) 1996 RS24 8 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(19298) Ժոնգկեդա 1996 SU4 20 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(19299) 1996 SZ4 16 սեպտեմբեր 1996 Լա Պալմա Ա. Ֆիցսիմոնս, Մ. Իրվին, Ա. Ուիլիամս
(19300) 1996 SH6 18 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (19101-19200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (19301-19400)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]