Աստերոիդների ցանկ (18301-18400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (18201-18300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (18401-18500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(18301) Կոնյուխով 1979 QZ9 27 օգոստոս 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(18302) 1980 FL3 16 մարտ 1980 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լեգերկվիստ
(18303) 1980 PU 6 օգոստոս 1980 Կլետ Զ. Վավրովա
(18304) 1981 DH1 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18305) 1981 DL1 28 փետրվար 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18306) 1981 EF9 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18307) 1981 ER10 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18308) 1981 EZ11 7 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18309) 1981 EV13 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18310) 1981 EJ16 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18311) 1981 EV16 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18312) 1981 EC19 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18313) 1981 EB23 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18314) 1981 EX27 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18315) 1981 ED37 11 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18316) 1981 EJ38 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18317) 1981 EM41 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18318) 1981 ET43 6 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(18319) 1981 QS2 23 օգոստոս 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(18320) 1981 UJ28 24 հոկտեմբեր 1981 Պալոմար Շ. Բաս
(18321) Բոբրով 1982 UQ10 25 հոկտեմբեր 1982 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(18322) 1982 VF5 14 նոյեմբեր 1982 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(18323) 1983 RZ2 2 սեպտեմբեր 1983 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(18324) 1984 HA2 27 ապրիլ 1984 Լա Սիլյա Լա Սիլյայի աստղադիտարան
(18325) 1984 SB2 29 սեպտեմբեր 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(18326) 1985 CV1 11 փետրվար 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(18327) 1985 CX1 12 փետրվար 1985 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(18328) 1985 UU 20 հոկտեմբեր 1985 Կլետ Ա. Մրկոս
(18329) 1986 RY4 1 սեպտեմբեր 1986 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(18330) 1987 BW1 25 հունվար 1987 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18331) 1987 DQ6 24 փետրվար 1987 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(18332) 1987 ON 19 հուլիս 1987 Պալոմար Է. Հելին
(18333) 1987 OV 19 հուլիս 1987 Պալոմար Է. Հելին
(18334) Դրոզդով 1987 RA3 2 սեպտեմբեր 1987 Նաուչնի Լ. Կրաչկինա
(18335) Սան Կասիանո 1987 SC1 19 սեպտեմբեր 1987 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(18336) 1988 LG 15 հունիս 1988 Պալոմար Է. Հելին
(18337) 1988 RB11 14 սեպտեմբեր 1988 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(18338) 1989 EP2 4 մարտ 1989 Պալոմար Է. Հելին
(18339) 1989 GM2 3 ապրիլ 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18340) 1989 OM 29 հուլիս 1989 Լեյք Տեկապո Ա. Գիլմոր, Պ. Կիլմարտին
(18341) 1989 SJ5 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18342) 1989 ST9 26 սեպտեմբեր 1989 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(18343) 1989 TN 2 հոկտեմբեր 1989 Սմոլյան Է. Էլստ
(18344) 1989 TN11 2 հոկտեմբեր 1989 Սերո Տոլոլո Շ. Բաս
(18345) 1989 UP4 22 հոկտեմբեր 1989 Կլետ Զ. Վավրովա
(18346) 1989 WG 20 նոյեմբեր 1989 Գեկկո Յ. Օշիմա
(18347) 1989 WU 20 նոյեմբեր 1989 Օոհիրա Վ. Կակեի, Մ. Կիձավա, Տ. Ուրատա
(18348) 1990 BM1 22 հունվար 1990 Պալոմար Է. Հելին
(18349) Դաֆիդդ 1990 OV4 25 հուլիս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18350) 1990 QJ2 22 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18351) 1990 QN5 29 օգոստոս 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18352) 1990 QB8 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18353) 1990 QF9 16 օգոստոս 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18354) 1990 RK5 15 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18355) 1990 RN9 14 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18356) 1990 SF1 16 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18357) 1990 SR2 18 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18358) 1990 SB11 16 սեպտեմբեր 1990 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18359) Ջակոբստաուդ 1990 TL7 13 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(18360) Սաչս 1990 TF9 10 հոկտեմբեր 1990 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(18361) 1990 VN6 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18362) 1990 VX6 15 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18363) 1990 VW8 12 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18364) 1990 WF4 16 նոյեմբեր 1990 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18365) Շիմոմոտո 1990 WN5 17 նոյեմբեր 1990 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(18366) 1991 DG1 18 փետրվար 1991 Պալոմար Է. Հելին
(18367) 1991 FS1 17 մարտ 1991 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(18368) Ֆլանդրաու 1991 GZ1 15 ապրիլ 1991 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Դ. Լևի
(18369) 1991 LM 13 հունիս 1991 Պալոմար Է. Հելին
(18370) 1991 NS2 12 հուլիս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18371) 1991 PH10 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18372) 1991 RF16 15 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18373) 1991 RQ16 15 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18374) 1991 RA18 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18375) 1991 RC27 13 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18376) Քյուիրկ 1991 SQ 30 սեպտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(18377) 1991 SH1 28 սեպտեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(18378) 1991 UX2 31 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(18379) Ժոզեվանդամ 1991 VJ6 6 նոյեմբեր 1991 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18380) 1991 VZ8 4 նոյեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(18381) Մեսենետ 1991 YU 30 դեկտեմբեր 1991 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(18382) 1992 EG22 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(18383) 1992 ER28 8 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(18384) 1992 ES28 8 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(18385) 1992 EG31 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(18386) 1992 EL35 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(18387) 1992 GN3 4 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18388) 1992 GX4 4 ապրիլ 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18389) 1992 JU2 4 մայիս 1992 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(18390) 1992 JD3 7 մայիս 1992 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(18391) 1992 PO1 8 օգոստոս 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(18392) 1992 PT4 2 օգոստոս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18393) 1992 QB 19 օգոստոս 1992 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(18394) 1992 RR5 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(18395) Շմեյդմեյեր 1992 SH2 21 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Լ. Շմադել, Ֆ. Բորնգեն
(18396) Նելիսաչս 1992 SN2 21 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն, Լ. Շմադել
(18397) 1992 SF14 28 սեպտեմբեր 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(18398) Բրեգենզ 1992 SQ23 23 սեպտեմբեր 1992 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(18399) 1992 WK1 17 նոյեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(18400) 1992 WY3 25 նոյեմբեր 1992 Գեյսեյ Ց. Սեկի
Աստերոիդների ցանկ (18201-18300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (18401-18500)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]