Աստերոիդների ցանկ (181701-181800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (181601-181700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (181801-181900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(181701) 1981 EP34 02 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(181702) 1988 RC9 15 սեպտեմբեր 1988 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(181703) 1988 TS 13 հոկտեմբեր 1988 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(181704) 1989 NA 02 հուլիս 1989 Պալոմար Է. Հելին
(181705) 1989 RY 03 սեպտեմբեր 1989 Վերին Պրովանս Է. Էլստ
(181706) 1991 UY3 31 հոկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(181707) 1992 EN6 01 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(181708) 1993 FW 28 մարտ 1993 Մաունա Կեա Դ. Ջուիտ, Ջ. Լու
(181709) 1993 FD32 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(181710) 1993 SO8 17 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(181711) 1993 SC9 22 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(181712) 1993 TQ16 09 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(181713) 1993 TL27 09 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(181714) 1993 TM27 09 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(181715) 1993 TO34 09 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(181716) 1994 BG2 18 հունվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181717) 1994 GD6 06 ապրիլ 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181718) 1994 ST8 28 սեպտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181719) 1994 UX3 26 հոկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181720) 1994 YX3 31 դեկտեմբեր 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181721) 1995 BT10 29 հունվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181722) 1995 CU 01 փետրվար 1995 Սան Մարսելո Ա. Բոատինի, Լ. Տեզի
(181723) 1995 DY6 24 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181724) 1995 FX11 27 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181725) 1995 FO20 31 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181726) 1995 MY6 29 հունիս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181727) 1995 QB14 25 օգոստոս 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181728) 1995 ST10 17 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181729) 1995 SP16 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181730) 1995 SN49 22 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181731) 1995 SD60 24 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181732) 1995 SM67 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181733) 1995 TL4 15 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181734) 1995 UQ6 23 հոկտեմբեր 1995 Սան Մարսելո Լ. Տեզի, Ա. Բոատինի
(181735) 1995 UX16 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181736) 1995 US21 19 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181737) 1995 UQ43 25 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181738) 1995 UD50 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181739) 1995 UA78 23 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181740) 1995 VX8 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181741) 1995 VG15 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181742) 1995 WL15 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181743) 1995 XJ4 14 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181744) 1995 YT8 18 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181745) 1995 YY18 22 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181746) 1996 AR10 13 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181747) 1996 BV13 16 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181748) 1996 DC2 26 փետրվար 1996 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(181749) 1996 EX8 12 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181750) 1996 FL14 19 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181751) Ֆաենոպս 1996 HS12 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(181752) 1996 JZ6 11 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181753) 1996 RM19 07 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181754) 1996 RW25 13 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(181755) 1996 TV17 04 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181756) 1996 TO27 07 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181757) 1996 TL30 07 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181758) 1996 TQ32 10 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181759) 1996 TX50 04 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(181760) 1996 TJ67 07 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181761) 1996 VR2 10 նոյեմբեր 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(181762) 1996 VX17 06 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181763) 1996 VR25 10 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181764) 1996 VH26 10 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181765) 1996 XL7 01 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181766) 1997 AW14 12 հունվար 1997 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(181767) 1997 CG7 01 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181768) 1997 CQ15 06 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181769) 1997 CR25 13 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181770) 1997 EF57 10 մարտ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(181771) 1997 GG3 05 ապրիլ 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(181772) 1997 LS2 06 հունիս 1997 Մաունա Կեա Ք. Վիլլե
(181773) 1997 LH5 02 հունիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181774) 1997 LK10 07 հունիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(181775) 1997 TW1 03 հոկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(181776) 1997 TM6 02 հոկտեմբեր 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(181777) 1997 TN9 02 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181778) 1997 UN5 21 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181779) 1997 US18 28 հոկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181780) 1997 WH6 23 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181781) 1997 YG4 23 դեկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(181782) 1998 AO11 02 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181783) 1998 BV14 25 հունվար 1998 Մոդրա Ա. Գալադ
(181784) 1998 BO20 22 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181785) 1998 BK29 25 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181786) 1998 BY38 29 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181787) 1998 DF17 23 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181788) 1998 DZ17 23 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181789) 1998 DD23 24 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181790) 1998 DD26 23 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181791) 1998 EX9 08 մարտ 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(181792) 1998 FD39 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(181793) 1998 HZ4 18 ապրիլ 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181794) 1998 HF5 22 ապրիլ 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(181795) 1998 HU67 21 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(181796) 1998 HN122 23 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(181797) 1998 MR2 19 հունիս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(181798) 1998 MJ40 26 հունիս 1998 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(181799) 1998 OD4 24 հուլիս 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(181800) 1998 QZ4 22 օգոստոս 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (181601-181700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (181801-181900)