Աստերոիդների ցանկ (17601-17700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (17501-17600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (17701-17800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(17601) Շելդոնշաֆեր 1995 SS 19 սեպտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(17602) Դր. Ջի 1995 SO1 19 սեպտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(17603) 1995 SG5 20 սեպտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(17604) 1995 SO26 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(17605) 1995 SR26 19 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(17606) Վումենգչաո 1995 ST53 28 սեպտեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(17607) Տաբորսկո 1995 TC 2 հոկտեմբեր 1995 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(17608) Տերեզին 1995 TN 12 հոկտեմբեր 1995 Կլետ Մ. Տիխի
(17609) 1995 UR 18 հոկտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(17610) 1995 UJ1 23 հոկտեմբեր 1995 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(17611) Ջոզկակուբիկ 1995 UP2 24 հոկտեմբեր 1995 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(17612) Ուայթնայթ 1995 UW6 20 հոկտեմբեր 1995 Չիչիբու Ն. Սատո, Տ. Ուրատա
(17613) 1995 UP7 27 հոկտեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(17614) 1995 UT7 27 հոկտեմբեր 1995 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Պ. Կյավենա
(17615) 1995 UZ8 30 հոկտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(17616) 1995 UE15 17 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(17617) 1995 UD45 28 հոկտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(17618) 1995 VO 4 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17619) 1995 VT 1 նոյեմբեր 1995 Կիյոսատո Ս. Օտոմո
(17620) 1995 WY 18 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17621) 1995 WD1 16 նոյեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(17622) 1995 WW2 20 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17623) 1995 WO42 30 նոյեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(17624) 1996 AT 10 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17625) Ջոզեֆլադա 1996 AY1 14 հունվար 1996 Օնդրեյով Պ. Պրավեց, Լ. Սարունովա
(17626) 1996 AG2 12 հունվար 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(17627) Համփթիդոմփթի 1996 BM3 27 հունվար 1996 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(17628) 1996 FB5 21 մարտ 1996 Սոկոռո Լինքոլնի լաբորատորիա
(17629) Կոիչիսուզուկի 1996 HN1 21 ապրիլ 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(17630) 1996 HM21 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(17631) 1996 HV21 21 ապրիլ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(17632) 1996 HW21 21 ապրիլ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(17633) 1996 JU 11 մայիս 1996 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(17634) 1996 NM3 14 հուլիս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(17635) 1996 OC1 20 հուլիս 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(17636) 1996 PQ 9 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(17637) Բլաշկե 1996 PA1 11 օգոստոս 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(17638) Սուալան 1996 PB1 11 օգոստոս 1996 Ռանդ Ջ. Վիսկոմ
(17639) 1996 PA4 9 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(17640) Մաունթ Ստրոմլո 1996 PA7 15 օգոստոս 1996 Մակքուարի Ռ. ՄաքՆոտ, Ջ. Չայլդ
(17641) 1996 SW7 18 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(17642) 1996 TY4 6 հոկտեմբեր 1996 Ռանդ Ջ. Վիսկոմ
(17643) 1996 TJ5 9 հոկտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(17644) 1996 TW8 10 հոկտեմբեր 1996 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(17645) Ինարիմորի 1996 TR14 9 հոկտեմբեր 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(17646) 1996 TM36 12 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(17647) 1996 TR41 8 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(17648) 1996 UU 16 հոկտեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(17649) 1996 UP1 17 հոկտեմբեր 1996 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(17650) 1996 UH5 29 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(17651) Տաջիմի 1996 VM1 3 նոյեմբեր 1996 Տաջիմի Յ. Միձունո, Տ. Ֆուրուտա
(17652) Նեպոտի 1996 VQ1 3 նոյեմբեր 1996 Պիանորո Վ. Գորետի
(17653) Բոխներ 1996 VM2 10 նոյեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(17654) 1996 VK3 6 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17655) 1996 VL3 6 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17656) Հայաբուսա 1996 VL4 6 նոյեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(17657) Հիմավարի 1996 VO4 6 նոյեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(17658) 1996 VS4 13 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17659) 1996 VX5 15 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17660) 1996 VP6 7 նոյեմբեր 1996 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(17661) 1996 VW7 3 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(17662) 1996 VG30 7 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(17663) 1996 VK30 7 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(17664) 1996 VP30 7 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(17665) 1996 WD 16 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17666) 1996 XR 1 դեկտեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(17667) 1996 XT5 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17668) 1996 XW5 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17669) 1996 XF6 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17670) Լիդելլ 1996 XQ19 8 դեկտեմբեր 1996 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(17671) 1996 XS19 11 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17672) 1996 XS25 11 դեկտեմբեր 1996 Սաջի Սաջի աստղադիտարան
(17673) Հուկիդաիսեն 1996 XL32 15 դեկտեմբեր 1996 Սաջի Սաջի աստղադիտարան
(17674) 1996 YG 20 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17675) 1996 YU 20 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17676) 1997 AG1 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17677) 1997 AW2 4 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17678) 1997 AG3 3 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(17679) 1997 AK4 6 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17680) 1997 AW5 1 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(17681) Տվիդլեդամ 1997 AQ6 6 հունվար 1997 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(17682) 1997 AR12 10 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17683) Կանագավա 1997 AR16 10 հունվար 1997 Հադանո Ա. Ասամի
(17684) 1997 AS16 14 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17685) 1997 AJ19 13 հունվար 1997 Նանյո Տ. Օկունի
(17686) 1997 BC2 29 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17687) 1997 BN2 30 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17688) 1997 BM3 31 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17689) 1997 CS 1 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17690) 1997 CY2 3 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17691) 1997 CF17 1 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(17692) 1997 CX27 6 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(17693) Վանգդահենգ 1997 CP28 15 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(17694) Ջիրանեկ 1997 ET1 4 մարտ 1997 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(17695) 1997 EE7 3 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(17696) Բոմբելլի 1997 EH8 8 մարտ 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(17697) 1997 EQ41 10 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17698) 1997 EW42 10 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17699) 1997 GX7 2 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17700) 1997 GM40 7 ապրիլ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (17501-17600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (17701-17800)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]