Աստերոիդների ցանկ (18501-18600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (18401-18500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (18601-18700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(18501) 1996 OB 16 հուլիս 1996 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(18502) 1996 PK1 11 օգոստոս 1996 Ռանդ Ջ. Վիսկոմ
(18503) 1996 PY4 15 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(18504) 1996 PB5 15 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(18505) Կարավելլի 1996 PG5 9 օգոստոս 1996 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(18506) 1996 PY6 15 օգոստոս 1996 Մակքուարի Ռ. ՄաքՆոտ, Ջ. Չայլդ
(18507) 1996 QM1 18 օգոստոս 1996 Լեյք Քլիեր Ք. Վիլյամս
(18508) 1996 RJ2 8 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(18509) 1996 RB4 14 սեպտեմբեր 1996 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(18510) Չասլս 1996 SN 16 սեպտեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(18511) 1996 SH4 19 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(18512) 1996 SO7 17 սեպտեմբեր 1996 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(18513) 1996 TS5 7 հոկտեմբեր 1996 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(18514) 1996 TE11 14 հոկտեմբեր 1996 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(18515) 1996 TL14 9 հոկտեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(18516) 1996 TL29 7 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(18517) 1996 VG2 6 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18518) 1996 VT3 2 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(18519) 1996 VH4 8 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(18520) Վոլֆրատշաուզեն 1996 VK4 6 նոյեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(18521) 1996 VV5 14 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18522) 1996 VA6 15 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18523) 1996 VA7 2 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(18524) 1996 VE8 6 նոյեմբեր 1996 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(18525) 1996 VO8 7 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(18526) 1996 VB30 7 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(18527) 1996 VJ30 7 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(18528) 1996 VX30 2 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(18529) 1996 WK3 28 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(18530) 1996 XS1 2 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18531) Ստրակոնիցե 1996 XM2 4 դեկտեմբեր 1996 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(18532) 1996 XW2 3 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18533) 1996 XJ6 3 դեկտեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(18534) 1996 XE12 4 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(18535) 1996 XQ13 9 դեկտեմբեր 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(18536) 1996 XN15 10 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(18537) 1996 XH18 7 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(18538) 1996 XY18 6 դեկտեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(18539) 1996 XX30 14 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18540) 1996 XK31 14 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18541) 1996 YA1 20 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18542) Բրոգլիո 1996 YP3 29 դեկտեմբեր 1996 Սորմանո Ա. Տեստա, Ֆ. Մանկա
(18543) 1997 AE 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18544) 1997 AA2 3 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18545) 1997 AO2 3 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18546) 1997 AP4 6 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18547) 1997 AU5 7 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18548) Քրիստոֆել 1997 AN12 10 հունվար 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(18549) 1997 AD13 11 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18550) Մաոյիշենգ 1997 AN14 9 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(18551) 1997 AQ17 13 հունվար 1997 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(18552) 1997 AM21 13 հունվար 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(18553) 1997 AZ21 6 հունվար 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(18554) 1997 BO1 29 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18555) Կուրանտ 1997 CN4 4 փետրվար 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(18556) Բատիատո 1997 CC7 7 փետրվար 1997 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Ֆ. Մանկա
(18557) 1997 CQ11 3 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(18558) 1997 CO19 6 փետրվար 1997 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(18559) 1997 EN2 4 մարտ 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18560) Կոքսետեր 1997 EO7 7 մարտ 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(18561) 1997 EY34 4 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18562) 1997 EK54 8 մարտ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18563) 1997 FC3 31 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18564) 1997 GO6 2 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18565) 1997 GP35 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18566) 1997 RS3 1 սեպտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(18567) Սեգենթաու 1997 SS4 27 սեպտեմբեր 1997 Ստարկենբուրգ Ստարկենբուրգի աստղադիտարան
(18568) Թուիլոտ 1997 TL2 3 հոկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(18569) 1997 UC11 26 հոկտեմբեր 1997 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(18570) 1997 VB6 9 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18571) 1997 WQ21 30 նոյեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18572) Ռոշե 1997 WQ22 28 նոյեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(18573) 1997 WM23 28 նոյեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(18574) Ժանսիմոն 1997 WO23 28 նոյեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(18575) 1997 WS31 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18576) 1997 WA42 29 նոյեմբեր 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18577) 1997 XH 3 դեկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(18578) 1997 XP 3 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18579) Դուոնգտւյենվու 1997 XY6 5 դեկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(18580) 1997 XN8 7 դեկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(18581) Բատլո 1997 XV8 7 դեկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(18582) 1997 XK9 4 դեկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(18583) 1997 XN10 7 դեկտեմբեր 1997 Սիմա Էկար Ա. Բոատինի, Մ. Տոմբելի
(18584) 1997 YB2 21 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18585) 1997 YE2 21 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18586) 1997 YD3 24 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18587) 1997 YR5 25 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18588) 1997 YO9 25 դեկտեմբեր 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(18589) 1997 YL10 28 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18590) 1997 YO10 28 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18591) 1997 YT11 30 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18592) 1997 YO18 24 դեկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(18593) Վանգժոնգչենգ 1998 AG11 5 հունվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(18594) 1998 BJ 16 հունվար 1998 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(18595) 1998 BR1 19 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18596) Սուպերբուս 1998 BA4 21 հունվար 1998 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(18597) 1998 BE8 25 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18598) 1998 BH8 25 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18599) 1998 BK8 25 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18600) 1998 BK10 24 հունվար 1998 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
Աստերոիդների ցանկ (18401-18500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (18601-18700)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]