Աստերոիդների ցանկ (18401-18500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (18301-18400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (18501-18600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(18401) 1992 WE4 21 նոյեմբեր 1992 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(18402) 1992 YU2 26 դեկտեմբեր 1992 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(18403) 1993 AG 13 հունվար 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(18404) 1993 FQ2 20 մարտ 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(18405) 1993 FY12 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(18406) 1993 FT14 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(18407) 1993 FQ24 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(18408) 1993 FP30 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(18409) 1993 FF36 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(18410) 1993 FC51 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(18411) 1993 FB82 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(18412) 1993 LX 13 հունիս 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(18413) 1993 LD1 13 հունիս 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(18414) 1993 OY6 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18415) 1993 PW5 15 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(18416) 1993 QW 22 օգոստոս 1993 Պալոմար Է. Հելին
(18417) 1993 QY9 20 օգոստոս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18418) 1993 TV1 15 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(18419) 1993 TS20 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18420) 1993 TR25 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18421) 1993 TV34 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18422) 1993 UE6 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18423) 1993 UF7 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18424) 1993 YG 17 դեկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18425) 1993 YL 18 դեկտեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18426) Մեֆեյի 1993 YN2 18 դեկտեմբեր 1993 Սորմանո Է. Կոլզանի, Գ. Վենտրե
(18427) 1994 AY 4 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18428) 1994 AC1 7 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18429) 1994 AO1 8 հունվար 1994 Դայնիկ Ա. Սուգիե
(18430) Բալզակ 1994 AK16 14 հունվար 1994 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(18431) Ստազեմա 1994 BM 16 հունվար 1994 Սիմա Էկար Մ. Տոմբելի, Ա. Բոատինի
(18432) 1994 CJ2 13 փետրվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18433) 1994 EQ 4 մարտ 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18434) Մայքսանդրաս 1994 EW7 12 մարտ 1994 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Դ. Լևի
(18435) 1994 GW10 14 ապրիլ 1994 Պալոմար PCAS ծրագիր
(18436) 1994 GY10 14 ապրիլ 1994 Պալոմար PCAS ծրագիր
(18437) 1994 JR 5 մայիս 1994 Պալոմար Է. Հելին
(18438) 1994 JM6 4 մայիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(18439) 1994 LJ1 9 հունիս 1994 Պալոմար Է. Հելին
(18440) 1994 NV1 8 հուլիս 1994 Կոսոլ Է. Էլստ
(18441) 1994 PE 5 օգոստոս 1994 Սան Մարսելո Ա. Բոատինի, Մ. Տոմբելի
(18442) 1994 PK3 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18443) 1994 PW8 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18444) 1994 PL10 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18445) 1994 PC12 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18446) 1994 PN13 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18447) 1994 PU13 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18448) 1994 PW17 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18449) Ռիկվուտերս 1994 PT19 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18450) 1994 PG27 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18451) 1994 PZ27 12 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18452) 1994 PL33 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18453) 1994 TT 2 հոկտեմբեր 1994 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(18454) 1995 BF1 23 հունվար 1995 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(18455) 1995 DF 20 փետրվար 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18456) 1995 ES 8 մարտ 1995 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(18457) 1995 EX7 5 մարտ 1995 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(18458) Ցեզար 1995 EY8 5 մարտ 1995 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(18459) 1995 FD1 28 մարտ 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(18460) Պեկովա 1995 PG 5 օգոստոս 1995 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(18461) Սեյիչիկանո 1995 QQ 17 օգոստոս 1995 Նանյո Տ. Օկունի
(18462) Ռիկո 1995 QS2 26 օգոստոս 1995 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(18463) 1995 SV16 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(18464) 1995 SK23 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(18465) 1995 SB34 22 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(18466) 1995 SU37 24 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(18467) 1995 SX52 22 սեպտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(18468) 1995 UE8 27 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18469) Հակոդատե 1995 UC9 20 հոկտեմբեր 1995 Չիչիբու Ն. Սատո, Տ. Ուրատա
(18470) 1995 UX44 27 հոկտեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(18471) 1995 UZ45 20 հոկտեմբեր 1995 Կոսոլ Է. Էլստ
(18472) 1995 VA1 12 նոյեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(18473) 1995 VK1 15 նոյեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(18474) 1995 WV3 18 նոյեմբեր 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(18475) 1995 WM7 27 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18476) 1995 WR7 27 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18477) 1995 WA11 16 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(18478) 1995 WT15 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(18479) 1995 XR 12 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18480) 1995 YB 17 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18481) 1995 YH 17 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18482) 1995 YO 19 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18483) 1995 YY2 26 դեկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18484) 1995 YB3 27 դեկտեմբեր 1995 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(18485) 1996 AB 1 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18486) 1996 AS2 13 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18487) 1996 AU3 13 հունվար 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(18488) 1996 AY3 13 հունվար 1996 Չիչիբու Ն. Սատո, Տ. Ուրատա
(18489) 1996 BV2 26 հունվար 1996 Կաշիհարա Ֆ. Ուտո
(18490) 1996 BG17 24 հունվար 1996 Սոկոռո Լինքոլնի լաբորատորիա
(18491) 1996 DP2 23 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(18492) 1996 GS2 8 ապրիլ 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(18493) Դեմոլեոն 1996 HV9 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18494) 1996 HH10 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18495) 1996 HH24 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18496) 1996 JN1 9 մայիս 1996 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(18497) Նեվեզիցե 1996 LK1 11 հունիս 1996 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(18498) Ցեզարո 1996 MN 22 հունիս 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(18499) 1996 MR 22 հունիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(18500) 1996 NX3 14 հուլիս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (18301-18400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (18501-18600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]